Nya gadden.

Nu är jag hemma från Stockholm men jag har inte tid för att skriva om min helg med Emp dära än eftersom mamma just flyttat till stan så för mig blir det att packa upp alla kläder. Men ni ska allt få en bild på nya gadden. Dock lite dålig kvalla men jag lägger upp andra bilder sen. Men en liten sneak peak kan ni få! :)



Två månader.

Igår hade jag & Andre varit tillsammans i två månader så han bjöd mig på Thai Garden på middag. Sjukt god friterad kyckling där. Sen for vi hem till honom och mös på mest hela kvällen, såg klart the hole och gjorde inte mycket mer. Jag har världens bästa & gulligaste pojkvän ♥

Min rygg är totalt kejkad, hela ryggslutet gör ont.. Andre satt och masserade igår och smorde in med någon salva så det blev lite bättre men sov inte många timmar. Väcktes av larmet halv fem för att sätta i motorvärmaren och efter det kunde jag inte somna om trots att jag var så trött men hade för ont.

Så påväg till APU:n så ringde jag min mentor och frågade om jag fick vara hemma och det fick jag så jag for hem och la mig och sov till tio.

Nu har jag käkat frukost, jag ska ta och städa upp hära sen börja packa ner saker i kartonger eftersom mamma flyttar in till stan imorgon. Så ska försöka packa ner allting och sen ska jag packa min väska till Sthlm så är det gjort och om jag har tid över ska jag hämta min färg hos pappa och se hur långt jag kommer på min tavla.

Men nu ska jag städa ihop här. Ciao!


Helgen.

Min helg börjar ju på torsdagar så jag startar med det. For till Emelie och spelade lite spel med henne & Emil, asgarvade åt att Emil försökte vända på tärningarna i Yatzy så han skulle få fler av samma. Sen kom Frida, Linus & Karin så spelade vi spel sen for vi ut och körde lite innan vi alla drog hem.

Fredag så tog vi det bara lugnt och mös på hos Andre.

Lördag var det fest för Larsson hemma hos honom. Första gången jag drack sprit en hel kväll på länge & riktigt roligt + trevligt var det hela kvällen med lekar och ölspel. Sen blev det fyllekäk på bigboy sen hem och sova.

Söndag blev en riktig bakisdag. Vi tog oss en promenad från Andre till Viking och käkade pizza där sen hem och lägga sig och dö till en film. Sen fikade vi lite och for till mamma för att hämta lite saker så blev det mera film & chips + dipp.

Idag har jag haft kort skoldag, svenska + religion sen gick jag och hämtade bilen som fått stå och tina i garaget hela natten. Så nu är jag hemma, drar ner lite serier som jag inte sett än och så ska jag packa ner massa saker som står på hyllorna sen börja packa väskan till Sthlm.

På torsdag far vi, jag & Emp!


Dålig update..

Sry men jag har haft fullt upp med att jobba, men nu är jag klar med jobbet! Cashflow, catshiiiing i kassan! Jag & Empan bokade resan i måndags hemma hos henne så nästa fredag ligger jag under nålen på Skånegatan 88 i Fjollträsk. Denna gång revbenen + på armen om vi hinner! Sen har jag myst på med Andre en hel del med.

Igår rensade jag ut hela min garderob och slängde allt som var för litet & allt som jag inte ville ha. Dessutom tog jag itu med sminket med och lite andra saker som varit runt om i mitt rum. Nu ska jag sätta igång med samma sak.. Dock har jag inte mycket kvar alls så det ska nog gå bra!

Efter middagen så blir det nog att umgås med b-rudarna nu när vi har helg, spela spel & lite bus står på listan! Sen mys på Strömnäs efter det.

På lördag blir det fest i stan, bakis på söndag & nu har jag fått praktikplats åt Lundströms på Lindbäcks så tis-onsdagar jobbar jag 7-4. Ska bli roligt! Men nu måste jag sätta igång med rensningen, ciao!




My heart feels like an ey oh ey.



Dock gammal bild på honom men jag tycker den är så söt!
Min älskade pojkvän ♥


Ny dag, nya tag!

Skolan gick sådär, gick inte så bra med bordskrivan då färgen var för tjock så om jag har tid imorgon svänger jag förbi skolan då jag slutat jobba & kör på den ett varv men vi får se om jag hinner det.. Resten gick prima! Nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt, ska fara iväg och jobba kring fyra.

Jag & Empan har fått ledigt nu från skolan så nu väntar vi bara på att Marcus ska kolla upp datumen så han har tid för oss då vi ska komma. Snackade med honom igår och jag får tatueringen på revbenen för max 2400 när han egentligen skulle tagit 4400 + att om vi hinner med någonting på armen så bjuder han på det! Vadå schysst kille!? Love it! Men nu har jag inte ork att skriva mera hära. Ciao!

Btw, på lördag blir det fest + utgång, cya at Kalles!


Älskar den här bilden på mitt ♥


Jag under 2010.









Man KAN lära en gammal hund sitta!

De ni, så att så äre! Nisse Persson är en 9 år gammal labrador som kunde sitta, ligga & vacker tass när han kom till vårat hus. Jag, Gabriella & pappa satt och pratade om hundar och tricks och Gabbis frågade om jag kunde lära Nisse någonting fränt. Så jag lärde honom att spela död, vilket gick skitbra! Nu tar vi det till nästa nivå!

Håller nu på att lära honom att bli skjuten av en pistol så han dör vilket också börjar bli bra. Det enda som var innan jag började lära honom det var att han inte kunde vara still med svansen, vilket jag hittat ett sätt att sätta stopp för! Dessutom har jag lärt honom att jag bjuder upp honom till dans och han ställer sig på bakbenen och tar min hand.. De ni, man KAN lära gamla hundar att sitta!


"Snälla... Jag är utsvulten! Jag vill ju bara ha EN köttbulle..."


Heeeeelt slut..

Kom just hem från skolan, idag har jag målat en dörr, slipat upp mammas tvbord & tre små bord och sprutat dom högblanksvarta. Sjukt snyggt, fick mig att få en idé med mitt tvbord! Det ska bli högblankturkost. Sjuuukt snyggt, vill jag inte ha det så längre kan jag bara slipa ner det och lacka det så har jag ek igen, smart va?

Nu ligger jag iallafall och dör i sängen, är helt slut i hela kroppen.. Fått en inflamation i handleden fast dock inte så stor så jag klarar av att jobba ändå. Ska ta och kolla lite Desperata hemmafruar så kommer Andre förbi en sväng då han slutat klockan fyra. Så då ska jag käka sen fara iväg & jobba. Hard work, work, work! Jajemän, nu går det undan, på fredag ska jag vara klar! Åtminståne med tapetseringen sen är det bara ett litet rum som ska målas, så det går fort!

Då är jag fit for fight, då bokar jag & Emp-emo resan till Sthlm och snart ligger vi där under nålen! Jag längtar så jag håller på att spricka, som sagt blir det en på revbenen och forstättning på armen. Men nu ska jag ta det lugnt lite innan jag ska iväg & jobba, so long!


Ett varv kvar!


Grattis älskade syster ♥

Idag fyller min älskade lillasyster 9 år, 10 år yngre än mig! Så när Andre slutat jobba så ska vi fara dit och fika och gratta henne. Visste inte riktigt vad jag skulle köpa så det fick bli biocheck istället..

Sen efter vi varit & fikat så blir det att fara iväg och jobba, börja tapetsera i Felix rum så det blir klart nångång. Tror ändå det kommer gå hyffsat fort. Det + den stora hallen ska bli klar till på fredag, blir att jobba hårt & försöka hitta ett sätt att stå i luften ovanför trappen. Men det fixar sig, allting ordnar sig med lite vilja!

Nu blir det att ta det lite lugnt & se No ordinary family ett tag sen ska jag göra tacos till familjen. Ciao!



Oops, det var ett tag sen..

Har haft för mycket för mig för att blogga.. tyvärr! Men ska försöka bli lite bättre nu igen.

Igår så var jag & Andre en sväng på Nodo med Frida & Linus. Pratade på, drack latté/kaffe/dricka/öl. Sen for vi till Linus och spelade Med andra ord. Så sjukt roligt spel, jag älskar det verkligen! Jag & Andre vann, vi hann inte spela mera innan mamma ringde och ville ha skjuts till stan så vi for dit och hämtade henne och skjutsade henne. Sen for vi hem och myste med Andre sen ringde mamma kring två så fick jag fara och skjutsa hem henne. Sen for Andre & jobbade före åtta nångång så jag vaknade nyss. Svintrött är jag & alladeles slut i kroppen.

Jag har nämnligen jobbat hela veckan och till veckan blir det kvällsjobb. Idag får jag även min mobil jailbreakad, äntligen! Sen ikväll blir det att plugga hos Emma, alla tjejerna i klassen eftersom ingen av oss förstår våran läxa så vi slår ihop våra kloka huvuden!

Men nu ska jag ta och stiga upp och hoppa i en dusch & göra mig klar för dagen. Hade gött!


Resultatet av sista timmen på nyår..



Sådär går det när man slåss med en dörr & är förbannad på en idiot till vakt..


RSS 2.0