31 Dec. Mitt nyår, mitt löfte, mitt nya liv..

Eftersom jag åker imorgon kring elva på morgonen så har jag tänkt uppdatera en tidig 31 december..

Mitt nyår kommer att spenderas i Kåbdalis tillasmmans med min vänner, vi är tolv stycken som ska bo i samma rum i skolan. Vi kommer att starta festa då vi kommer dit och sen forstätta i stugan så blir det att gå förbi pappa & ta sig en jävel sen förbi Ullis (Märtas mamma) & ta sig en jävel där med! Sen blir det att gå in på pubben och ha superroligt! Tror det kommer vara riktigt skönt att inte alla 18 åringar kommer ta sig in, skönt att vi gör det iallafall! Detta år ska jag iallafall inte missa tolvslaget.. som förra året!

Mitt nyårslöfte tror jag kommer att vara att jag ska fixa mig ett jobb nere i Göteborg tillsammans med ett jobb & försöka få med mig någon. & detta ska jag fixa till sommaren! Det ska bli mitt löfte.

Förra året har varit upp & ner, mest nedgångar tror jag.. Ett riktigt jobbigt år faktiskt. Tre års förhållande tar slut, jag tar bort min hund, Désirée & Johan dog för ett år sen, massa tjorv med kompisar & annat.

Men detta år ska det bli skillnad, jag ska må bra & stå på mig. Jag ska leva efter min dröm och inte låta någonting stoppa mig, jag ska klara detta!


30 Dec. Jag har aldrig...

Nu kör vi lite jag har aldrig! & inga lögner här inte! 10 st, here it comes.

1. Jag har aldrig.. hoppat fällskärm!
2. Jag har aldrig.. varit med en annan tjej!
3. Jag har aldrig.. varit otrogen!
4. Jag har aldrig.. använt body!
5. Jag har aldrig.. gjort en brasiliansk vaxning! (för feg..)
6. Jag har aldrig.. haft en bättre mobil än min iphone!
7. Jag har aldrig.. ätit en hel chipspåse själv på en kväll!
8. Jag har aldrig.. druckit så mycket att jag vaknat upp hos nån jag inte känner!
9. Jag har aldrig.. blåljugit för en kompis!
10. Jag har aldrig.. simmat med hajar!



Mys på stan.

For hem på morgon och duschade samt gjorde mig klar sen for jag till Andre så stack vi förbi polisen och kollade om dom hade blanketter till förnyelse av skoterkortet men inte hade dom det & man fattar ju ingenting av hemsidan osv.. Sen for vi till Nodo, satt där & mös till en latte och kaffe.

Skjutsat Andre till jobbet nu så ska städa upp i rummet sen ska jag packa allt för Kåbban, imorgon drar vi! Jag längtar så, kommer bli så awesome! Sen ska jag förbi Sanna och prata lite skit innan jag hämtar upp Andre och så ska vi skruva in ljudet i hans bil! Men nu måste jag göra lite nytta, inte sitta här!



Bjuder på den!


Bilkurragömma.

För det första hade jag allt för mycket att ägna mig åt än datorn igår så det blev ett lite senare inlägg som skulle kommit ut igår. Sen fyllde min älskade vän Emelie Jonsson stor flicka igår, alltså 18 år! Så igår körde vi bilkurrgömma, vi var fyra bilar. Team Ådi vs. Team tofårti, Larsson & Dennis m.fl. Superkul var det. Det är verklige på blodigt allvar nu, vem vinner & vem försvinner? Polisen hittade oss en gång och snackade med oss ett tag. Sen for vi hem allihopa, jag & Andre låg i sängen till tre och pratade och idag kom jag på mina konstiga drömmar.

Jag drömde att jag flyttade in i en lägenhet där tapeterna i hallen hade hundratals bubblor och frysen var fylld med riven ost och pommes... Sen räddade jag mink-sälar från några som skulle döda dom så satte fyra i jackan och simmade iväg med dom.. Helt fucked up!

Idag ska jag ta och städa upp i rummet, fara förbi mamma och hämta massa saker inför Kåbban, fara & kolla på ett jobb sen ska jag och handla med Märta och dom inför Kåbban sen ska jag umgås med henne på kvällen. Får se vad vi hittar på!

Nu blir det städning iallafall innan jag far och kollar på jobbet, hade gött! Ciao.


29 Dec. Mitt livs bästa val.

Jag tror att det bästa valet jag gjort är att börja bygg. Att inte välja någon plugglinje som verkligen inte är min grej. Att jag pluggade upp mina betyg i nian så jag kom mig in på bygg, för det är verkligen någonting jag trivs med & någonting som jag tycker är roligt. För mig passar det alltid bäst att få göra allting praktiskt, jag är inte alls den som kan plugga bra och inte den som kommer ihåg saker om jag inte får göra det praktiskt också. Så bygg är verkligen en bra linje för mig. Jag har en jätte fin välkomnande klass och lärarna är jätte snälla.

Sen en annan sak, man får verkligen ha roligt på bygg & även på lektionerna. Lärarna skämtar jämt & tål att man skämtar om dom. Alla byggare "trivs" ihop och man kan verkligen ha roligt med dom, även på lektionstid.

Vi på bygg, vi får alla på rygg!


28 Dec. Detta består min klass av..

Emelie Jonsson - Emp-emo, Ninja, Empan kallar vi henne. Totally awesome tror jag räcker!
Olivia Ollinen - Olle kallar vi henne. Hon som verkligen kan få till skämten!
Karin Söderlund - Kawrin, Knarra & Nasse kallas hon ibland. En som man kan skratta med & åt! :)
Emma Karlsson - EmmaKaa kallas hon. Hon kan få hennes problem att låta riktigt roligt!
Mimmi Nilsson - Snäll, duktig & riktigt smart brud måste jag väl säga!
Jenny Engman - Jätte snäll brud från Luleå.
Lovisa Johansson - En till brud från Luleå som också är snäll & rolig.
William Marcusson - Wille, en hockeynörd, men jätte snäll & riktigt rolig och är en av våra golvkillar!
Anton Häggström - Hägga, en riktigt rolig & snäll typ. En sån pajas som alla behöver i klassen (Golvkille).
Oskar Robertsson - Typ samma som Hägga, en riktig pajas som samtidigt är smart(golvkille).
Patrik Erikssom - Putte, en av våra målarkillar. Snäll & också rolig!
Andreas Lundmark - En jätte snäll & trevlig golvkille.
Reine Keskitalo - Våran andra målarkille, klassens punkare.
Joakim Mikaelsson - Målarnas pajas, sjunger hur bra som helst & är roligt rolig!
Johanna Pudas - En snäll och trevlig tjej.
Sen är det väl bara jag själv kvar, Malin Öhberg.


I hate your ass right now..

Sitter hemma hos mig just nu, har så sjukt tråkigt att det finns inte ord. Andre jobbar & Emelie sitter hemma hos Emil och har lika tråkigt som jag.. Vad kan man göra en måndagkväll? Busa, vara lite jävliga med folk? Sånt som vi är bra på? Ja, vi får väl se vad som händer.. Här orkar jag då inte sitta mera, tror jag far ut med bilen och lyssnar på mitt underbara ljud i bilen! Helt fucking kär i det, så sjukt lovely det är! Sen slutar Andre klockan tio då ska vi se om vi får till min AUX kabel, eller hittar ett kryphål fram i bilen för den.

Nä, ska sluta sitta vid dumburken nu, blir ut att köra lite! Ciao.


27 Dec. Mina ogenomtänkta idiotiska val..

Ett idiotiskt val var att skita i skolan i både sjuan & åttan och istället ägna mig åt massa annat dumt. Hamnade efter i många ämnen och fick IG i engelska i sjuan och fixade det till åttan men fick då IG i idrott så när jag gick ut åttan hade jag 155 p då jag hade ett VG i bild. Jag gick under åttan och sjuan på Pitholmsskolan.

I nian flyttade mamma tillbaka till Hortlax och då valde jag att börja skola dära i nian. Brydde mig inte så mycket mera om skolan i ett halvår tills förra årets medelpoäng från gymnasiet kom och det enda jag ville ta mig in på var Bygg vilket hade 220 i medel för att ta sig in. Så jag började att plugga och gav allt i det. Slutade med att jag hade 225 p och tog mig in!

Ett till stort idiotisk val för mig var att förlåta den som varit otrogen mot mig och försöka gå vidare som ingenting. Det bröt ner mig sakta men säkert och tillslut förstör det massor.. Men tack och lov tog jag mig därifrån och nu har jag mera skinn på näsan än någonsin!

Jag vet inte om jag vill dela med mig av mera idiotiska val egentligen. Detta får räcka! :)


26 Dec. Jag ska aldrig mer..

Jag ska aldrig mer gå ner för trappen och prata i telefon en vecka innan jag ska ner till Stockholm för då missar jag bara fyra steg och stukar foten rejält!

Jag ska aldrig mer leka med en rakbladskniv för då slinter jag bara och skär av mig en bit av fingret..

Jag ska aldrig mer hålla på stålspackelbladet medans jag skrapar bort färg för då slinter jag bara och får två skärsår..

Jag ska aldrig mer låta en kille bedra mig..

Jag ska aldrig mer stänga en färgburk i vanliga kläder..

Jag ska aldrig mer köra för fort med färg i bilen.. (Tur det var firmabilen..)

Jag ska aldrig mer hoppa ner från en stege två meter upp för att en geting kommer..

Jag ska aldrig mer bo på "Den röda båten" i Sthlm..

Jag ska aldrig mer tatuera mig hos en hemma tatuerare..

Jag ska aldrig mer skrika neger i en affär..

Photos.





Mysdag!

Idag när jag & Andre vaknade så kom Sebbe och "vi" började montera in basen. Tillslut var vi klar, jag älskar att jag spelar sönder min pojkvän. Men inte snart, för han gick in direkt & beställde nya bakhögtalare så han kan spela ifrån mig.. Den jäveln! Men jag är supernöjd, jag ville inte ur bilen idag.. I love bass ♥ Sen så åkte vi på Max och käkade och sen for Sebbe hem och vi for till Andre så han fick duscha och så sen hem till pappa och mysa på till film där.

Så när Gabbis & pappa kom hem blev det att spela "med andra ord", så sjukt roligt! Jag älskar verkligen det spelet & roligt hade vi. Det startade med att Gabbis & pappa låg först sen drog vi om dom och tog hem vinsten! High five! Sen for jag och skjutsa lite folk och Andre for hem & sov.

Ligger i sängen nu och ska börja se Step up 3. Godnatt!

25 Dec. Första gången...

Första gången jag lärde mig att svänga med snowboard ramlade jag och fick två sprickor i armen..
Första gången jag körde gräsklippartraktor körde jag in i ett källarfönster (som gick sönder)..
Första gången jag sladdade med bakhjulsdrivet klarade jag det riktigt fint..
Första gången jag skrev körkortsteorin klarade jag det..
Första gången jag hade uppkörning klarade jag det..
Första gången jag sov med min nuvarande pojkvän råkade jag svara i hans telefon när hans pappa ringde..
Första gången jag spelade bingolotto vann jag 100 kr..
Första gången jag såg The ring 2 såg jag det ensammen i 6an..
Första gången jag körde moppe & lätt mc var jag 13..
Första gången jag körde skoter var jag 3..
Första gången jag tävlade i hoppning med min häst flög jag in i hindret..
Första gången jag fick en mobil var jag 12 år (Nokia 3310)..

Nu kommer jag inte på nåmera, denna kom lite sent..

24 Dec. Såhär var min jul förra året & i år.

Förra året spenderade jag julafton med min mamma och det släktet hos mormor och morfar. Var hos pappa till klockan tre på dagen och sedan resten hos mamma. Vi såg Kalle Anka sen öppnade vi julklapparna. Sen var det god mat som serverades & lite mera tv på det. Fiffla med julklapparna som man fått och bara må gott med knäck och annat godis.

I år startar vi julafton från 00.00 tillsammans med Andre. Vi var ut och sladdade så hade han ett litet paket som jag skulle få öppna.. När jag väl öppnade stod det en lapp "Trodde du seriöst att paketet var såhär litet? Du får följa med på en åktur till destination Bergmans garage! PUSS!"

Självklart skulle han skämta till det, men kul var det! Så vi sladdade lite tills hans framspoiler lossnade så vi var tvungen fara till garaget. Han bad mig gå fram till bänken och där var det ett skynke över någonting. Jag blundade och tog bort det och frågade om jag vågade kolla. Tillslut öppnade jag ögonen och där står en baslåda 10"x2 och ett slutsteg. Gissa om jag blev glad!!! Jag har allt för gullig pojkvän.. Så min biltemabas ska jag slänga åt helvete eller ge den gratis till någon som vill ha den.

Andre for hem från mig på morgonen sen steg jag upp från sängen kring tio och hoppade i duschen. Nu har jag gjort mig klar och ska äta skinksmörgås till frukost sen blir det att öppna julklapparna hos mamma sen vidare till stan till pappa där vi andra firar jul. I år blir det en liten mindre jul, det blir jag, pappa, Gabbis, faster & Roffe, Malin & Tomas & farmor! Men det gör ingenting, kommer säkerligen bli trevligt.

Men nu är det frukost som gäller, GOD JUL allihopa!



New haircut!

Jag och Andre vaknade kring tio för Andre var tvungen flytta bilen från den platsen jag sa att han inte behövde göra det från.. ops! My bad.. Men vi låg kvar i sängen till elva sen gick vi upp och käkade frukost och gjorde oss klara för stan. Gick in och handlade kvå julklappar. Ska göra två stycken nu hemma också. Sen gick jag till Cau o co. kvart i två och då hade Ullis gått hem. Så ringde och då hade det blivit ett missförstånd så egentligen skulle jag klippa mig kvart i ett men hon sa kvart i två till mig men hon var bara på ica så hon sprang till salongen så fick jag klippa mig ändå. Skönt! Så hämtade Andre upp mig då jag var klar så for vi hem till honom en sväng.

Så när han hade duschat for vi till Frida och hämtade en mobil och sen vidare till Ica och lämna min iphone till Tomas som skulle jailbreaka den så får tillbaka den imorgon. Hatar verkligen att inte ha iphone nu, alla andra suger bara!¨

Ikväll blir det bingo med mamma och Robban och se om man kammar hem någon storvinst. Sen ska jag vara med Andre och får öppna min julklapp 00.00 som tydligen är så bra så alla vill se minen då jag får den. Alltså, jag är nyfiken! Jag är nog den nyfiknaste människan på denna planet.. speciellt nu! Men nu ska jag fixa mina julklappar som jag har kvar! Hade gött, ciao.



23 Dec. Mina vänner.

Mina true friends, det är det verkligen! Riktiga, ärliga vänner som jag är jätte stolt över att ha. Som ställer upp i ur & skur. Står där vid min sida då jag är ledsen och behöver tröst. Dom förstår mig och tycker om mig precis som jag är. ♥

Märta Lundmark, träffade jag i 7an på skolan. Vi sjöng tillsammans på examen och efter det började vi umgås. Vi har varit i Kittelfjäll tillsammans och haft hur kul som helst. Uppe i Kåbdalis och åkt snowboardarna våra, suttit på afterski, druckit på pubben, suttit i husvagnen och massa annat. Vi har haft många mysiga hemmakvällar till film, våran genre är skräck. Vi hade varje söndag där ett tag, nu är det då och då! Men hon är fortfarande världens bästa vän som jag inte skulle ge upp för någonting i världen! I love U babe ♥



Emelie Jonsson, min tuffa & snygga b-rud! Du har alltid dina smarta råd & en som säger vad hon tycker och hjälper alltid till om det behövs. En som ställer upp och som verkligen man kan lita på! Jag hoppas våra planer kommer gå som vi planerat och att det kommer bli awesome! Love you my babe ♥



Frida Berglund är en väldigt lojal vän, en som man verkligen kan lita på och som jag har hur roligt som helst med. Vi har exakt samma humor och jag trivs verkligen med henne. Jätte snäll som man kan diskutera med utan att få det minsta lilla tjafs eller bråk. Älskar dig vännen ♥



Sanna Ekström är den mest ärliga vännen jag har, hon kan säga allting hon tycker rakt ut till en utan problem och det gör att man inte får några problem mellan varandra. En verkligen sann vän som jag älskar att umgås med för man har så roligt och hon själv är så rolig på något sätt. Älskar dig med min vän ♥



Sen har jag en hel massa andra vänner och ni vet vilka ni är! ( Btw, jag fotade alla bilder ;) )


22 Dec. Några pinsamma stunder.

En pinsam stund var då jag och Frida gick in på Willys då det var nyöppnat under sommaren så sa jag:

Dra upp armen så får jag se hur brun du är.
Hon gjorde det och jag satte min arm mot hennes.
Jag pekade på hennes arm och nästan skrek:
NEGER!
Upptäckte just då jag skrikigt det att det gick en
neger brevid Frida mot det håll jag pekade...

En annan pinsam stund var när jag och Andre låg och såg film hemma hos min pappa och somnade till filmen. (Både jag & Andre har en iphone) Sen vaknade jag upp kring fyra av att min telefon ringde och det stod "Pappa". Så jag tänkte vafan ringer han för när jag ligger häruppe. Så jag svarade & upptäckte då att det var Andres telefon jag svarade så försökte fort få liv i Andre vilket inte var det lättaste men fick han tillslut att ta telefonen.

Sen står det still.. Kommer inte på nåmera fastän jag vet att jag råkat ut för massor mera pinsamma saker. Men ni fick iallafall två st!

21 Dec. Mitt värsta minne.

Mitt värsta minne måste nog varit då vi tog bort min älskade hund Walle den 26 Maj iår. Jag har aldrig saknat något djur så mycket som jag saknar honom. Vi fick honom i Januari 2004 och sen dess har han varit min vän. Han kom ner varje kväll till mitt rum och la sig i sängen med en suck. Han kom på morgonen och väckte mig eller låg kvar då det var för tidigt och kollade på mig som "är du knäpp som går upp nu?".. Hans roliga läten och hur han alltid kom springande lycklig då jag kom hem. Bästa hunden jag haft, den jag saknar mest & den enda som vi inte kunde haft kvar pågrund av en liten sak..

Men det värsta med honom var när vi satt på Djurkliniken i Öjebyn och han var livrädd i mitt knä. När dom satt in sprutan i honom och jag ser hans skräckfyllda blick och sen bara känns tyngre & tyngre.. Man kände hur han försvann, hur han lämnade sin kropp när han stängde ögonen. Jag trodde aldrig jag skulle sluta gråta.

Det är det värsta minnet jag har och det mest smärtsamma. Min älskade Walle..





I wish I could keep U much longer...


Mysdag.

Idag har vi inte haft lång skoldag, en halvtimmes lektion när vi satt & pratade lite och inte mycket mera. Sen for jag och hämtade upp Andre så for vi runt och letade en slang på massa olika ställen till hans bil. Sen for jag hem och käkade så skulle jag skjutsa brorsan och en av hans kompisar till Valls så hämtade upp Andre så for vi och skjutsade dom. Sen när vi kom hem så lastade vi min byrå och körde den till mormor & morfar i Hortlax. Sen for vi hem och myste på hon mig så blev vi godis sugen och for och köpte på Willys sen tillbaka till Hortlax för att lämna mammas tankkort och sen till Andre så myste vi på och bara låg i sängen och pratade.

Nu ligger jag i min egen, tomt och ska alldeles strax lägga mig. Imorgon är de vanlig skoldag, orkar inte! Vill bara gå ut nu och börja jobba och tjäna pengar. Men ska dock vara med Märta imorgon, det längtar jag till! En massa surr och en skräckfilm på det - kanon!

Har dessutom fått färgat ögonbrynen & fransarna + att jag har vaxat och noppat dom! Inte dåligt, nu är det bara klippningen klar så är jag jul- & nyårsfin! Godnatt på er.


Vi är knäppa.. - I know!


20 Dec. Mitt bästa minne.

Mitt bästa minne är nog i Kittelfjäll tillsammans med Märta. Vi hade så sjukt roligt & helt utan alkohol. Vi for upp till Kittelfjäll (Eller som min morbror säger Shit Hell Fjäll) en torsdag med min pappa & hennes mamma Ullis.. Åkte buss, ganksa långdrygt men roligt ändå! När vi kom dit var det kväll så det var bara att sova.

Dagen efter drog vi upp i backen, dock blev det bara några åk då min bräda inte hade några stålkanter kvar så det tog kanske 50 m innan jag väl stannade & fullt med isklumpar hela backen. Dessutom så ramlade Märta & slog sig i ryggen så för oss blev det inga mer åk. Men vi hade roligt förde. För sen träffade vi bandet..

Finn fem fel, hette dom & var från Boden. Så vi satt i lobbyn till kring 3 på morgonen och spelade gitarr och sjöng. Sen fick vi klagomål om att det lät så vi gick ner i bastun & satt där till klockan sex på morgonen då vi blev för trötta och gick och la oss.

Frukost klockan 9, bara ta sig upp & käka. Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde under dagen. Men det var full rulle på kvällen på pubben. Dom spelade & vi dansade. Sen ville dom att jag skulle sjunga en låt med dom så det gjorde jag - Livin' on a prayer. Stor succé, alla skrek, dansade & sjöng med. Riktigt roligt var det. Sen spenderade vi natten med bandet och spelade mera och sjöng.

Det är nog det bästa minnet jag har, tillsammans med min bästa vän Märta! Nu väntar vi bara på nästa gång.





Tapetsering.

Har just kommit hem från mamma, var en snabbis dit och tapetserade upp en fondvägg i rummet brevid mitt. Supersnygg tapet, avis är jag! Gick superbra & blev supersnyggt så jag är nöjd. Fick bensin av mamma som löning, inte dåligt alls - för det behövdes..

Nu ska jag hoppa i en dusch och göra mig klar för kvällen. Ska skriva av en massa frågor som försvunnit från mitt skrivhäfte som jag ska lämna in imorgon på skolan. Sen ska jag mysa på med Andre.

Imorgon klockan tre ska jag få vaxa ögonbrynen och färga dom + ögonfransarna. Längtar! Var längesen jag färgade dom, åttan om jag inte minns fel. Sen blir det klippning på torsdag & så ska mamma få färga håret på mig, har bestämt mig nu.. Blir mörkbrunt som jag tänkte från början! Men frisyren har jag inte bestämt, vet att jag ska spara min lugg & klippa sidecut igen resten får nog Ullis bestämma!

Nu väntar duschen, ciao!


Resultatet hos mamma!


19 Dec. Detta vill/ska jag göra innan jag dör.

Det finns gode mycket jag vill göra innan jag dör. En sak är att hoppa fallskärm! Det skulle vara så awesome att det finns inte ord. Det har jag velat sen jag var gode liten. Det är någonting som jag kan beskriva med ett ord - frihet. & det ser så sjukt roligt ut också, men det är något jag måste prova innan jag dör!

Här är några andra saker som jag också vill göra:

Åka på jordenrunt-resa.
Flytta ner till Göteborg och jobba i nått år.
Prova jobba i Norge.
Hoppa bungyjump.
Sluta vara rädd för spindlar & getingar.
Gifta mig.
Skaffa barn.
Bli mormor/farmor.
Prova på att bo i ett annat land.
Skaffa hus & inreda hela det.


Supertrevlig kväll.

Ikväll så har jag varit med Märta, Mange, David & Sandra. Först var vi hemma hos David & Sandra, fikade, drack glögg och spelade med andra ord. Många skratt & Märta skulle förklara namnet Japan för mig och sa "Kineserna bor där!!!!" Det roliga efter det var att det första jag gissade på vad Japan.. Smarta tjejer där!

Sen for vi till Norrfjärden och hälsade på några innan vi begav oss mot stan och gav upp kvällen. Jag mötte upp Andre & Sebbe på kyrken och vi sladdade lite tills Andres bil gav upp.. Tillslut tog vi oss hem iallafall därifrån..

Dessutom har vi pratat om Nyår ikväll, kommer bli så jävla awesome! Kåbdalis med Märta + 12 till, dessutom hade jag sån tur att det fanns en plats över där dom sover så jag ska sova med dom och åka upp med dom Nyårsafton så kommer vi hem söndag. Längatar! - Med det säger jag G'night!


18 Dec. Det jag är rädd för.

Det är faktiskt ganska mycket jag är rädd för. En sak jag alltd har varit rädd för är att folk står och kollar på mig från skogen. Fastän jag inte ser någon så känner jag blickarna. Jag brukar vara väldigt rädd att gå in i ett tomt mörkt hus också, känns som det kan vara någon någonstans där.

Jag är rädd för vindar, getingar, spindlar, att gå hem från krogen, bli förföljd, mördad.. Dessutom har jag varit rädd för att någon ska ligga under sängen ända sen jag var liten. Därför mina senaste val av att ha låga sängar, endast en dm höga är dom. Innan jag bytte till det hos pappa så hoppade jag jämt till sängen.. Lite pinsamt att säga det här, men jag tycker det är så fruktansvärt obehagligt! Speciellt efter denhär historien:

"Det var en flicka som skulle sova ensam hemma. Hon var inte rädd för hon hade sin lilla hund hos sej. Hunden brukar alltid sova under flickans säng och om flickan blev mörkrädd så stack hon bara ner handen under sängen och lät hunden slicka på handen. Då blev hon lugn igen.På kvällen låg flickan i sin säng och lyssnade på ett program i radion. Då bröts sändningen och hallåmannen talade om att en kött- ätande mördare hade rymt från ett dårhus alldeles i närheten. Man skulle släcka alla lampor för galningen drogs till kött, blod, och ljus. Flickan släckte lampan och stack ner handen under sängen, Då kände hon hunden slicka på handen och blev lugn och somnade.

Efter en stund vaknade flickan för hon tyckte att någon kom upp- för trappan. Hon stack ner handen under sängen och när hon kände hunden slicka på handen blev hon lugn och somnade om. Snart vaknade flickan en gång till. Hon tyckte att hon hörde ett plaskande, droppade ljud från badkaret, Men hon stack bara ner handen under sängen och kände hur handen blev slickad. Då somnade hon och sov gott ända till morgonen.När flickan kom in i badrummet på morgonen fick hon se att hennes hund hängde i tvättställningen ovanför badkaret. Det var knivstucken och allt blodet hade runnit ner i badkaret. På spegeln hade någon skrivit med blod:
” Människor kan också slicka.”

Det var den läskigaste historien jag visste när jag var liten...


Ready!

Nu har jag gjort mig klar, dags att börja städa då.. Ser inte fram imot det så förjävligt som det ser ut här! Menmen, dags att ta tag i skiten! Ciao.





Jaghatarsnö.nu

Nu är jag less vädret. Igår snöade det så mycket så det var fem avåkningar bara från Frasses till Hortlax då jag körde hem. Man kunde inte stänga av bilen i tio minuter för då var den full med snö. Imorse då jag gick ut så var det kanske 3-4 dm snö på bilen. Roligt att sopa bort det.. Tog typ en kvart, sen var det bara att försöka hålla sig i spåren där dom inte hunnit ploga. Nu är jag hemma iallafall, ska hoppa i en dusch sen ska jag städa mitt rum & fixa lite julklappar. Det är så skönt att vara ledig på fredagar & sen är jag ledig på måndag också så jag får lång helg denna helg. Riktigt skönt! Det är ändå mycket som behöver göras innan det är jul.

Men nu måste jag komma igång, ikväll ska jag vara med Märta. Längesen, men jag ska aldrig sluta babbla! Vet inte ens vad vi ska göra men vi har alltid lika trevligt iallafall. Ciao!


17 Dec. Sånt jag inte tycker om.

Det som jag verkligen inte tycker om är vänner som sviker på olika sätt. Dom som går bakom ryggen, snackar bakom ryggen och sen när man tar det med dom så kan dom inte stå för vad dom säger. Det är inte äkta vänner! Om man tycker någonting om sin kompis så om man är bra vänner så säger man det till den omtalade så den kan rätta till det på något sätt. Hur ska man kunna förändras om man inte vet vad som behöver förändras. Det är felet med samhället idag, vi är för fega! Vi vågar inte säga vad vi tycker rakt ut men det kanske är det bästa i vissa fall..

Andra saker som jag inte tycker om:
Spindlar & andra äckliga kryp.
Getingar.
Åka längdskidor.
Vara torr om händer & fötter.
Folk som kollar snett.
Att vänta på någon.
Att försova mig.
Att vara sjuk.
Att frysa.
Känna mig ensam.
Tappa en vän.
Dammtorka.

& säkert mycket mycket mer, men som sagt.. Det står still där uppe!


16 Dec. Sånt jag tycker om.

Eftersom jag inte tog mig in på blogg.se igår så får det bli en dubbel idag. Startar med den tredje.



Det finns mycket jag tycker om. Men det jag mest tycker om att göra är att umgås med mina vänner, helst många på samma gång. Alla skrattar till tårar, berättar minnen, snackar skit m.m. Kan inte finnas nått bättre än att umgås, alla tillsammans.

Sen småsaker som jag tycker om får bli en lista:

Mysa till film.
Sladda bakhjuls & framhjuls.
Åka snowboard.
Köra skoter.
Vara utomlands.
Inreda & designa.
Spela spel.
Sola & bada.
Köra fyrhjuling/cross.
Festa - såklart!
Shaka ass på krogen.
Tatuera mig.
Shoppa.
Busa med hundar.

Sen kommer jag inte på nåmera, finns garanterat en massa massa mer som jag skulle kunna skriva men hjärnan står helt still. Sen är det jag tycker om inte i den ordningen.


15 Dec. Det jag saknar.

Det är mycket man saknar.. Väldigt mycket. Jag saknar bland annat att vara liten, inte ha några som helst problem & inte behöva bekymra sig för morgondagen.

Jag saknar att leka en massa lekar och springa runt på ängarna..

Jag saknar att rida & känna frihet med hästen & även att ha mig en egen hund, ett ansvar & en trogen vän.

Jag saknar att umgås och hitta på lika mycket som jag gjorde förut med många av mina vänner. Jag vill inte glida ifrån någon, jag vill ha lika mycket kontakt med alla & umgås med alla.

Jag saknar sommaren då man tar sig en cider och njuter av solen, vågornas ljud när dom träffar stenarna, en glass i handen & vänner som håller en sällskap.

Jag saknar att vara utomlands, att känna den stekheta värmen mot kroppen, bli brun, äta gott, bada tillsammans med hundratals olika vackra fiskar, shoppa & inte behöva bry sig om tiden eller vilken dag det är.

Mest av allt saknar jag min hund, Walle som jag haft sen jag var kring 10-11 år. Världens snällaste & mest trogna vän. Han tog vi bort i Maj detta året. Jag saknar hur han kom ner på kvällarna till mig & la sig i min säng med en suck. Hur han kunde komma på morgonen och hoppa i sängen för att jag skulle vakna, hur han knuffade till i min arm varje gång han ville att jag skulle klia honom. Vackra, underbara ängel.




I love U ♥


Lång dag..

På skolan har vi stått och spacklat hela dagen, verkligen hela & inte nog med det. Det var svinkallt i därinne eftersom det inte är värme & det var 25 minus imorse.. Jag var inte på bra humör, så nu har jag ont i halsen igen.. Typiskt! For förbi Andre efter skolan och tyckte lite synd om honom. Sen var jag tvungen att fara och hämta pappa halv fem på jobbet så for vi förbi Lundströms och köpte väv, spackel osv + att jag flirtade till mig en ny pensel av honom! Score - American style elementpensel! Felt good..

Sen var det bara hem & jobba, sen kom elektrikern så jag fick vänta i en & ½ timme innan jag fick fortsätta.. Vilket inte gjorde mig så glad då jag ville bli klar innan kvällen. For förbi Andre en sväng efter också, då hade han ännu ondare så då tyckte jag lite mer synd om honom sen for jag hem nu ligger jag i min säng och håller på att somna så jag tror det är dags att krypa ner under täcket och sova. Godnatt!


14 Dec. Presentation av mig.

Malin Öhberg

Som liten växte jag upp i Hortlax. En by strax utanför Piteå med frisk luft & roliga möjligheter som liten. Jag bodde strax bredvid min mormor & morfar som har stall & min pappa bodde närmare centrum i Klubbgärdet. Vi hade två hundar som hette Aussie & Lyra. Som 9 åring fick jag en häst av min mamma som hette Ice-Queen men eftersom jag inte kunde säga det som 9-åring så döpte vi om henne till Magic. Jag startade med hoppning men gav upp då jag flög in i hindret på varje tävling jag var med i (förutom en enda gång som var den enda då jag hade skyddsväst.). Jag började då istället med dressyr och red för Grans Rid & Körsällskap. Fick hem många rosetter & mycket komplimanger för hur duktig jag var. Men eftersom åren gick så fick jag mindre & mindre tid för henne så tillslut sålde vi henne för hennes eget bästa.


Vi hade öven en Kennel med Jack Russels hemma. Wallaby's Jack hette den & bestod av Aussie, Lyra, Surfie, Walle, Polly. Sen efter att jag sålde min hund så skaffade jag mig en till hund, Nizze. En Engelsk springer spaniel från Kenneln Highscore. Tyvärr sålde jag honom efter nått år då jag började högstadiet & vi flyttade in till stan och inte hade nog mycket tid för honom, dum som jag var.


Under högstadiet så gick jag 7-8 på Pitholmsskolan, inte en sådan bra idé. Hade inte alls bra betyg, kändes som alla lärare hatade mig förutom min musiklärare.. Hon tyckte om alla! Men efter åttan så flyttade min mamma & Robert tillbaka till Hortlax, snett mittimot min mormor & morfar och jag bestämde mig att jag behövde en liten livsändring så jag chansade stort och bytte skola till Hortlaxskolan. Vilket nog var bland det bästa jag gjort. En bra ny start i skolan. Ungefär efter ett halvår så insåg jag att mina betyg inte alls var så bra & insåg att jag ville ta mig in på bygg som hade 220 poäng som medel för att ta sig in. Så jag satte igång med pluggningen efter två & ½ år. Slutade med att jag gick ut skolan med 225 poäng & började på Hortlaxskolan med 155.


Nu går jag sista året på Strömbacka skolan i Piteå. Jag valde Måleri som min inriktning inom bygg. Det är jag väldigt nöjd med & jag tycker om min klass & har träffat en massa underbara vänner pga det valet. Det enda som är dåligt med denna utbildning är att för oss tjejer så är det väldigt svårt att få jobb. Näst intill omöjligt här uppe i Norrland. Så det kommer väl bli att flytta ner mot södra Sveige för där vet jag att dom tar in tjejer och behandlar dom som man ska.


Större presentation får ni inte om mig.


18 things.

1.   14 Dec - Presentation om mig själv.
2.   15 Dec - Det jag saknar.
3.   16 Dec - Sånt jag tycker om.
4.   17 Dec - Sånt jag inte tycker om.
5.   18 Dec - Vad jag är rädd för.
6.   19 Dec - Detta vill/ska jag göra innan jag dör.
7.   20 Dec - Mitt bästa minne.
8.   21 Dec - Mitt värsta minne.
9.   22 Dec - Några pinsamma stunder.
10. 23 Dec - Mina vänner.
11. 24 Dec - Såhär var min jul förra året & iår.
12. 25 Dec - Första gången..
13. 26 Dec - Jag ska aldrig mera..
14. 27 Dec - Mina ogenomtänkta idiotiska val..
15. 28 Dec - Min klass består av..
16. 29 Dec - Mitt livs bästa val.
17. 30 Dec - Jag har aldrig..
18. 31 Dec - Mitt nyår, mitt löfte, mitt nya liv.



Damp, damp, damp!

Tror att dagen har varit den segaste någonsin. Höll på att somna under Lucia uppträdandet och sen in på lektion då vi hade projekt & företagande. Vi fick också tillbaka vårat prov, VG - score! Det satt bra för dagen, sen hem till mamma. Käkade och sen iväg till pappa för att spackla, hann få lite damp på spacklet innan jag var klar. Spillde, trampade i det (med sockar), skräp i det, torrt. Ja gud vet vad.. Var så arg där ett tag! Men nu är jag klar, för idag. Ska dit imorgon med och sliåpa lite och lägga på mera. Sen ska det bara målas två varv så är det klart.

Jag är så stressad, det är bara en och en halv vecka kvar tills det är jul!

Jag har inte en endaste julklapp klar.
Jag går skola.
Jag har läxor ogjort.
Jag jobbar kväll.
Jag ska planera en klassdag med girlsen till nästa onsdag.
Jag vill umgås med mina vänner.
Jag har en pojkvän som nyopererat sig som jag tycker synd om.
Jag sparar pengar till nästkommande tatuering i Januari.
Det är snart ett nytt år, början på ett nytt liv? Vadå?

Så nu måste jag stressa, jag kan inte bara ta det lugnt! Känns som jag ska sprängas men jag har verkligen saker jag måste & vill göra. & nu är det 11 dagar kvar tills det är jul, 18 tills nyår.. vill göra något fyndigt på bloggen. Får bli ett tema om mig & mitt liv i 18 dagar. Drar upp ett nytt inlägg där listan får stå. Sen blir det sängen, godnatt!


Bilder

Har redigerat lite bilder igår/idag som jag tänkte dela med mig av. Köpte en ram idag som jag ska skriva ut lite bilder till!


Min älskade Walle som nu finns uppe i himlen ♥

Surfie, fin vinterbild! :)

Älskade Tross som man aldrig får nog av!

Bild från Auschwitz.

Bild från Auschwitz.

Märta, min älskade bästa vän ♥

& jag själv.

För övrigt så saknar jag Walle hur mycket som helst. Satt & kollade på bilder idag, kan inte mer än sakna honom. Min fina, älskade, gulliga hund..


Lucia.

Har suttit & spelat tetris halva natten.. Tog mig även en pn kring sex i en halvtimme, gode skönt & behövligt var det. Sjukt trött är jag än men det får bli att sova efter skolan då jag jobbat klart hos pappa.

Snart så ska mitt ♥ operera sig i Sunderbyn, lycka till! Nu ska jag försöka sysselsätta mig med någonting nu tills halv ett då vi ska se Lucia på skolan, sen är det projekt & företagande så slutar vi.. Skönt med lång "sovmorgon" fram till jul på morgonen. Men just idag är väl inte någon speciell sovmorgon.

Btw så är det på pricken tre år sen jag var Lucia på Hortlaxskolan. Var väl både en rolig & en tråkig upplevelse. Sjöng först Carola - Himlen i min famn & sen tog dom av mig kronan och jag, Sandra & Isabell sjöng All i want for Christmas. Sen tog dom på mig kronan igen & det rann ner stearin över hela ansiktet då vi stod där. Brände som jag fick lågor i ansiktet. Var inte alls så kul.. Men det är någonting jag kommer att komma ihåg iallafall!


Vaka!

Ikväll är det vaka, hålla sig vaken hela natten alltså. Sitter hos Karin, vi startade vårat umgänge halv tio. Drog på Ica och köpte godis, cola, glögg, energidryck m.m. Sen har vi suttit vid datorn några timmar så drog vi ut och sladdade ute. En själ ute i hela Piteå & NVS bevakning.. Dock hade vi roligt, drog omkring lite, pratade och sånt. Nu sitter vi i läggan igen, sitter på datorn & försöker hitta ett spel att spela till halv ett imorgon. Vilket inte är så lätt, men ska göra ett försök. Kanske blir ett till inlägg innan vi drar till skolan och kollar Lucia. Ciao!


Update.

Dags att uppdatera här lite då. Igår var en mysdag med Andre. Jag bjöd på middag, fläskfilé i smoking honey marinad med en smoking honey sås & strips till. Gode nöjd blev jag iallafall, mätta och belåtna la vi oss i soffan och glodde tv ett bra tag. Sen kom Olivia så skjutsade vi henne till Sjulnäs med hennes bil. Sen la vi oss och såg film innan han for och jobbade. Var lite gullig och for med hans godis som han glömde & en påse indian popcorn till honom då han skulle jobba vaken natt.

Sen for jag och skjutsade Karin en sväng och sen la jag & Nisse (Gabriellas hund) oss i sängen efter en kvällspromenad och såg lite serier till chips & dipp.

Idag har jag spacklat lite här hos pappa, ska snart ringa & väcka Andre så blir det en sväng på Nodo. Sen får vi se vad jag hittar på ikväll! Hade gött, ciao!


Sjuuk, sjuuk, sjuuk...

Åh, nu har snuvan verkligen satt sig nu.. Riktigt drygt, men det var skönt att jag fick mig lite sovmorgon då jag som hos min babe i stan å slapp köra från Hortlax. Så efter skolan for jag och jobbade, sen hem till pappa & käka sen är jag hos mamma nu och ska packa ihop lite saker eftersom jag ska vara Nisse-vakt imorgon så sover jag där idag.

Nu ska jag dra mig, hade gött! Ciaooooooo.


Lips like morphine...

Skolan var dryg, lyckades cutta mig ännu en gång. Två fingrar (Andra tummen & FU-fingret), inte lika djupt & annat verktyg, denna gång.. Klantiga jag men det gick iallafall bra! Blödde bara lite.

Efter skolan for jag till pappa och hämtade pengar sen vidare till Lundströms för att köpa en lackpensel, känns inte dåligt att man får rabatt där! Love my new brush ♥ Sen for jag och hämtade min väska som jag glömde på Nodo igår så skjutsade jag hem b-rudarna. Sen åkte jag förbi mitt gulle & myste med honom lite innan jag drog till pappa och grundade.

Sen blev det jobb, men inte mycket då jag inte hade någon hylsa så jag kunde börja tapetsera, Förbannat! Så det får bli imorgon, ska ligga i som fan imorgon!

Btw så såg jag klart Repo men idag. Sjukt bra & den är inte som man väntat sig. Helt klart rekomenderad att se! Ni kommer bli chockade!

Nu blir det sängen så jag orkar med att slita imorgon, godnatt fokes!



Emelie Jonsson, min älskade vän ♥





Beauty, det är någonting som beskriver dig. Allt med dig är vackert!
Din vänskap, din omtänksamhet & ditt utseende. Att ha en vän som
dig betyder så mycket för mig. Dig kan jag lita på, jag kan ge mitt
fullaste förtroende till dig om allt & vet att du står kvar, no matter what.
Du är min vän & jag älskar dig för det ♥


You're fuckin' awesome!

Ikväll blev det inge jobb, satans tapeter.. Så blev quality time med Emp på Nodo istället, loved it ♥ Skratt, serious talk, skitsnack & flyttsnack toppade kvällen! Sen kom jag hem, hade tänkt redigera några bilder och börja med mitt scrapbooking album som ska handla om mig & mina närmsta men hann inte längre än att redigera en del bilder på min älskade vän Emelie Jonsson så nu ska jag lägga mig och se Repo men i min ensamhet. Hade inte varit dumt att min gullunge som höll mig sällskap ♥ Godnatt biatches!


Tlött chey.

Är så trött så det känns som jag skulle kunna sova ända tills imorgon. Men sitter och väntar på besked om jag måste jobba eller inte.. Drygt är det att vänta, det blir jag bara trött på! Ifall jag inte måste det så ska jag på Nodo med min älskade vän Emelie och mysa på. Sen kolla lite lägenheter och bostadsköer i Gbg ifall det blir att flytta dit efter skolan. Planer smids men inget är säkert än. Dock vet vi redan hur det är med jobb häruppe och det ser inte ljust ut för oss tjejer, därför kommer det nog bli att flytta på sig. Men det kan vara nyttigt för en, komma till ny miljö. Jobba sig in i yrket då det är ett mansdominerat yrke också så får vi tjejer verkligen jobba för våran plats.

Alla snackar om jämställdhet på arbetsplatsen, hur ska det kunna bli det om vi tjejer inte ens får komma in och visa våra insatser? Varför ska vi inte orka lika mycket som killar bara för att det är ett tyngre arbete? Det finns så mycket hjälpmedel nu i branschen att vi knappt behöver ta i. Vi har all rätt att få lika mycket chans som en kille att provanställas. Mera jämställdhet i Norrland.. Man ska inte behöva flytta för att få jobb som tjej i ett mansdominerat yrke.



You're lovely!

Ligger i sängen tillsammans med min godispåse & en colaflaska. Inte dåligt slut på en söndagskväll. Helgen har varit super. Fredag umgicks jag, Andre & Frida. Skjutsade två älskade fyllskallar vid namn Ninja Empan & Kawrin till fest. Sen var det lugnt, film hos Frida sen hem till Hortlax och snagga.

Lördag umgicks jag med Emma efter maten, vi spelade en hel del Buzz, skit kul! Skulle själv vilja ha det spelet, sen snackade vi en massa skit och bara myste på. Sen for jag och skjutsade min plastsyrra och hennes kompisar till krogen. Sen även tre andra kompisar efter det. Bra betalt blev det iallafall! Sen var det bara hem och mysa på tills man somnade.

Idag har jag varit med Andre. Som mest har vi inte gjort någonting, bara tagit det lugnt! Blev lunchbesök på Pit stop och så passade vi på att gå över till Lösviktshuset som var mittimot och inhandla lite gotta. Sen åkte jag förbi pappa en sväng och snackade med han och Gabbis om vad som ska göras dära osv. Kommer bli så jävulst nice att jag längtar.

Har hela huset för mig själv på fredag, eller Nisse håller mig sällsap. Så då blir det att laga gomiddag och bara mysa på. Dock läskigt att man måste sova ensam, kanske smyger upp Nisse i mitt rum som en nattvakt åt mig.

Nu ska jag sova, trött efter allt pluggande. Så nu blir det godnatt, ciao!


Åh, btw!

På tiden va?


Dark night.




Snacka om halkigt..

Var nyss och skjutsade hem Andre till stan. Vi käkade en sväng på Max också innan jag skjutsade hem han. Saaaatan, vad det är halkigt! Ställ i varje kurva.. När jag släppt av honom blev det inte bättre heller, ställ på returställ på ställ osv. Hjärtat hoppade upp i halsgropen men roligt var det förde!

Ikväll ska jag vara med Emma så ska vi spela Buzz och snacka lite skit, det var längesen. & efterlängtat med. Nu ska jag lägga mig och se Cougar town sen ska jag hoppa i en dusch och göra mig klar för dagen. Ciao.


Hard work, work, work.

Drog till pappa klockan nio, täckte allting och sen målade jag taket. Såsmåningom ska det tapetseras där också. Sen var jag hos grannen och täckte, tog bort alla skarvar & spacklade. Lossnade en hel den tapet med.. Sjukt jobbigt! Har då hoppat i en dusch nu och gjort mig klar. Ska ta och städa rummet sen ska jag käka & invänta Andre. Så blir det att vara med lite folk ikväll, ingen aning om vad vi ska göra. Vi får se! Dags för städning, ciao!




Älvsbyn.

Tror att jag har spenderat hela dagen i bilen, blev inget jobb idag eftersom pappa hade lagt undan mina verktyg och jag hittade dom inte och pappa svarade inte i telefonen. Så imorgon blir det från morgonen att först:

Måla hemma här
Spackla hos grannen
Måla tak hos pappa
Tapetsera en vägg här hemma.

Sen är jag klar för att umgås med imorgon. Ska försöka gå upp kring nio och dra på det som skas här sen drar jag mig mot stan och spacklar och målar pappas tak. Sen ska jag ta mig en lååååång och varm dusch efter det.

Efter att jag varit hos pappa idag så for jag och hämtade upp Emelie sen Karin så drog vi till Frida och spelade kort. Sen blev det tripp till Älvsbyn för att hämta grabbarna. Tjorvigaste turen jag varit med om, blev en halvtimme efter "schemat"... Sjukt jobbigt var det! Men nu är jag hemma, hann träffa gullet en sväng innan han for och la sig eftersom han skulle upp och jobba imorgon. Sen släppte jag av brudarna hemma så for jag hem. Så nu ligger jag i min säng, ska slå på Vampire diaries en sväng sen ska jag sova. Godnatt fokes!


Beauty is in the eye of the beholder.

Kom nyss hem från Älvsbyn, har skjutsat Dennis & Henke dit till någon fest och ska mest troligt hämta dom senare ikväll också. Väntar på käk nu sen ska jag fara till stan och jobba innan jag träffar Frida & Karin så ska vi umgås ikväll. Gissa om det är lika skönt varje gång att få helg varje torsdag? - Ehm, jo!

Igår for jag till Andre efter att jag hade käkat med Frida på Äljest. Så var jag med honom tills Märta kom in till stan. Så hyrde vi en film, skräck såklart. Sen for vi ut med Andre & Larsson och sladdade. Blev en lite sen kväll, somnade kring halv två sen upp till skolan klockan sju. Det kändes men jag klarade det! Käk på G nu, ciao!


RSS 2.0