Grattis söta Sanna ♥

Så skönt att få långhelg, imorgon är sista dagen för veckan! Så imorgon blir det nog att dra på den stora uppvärmningen på Kalles. Sen blir det väl att gå en sväng på området också och kolla in den. Sen på torsdagmorgon blir det gummibåtsracet med Frida, Emelie & Emil. Sen blir det att gå på PDOL, Dead by April spelar då på stora scenen. Sen fredag blir det fest & PDOL, sen lördag samma sak.

Busy,busy weekend! Och idag har jag varit och firat min älskade vän Sanna som fyller 19 år idag, grattis stumpan! Stor tjej nu, sist jag var och firade henne fyllde hon 15 år. Det var ett tag sen känner jag. Men trevligt var det och supersöt var hon i sin vita klänning! Sen for jag hem till Frida och färgade hennes hår, jag hoppas det blev ett lyckat resultat som hon kan stå ut med under PDOL iallafall.. Jag håller tummarna för det! Nu ligger jag i sängen och bara myser på, ska ta och lägga mig så jag orkar med att jobba arslet av mig innan jag får ledigt! Sov så gott vänner, ciao!





Du är en sann vän det ska du veta, jag älskar dig för det! ♥


I helgen var det fest, back to work now..

Är hemma från jobbet nu, trött som attan. Sen har jag träningsverk i låren och armarna, håller typ på att dö! Nåja, idag blir det bio med Emma ♥ Det blir Eclipse, som jag längtat efter att gå se den! Sen går den inte så sent heller så det är bra!

I lördags var det fest! Jag, Pernilla & Clas käkade på Sunes innan vi drog till kusinvitamin Tomas och började dricka där. Riktigt mycket folk kom och det var jätte trevligt! Gick även över och kollade in min andra kusin Tommys lägenhet som är dörren på andra sidan om koridoren från Tomas. Verkligen fina lägenheter som är där. Skulle lätt kunna ha en sån! Supertrevligt var det iallafall hos Tomas, sket också i att gå ut. For till punkt istället och somnade där.

Och som Populärmusik säger "Det kommer en dagen efter". Jo verkligen.. B A K I S, säger jag bara! Fyfan. Frida kom och höll mig sällskap då jag kommit mig hem, så skjutsade vi Camilla & Kajsa till havsbadet och sen blev jag bjuden på taccos hemma hos Frida. Där slingade vi även mitt hår lite mera. Så nu är jag ännu mer ljushårig. Tack för det! :)

Nu ska jag till morsan och lämna en hel del saker, hade king - tjingeling!


Superkväll!

Idag efter jobbet hann jag bara vara hemma i fem min. Sminka mig, byta kläder & ta ett snack med pappa sen drog jag och hämta upp Emil & Emelie sen in mot stan och ta en fika med Frida och hennes mamma på Ekbergs. Sen tog vi en sväng på stan, och fyndade gjorde jag! En vit shorta, en kofta, två kjolar, ny bh med matchande trosor och tre till snygga trosor. Inte dåligt alls! Sen blir det mera imorgon, dessutom ska jag köpa förköp till PDOL också. Sen blir det feeeeest! Jag & bästa Pillan gör Piteå osäkert.

Middag gjorde iallafall vi fyra ikväll kring nio. Emil kockade, superb blev det! Som att vi ska göra om det. Sen kollade vi in spöken och lite annat så tog vi våran efterrätt där kring ett. Jordbubbar & grädde till spel. Jag & Emelie vann, bäst är vi! Sen blev jag fyllechaffis åt päronen och deras respektive + farmor. Slutade med att jag hämtade farsan & Gabbis i stan för att en vakt varit dum i huvudet.

Btw har jag nog kommit på vad jag ska göra med min bil, ska fixa ny list eftersom en är borta. Sen blir det nog att lacka om bilen, ska snacka lite mer med morfar så blir det nog mest troligt högblank svart så ska jag spreja fälgarna också och kanske dra svarta sträck i mitten av dom. kommer bli super tror jag! Då kommer han se ut som ny! Så kanske man fixar ny klädsel också till den. Vi får se vad lönen har att erbjuda nästa månad.

Ne nu ska jag sova, sov gott allesammans! Ciao.


Glassar på rasten på jobbet!


Uppdatering sker imorgon.

Kan bara tillägga snabbt att det dunkar fint i min bil nu! Lite mer ljudinställningar så sitter det som en smäck. Nu ska jag sova, jobb imorgon 7-4! Godnight.

Btw, DU som gav mig fingret för någon dag sen är den mest patetiska människan som finns. Glömt att jag vet var du har för bil & registreringsnummer? Idiot.



Btw, här är slingorna jag gjorde!


Gbg roadtrip bokad!

Huvva, det är inte kul då det regnar. Bara om man har nån att sitta och mysa med på en altan och det är mörkt med tända ljus och en cider. Annars får det vara! Jag vill ha sol, bli jätte brun & glassa på. Sitter hos pappa nu och drar ner nyaste Wallander - Vittnet. Så det får bli min kvällsfilm efter att jag har slingat håret och förhoppningsvis hunnit baka negerbollar innan jag ska hämta upp mormor & morfar med deras fin volvo.

Dessutom någonting svinigt kul! ROADTRIP 8 SEPTEMBER TILL GÖTEBORG! Wooho, känner mig så taggad! Mest troligt blir vi fyra i bilen så det kommer bli billigt. Dock bara jag med körkort så jag får köra hela vägen men det gör inget. Kommer bli superkul! Jag, Emma, Emelie & Emli mest troligt! Men vi skiljs åt i Gbg så ska jag och Emma bo på Slottskogens vandrarhem där dom bodde förra året och det var tydligen jätte fint! Så blir det shoppande, Liseberg, krogrunda och en hel den annat massa kul! Jag längtar så mycket. Sen ska jag & Frida ner till Sthlm i slutet av Augusti, supa, Grönan, sol & bad! Det är mycket nu, men det kommer bli top notch!

Igår var jag med Pernilla, hon tvättade och sånt sen for vi ut en sväng med Clas bil som hon hade fått låna så mötte vi Patrik & Per så vi stannade och snackade med dom ett tag innan vi drog hem till henne och spelade kort och snackade skit!

Men nu ska jag inte skriva mera. Hade king, tjingeling!


Det är mycket nu!

Ska dra in till stan och umgås med Pernilla så får vi se vad vi hittar på då hon är klar med allt sitt hon ska göra. men nu drar jag! Ciaooo amigo!


Heeelt knasigt!

Nu är jag hemma, ligger i min renbäddade sköna säng hos mamma. Träffade min efterlängtade Julia Wester också idag. Super kul, har saknat henne så mycket sen hon flyttade till Boden efter nian. Kvällen levererade iallafall. Vi hade så sjukt roligt! Först tjejmiddag hos mig, sju tjejer & alkohol. Maten blev också super, sen satt vi mest och pratade innan vi drog till Södra hamn och festade vidare där med ett gäng killar. Supertrevligt, ölspel satte igång den riktiga festen! Sen så gick vi till punkt och träffade Patrik som kommit hem till sin hemstad. Riktigt trevligt var det! Sen drog vi oss till Kalles och där blev det dans utan paus! Hur kul som helst hade vi, synd bara att en gubbe var tvungen ramla över min fot och halvt bryta den & att mina fötter nästan har blåsor. Tur att man kan skita i smärtan och bara dansa på!

Imorgon har jag inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra, mamma frågade om jag ville följa till Haparanda och jag älskar ju IKEA så jag tror det blir så. Vi får se, annars blir det någonting annat kul som alltid! Nu ska jag då lägga mig och sova så jag kanske tar mig upp imorgon. TACK tjejer för ikväll, ni är super!


Kort från nian då Julia hade tjejmiddag. 16 bast!


Malin Öhberg


På jakt.



Idag efter jobbet var jag in på banken en sväng, sen for jag hem och käkade så ringde jag Frida och hörde vad hon skulle göra. Så vi bestämde att jag & hon skulle på jakt. Så hon hämtade upp mig påväg hem från jobbet så for vi hem till henne ett tag medans hon käkade så surrade vi ett tag. Sen satte vi fart. & vi hade så kul, träffade på röda korset, använde våran sjuka fantasi och skrattade så vi höll på att dö. Tror att Frida kommer leva på mitt panikskrik då hon skulle "köra på" (skrämma) en fågel på vägen. Hon vek sig och vi bara garvade. Men vi blev inte klar ikväll, så imorgon efter jobbet ska jag dra till henne så ska vi fortsätta våran jakt mot kvällen.

Jag är lite seg på att uppdatera nu men jag har verkligen full rulle hela tiden, knappt så jag sitter på datorn längre. Men igår var jag iallafall förvi Dennis i Svensbyn och kollade då han jobbade. Så pratade vi lite, han vågade inte hälsa på väldens finaste & snällaste hund Tross då jag var hundvakt åt honom igår. Han tyckte han såg arg och farlig ut. Dessutom så for jag & Frida direkt efter jobbet occh badade med Tross på Glänkan, riktigt kul var det och skönt att få svalka sig!

Sen på lördag är det tjejkväll hos mig, kommer bli super! Sex tjejer, tre rätters middag & alkohol. Toppen kommer det bli, vi kommer ha så trevligt och dessutom mig som mästerkock. Detta ska jag bjuda på:

Förrätt
Baguette med räkor och aioli.

Varmrätt
Grillad fläskfile & rotsaksgratäng med fetaostsallad.

Efterrätt
Varm frukt i ungen med vit choklad på & glass till.

Men nu ska jag nog inte skriva mera för idag. Kanske lägger upp en uppdatering imorgon om hur kvällen varit. Nu måste jag sova så jag orkar upp och jobba imorgon så pengarna rullar in i slutet av månaden. Ciao!


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?

Nyss kommit hem från jobbet och duschat. Riktigt skönt var det, nu ska jag ta och göra mig klar och packa upp alla saker sen om jag har orken så ska jag även städa mitt rum så det är rent och fint. Tror snart att det blir en ommublering i mitt rum, är less att ha det såhära. Tror det blir som förut eller nått men det tar jag då inte tag i nu.

Har räknat ut idag också hur mycket jag ska lägga undan av min lön till mitt möbelkonto tills jag flyttar hemifrån. & ändå kommer jag ha en massa pengar kvar till att göra det jag vill under sommaren. Detta ska jag göra i sommar:

PDOL
Kanske LK
Göteborg med Emma
Stockholm
Göteborg med Frida m.m
Se Volbeat live i Luleå.

Sen kommer säkert den där listan fyllas på..

Ne nu ska jag sätta igång så det inte tar hela kvällen. Ciao!


I'm definitely better than you bitch.

I Torsdags blev det fotosession med Märta så jag hade tänkt lägga upp lite bilder från det. Sen blir det ny design på bloggen då jag orkar mig till det. Fredag blev de fest & även lördag. Jag körde båt för första gången på vääääääldigt många år i lördags. Sportbåt dessutom. Superfin och det blev superhärligt väder ute också! Söndag blev det lugna bullar, vi låg mest i lägenheten och tog det lugnt sen for jag, Dennis & Samme till Hammenviken och badade sen skjutsade vi hem honom. Efter det drog jag hem till pappa och packade ihop mina saker, for och handlade och sen till mamma.

Idag har jag jobbat, hållt på att dö av värmen dessutom. Sen efter jobbet käkade jag med Emma i stan innan vi drog till havs och badade med hennes syskonbarn. Efter det for vi och hämtade upp Tross hos Anna & Oskar och så fick han bada och busa en hel del. Älskar verkligen den hunden ♥

Nu ska jag iallfall sova så jag orkar med att jobba imorgon & ta mig upp. Här kommer lite bilder iallafall, enjoy!




I keep on shining, i won't back down and I won't give up without a fight!
I'm stronger then you & I'm definitely better than you bitch..


En öl på Challenge.

Igår var det trevligt. Jag for förbi mamma en sväng och fick mig ett par nya solglasögon av henne. Sen for jag och hämtade upp Pernilla så for vi förbi Philip och var med han, Dennis & Robin. Efter det drog vi till Nodo och jag fick min efterlängtade Kaffelatte med vit choklad. Vi satt och surrade där ett bra tag och tillsist drog vi oss mot Norrstand men dom hade slutat spela där så då hämtade vi upp Frida och stod och pratade med Karin en sväng. Sen så for vi till Norrstrand igen och spelade vollyboll med Rajje och två till killar. Vi vann inte tyvärr.. Men kul var det och det måste göras om!

Ikväll ska jag vara med min bästa Märta. Har ingen aning vad vi ska hitta på fram till vi ska ut och ta en öl på Challenge. Blir gott som fan! Bara slappna av så tar jag och cyklar också, inte dåligt då jag fått en cykel av farmor! Men nu ska jag höra med pappa om det blir ute mat eller lagad så jag vet om jag ska duscha nu eller sen! Hade gött, ciaooo!


Havsbadet, fotboll & smoothie :)

Dagen har varit super. Endast lite jobbigt att stå i hettan och jobba men det som inte dödar härdar, som man brukar säga. Efter jobbet hämtade jag upp Kajsa direkt och for hem till mig för att byta om till badkläder sen drog vi till Havsbadet. Då kom Frida och Rajje dit också. Vi tjejer badade och Rajje kollade på, jag var först i vilket jag aldrig brukar vara.

Efter det for jag & Kajsa till Philip och umgick med han, Dennis, Samme & Ben. Spelade fotboll, pratade och sånt. Trevligt var det iallafall, kvällen slutade hos Kajsa med Camilla & Jennie. Snackade resor & drack smoothie. (Jordgubbar & banan)

Nu ligger jag i sängen, ska slå på Criminal minds sen ska jag sova så jag orkar upp och jobba imorgon. Godnatt på er, ciao!


Jobb..jobb..jobb & Kirunafestivalen.

Nu tycker jag det var dags att dra en uppdatering på vad som hänt! Jag har jobbat för fullt dagar och kvällar nu i två veckor. Inte haft tid till mycket annat än det och lägga sig sen. Men det är värt det då man får pengar så man kan hita på nått kul på helgerna. Sen har jag hunnit ta mig några dopp i Hammenviken tillsammans med Dennis & Frida. Sen har vi haft åskådare som Stjärten & Kajsa. Skönt har det varit men det har tagit sin tid innan jag hoppat i. & i fredags blev det inpuls!

Frida frågade om jag ville följa med på bilresa till Kiruna över helgen & det var klart jag ville det, inte dåligt med lite stadsombyten då och då. Skönt är det att komma bort och träffa annat folk ibland! Jag hade ju tänkt följa förra helgen men så blev det inte utan jag stannade hemma då, det var lite synd men ändå inte.

Jag, Frida & Emma startade iallafall resan från Piteå klockan 9 på kvällen och stannade några gånger på vägen upp sen kom vi fram klockan halv 2 på lördagmorgonen. & festivalen var i full gång, vi åkte runt med bilen lite och jag kollade om jag kom ihåg vägarna jag gått på sist jag var där & jag hittade klockrent dit jag ville hitta. Jag sprättade en bärs några km innan vi var i Kiruna och så hämtade vi upp Ante då festivalen slutade som skulle visa vars vi skulle stå med bilen då vi skulle sova. Sen skulle vi skjutsa hem Antes mamma och syster då han visat stället och då var dom så snälla så vi fick sova hos dom. Skönt att slippa ha nackspärr på lördagen.

Vi sov rätt länge på lördagen och käkade pizza kring tre-fyra tiden. Sen for vi till Ante och gjorde oss klara för festivalen, sprättade, pratade & lyssnade på musik. Sen tog vi bussen in till stan klockan sex och drog på två olika fester innan vi for in på området och satte oss i öltältet brevid scenen där Maskinen spelade. Det var inte dåligt alls! Under kvällen blev det alkohol, musik, spel & karuseller. Blev en toppenkväll!

Söndag sov vi ännu längre, vi var inte uppe ur sängarna förens klockan tre på dagen. Då packade vi ihop sakerna och for och käkade skråv. Sa hejdå till Antes familj och började bege sig hemåt. Så skrev en vän till mig som jag inte kunde träffa på festivalen att vi skulle stanna så skulle han köra ikapp oss och prata en stund. Det gjorde min dag, vänner som man nästan aldrig får träffa blir jag så glad då jag träffar. Vi pratade & sånt innan han vände tillbaka och vi fortsatte våran färd. Hemvägen var riktigt rolig, skrattade massor gjorde vi innan jag slocknade och vaknade upp kring Jokkmokk.

När vi kom till våran kära hemstad så blev det Sunes direkt. Vi var så hungriga att vi kastade i oss maten. Sen var det bara hem och lägga sig. Pratade en stund med Sanna på msn innan jag la mig. Det var det värt! Älskar mina vänners stöd ♥

Idag har jag jobbat för fullt. Kom hem strax efter åtta och ville ta mig ett dopp men ingen var på så det får bli imorgon. Nu har jag jobbat klart kväll iallafall på ett tag så det är skönt. Nu är det bara 7-4 som gäller. Har tagit ledigt fredag på PDOL också så jag kan gå ut tors-fre-lör! Nu ska jag se film, bilder från i helgen kommer sen jag lovar! Ciaoooooo :)

RSS 2.0