Svar på kommentar.

Fick nån kommentar om vars mina baggyjeans är köpta. Den ena lämnade ingen länk till sin blogg/hemsida så får ta och svara hära. Dom är köpta på Gina Tricot här i Piteå :) Svårare än så är det inte!


Bjuder upp med musiktips!


Disturbed - Stricken


Crashdiet - Gereration Wild


Lillasyster - Umbrella


Lillasyster - My & Johannes


The Offspring - You're gonna go far kid


Trevlig helg.

Fredagen spenderades med Kajsa. Vi for på överraskningsfest för Tora. Gömde oss bakom soffan och hoppade fram och skrek SUPRISE när hon kom hem. Vi var där ett tag, det var meningen att jag skulle dricka nån cider men det slutade med att jag var nykter och körde istället. Har inget sug alls för att dricka längre känns de som. For även och skjutsade hem Sanna & Pierre till Öjebyn efter att dom hade varit på fest sen så for vi till festen igen och ganska snabbt sen for vi hem till Kajsa en sväng och sen hämtade vi upp Dennis och skulle skjutsa hem honom men det slutade med att vi alla sov hos Kajsa.

Lördagen gick vi upp och käkade sen gick vi ut på stan, jag köpte mig ett par nya baggyjeans, en foundation & ett linne. Sen for vi och handlade taccos och bjöd Dennis & Robin på. Maja kom också förbi en sväng då vi käkade sen så skjutsade jag Maja och hennes kompisar hem till Svensbyn så for vi hem och hyrde filmer. Sen iväg igen till Svensbyn för att skjutsa Kajsas mamma Pernilla & Roger till deras bekanta så tog Kajsa bilen tillbaka och jag lämnade min i Svensbyn. Resten av kvällen såg vi film, Natta kom också till Kajsa och såg med oss. Sen så for vi och hämtade Pernilla m.fl och jag körde deras bekantas bil. Vi stannade en stund hos Pernilla & Roger innan vi begav oss mot stan och skjutsade hem doms bil som jag körde. Sen snurrade vi runt i Djupviken innan vi äntligen hittade dit vi skulle & hämtade upp Kajsas bror Erik, Erika & Harry och skjutsade dom hem till Norrfjärden. Sen for vi och hämtade upp min bil sen blev det att fara hem och lägga sig.

Söndag sov jag ut, riiiiiiktigt länge.. Klockan tre hoppade jag i en dusch & gjorde mig klar, sen blev vi bjuden på middag hos min farmor så vi for dit och åt, pratade & hade det trevligt. Sen for jag förbi Frida som nykommit hem från Gbg. Så hämtade vi upp en film hos Kajsa och for hem till Frida och såg den. & nu är jag hemma, ska lägga mig i sängen och lösa lite sudoku innan jag lägger mig. Religion imorgon 10 över 8. Så nu är det bara 4 skoldagar resten av året, så tre & en halvdags helg framöver. Gött! Sov gott bitches. Ciao.




Mina nya älskade byxor ♥


nu är det helg!

Skönt, två lektioner idag och dom lektionerna är nu mer flyttade så varje fredag detta år är jag ledig! Sweeeet, i'm lovin it! Så jag har hoppat i en dusch & gjort mig klar, ätit lite smörgåstårta & plockat ur diskmaskinen. Nu ska jag snabbstäda i mitt rum och sen ska jag dra mig mot stan till Kajsa. Så ska vi käka nånstanns sen blir det en sak som jag inte får säga än.. Suprise, suprise! Men nu ska jag få mitt arsle att ställa sig upp så jag får det finare i rummet.

Imorgon blir det btw luleå på dagen med min älskade vän Märta. Lite shopping & umgänge är aldrig fel. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! Ciao.



Nya skor!

Idag har man hunnit med massor, vi startade upp på morgonen med Äldre målningstekniker.. Vi täckte bara golven sen fick vi sluta halv tio så vi hade lunch till tjugo i ett. Så jag & Emma for på viking sen en sväng förbi Elgiganten där jag fyndade världens bästa rakhyvel & fick en morgonrock med också, sen for vi till dollar & ÖoB innan vi for tillbaka till skolan. Sen hade vi samhälls en stund sen pratade vi en snabbis med matteläraren sen fick vi sluta så var klar två istället för tre. Väldigt skönt!

Väntade tills Sanna slutade sen for vi och hämtade Pierre, kollade på en bil med Patrik och sen for vi på stan vi tre. Då hittade jag ett par supersnygga svarta höst/vinter skor (som Sanna tipsade mig om som hon köpte i vitt). Sen for jag förbi mamma & en sväng förbi mormor o morfar.

När jag kom hem till pappa så kom grannarna över så åt vi alla smörgåstårta till middag. Riktigt god var den! Så nu har vi massor över, inte dåligt alls! Efter det for jag till mamma igen och hämtade det som jag for dit för att hämta första gången jag for dit men glömde.. Sen for jag till Sanna & Pierre så kom Mia förbi en sväng i slutet av kvällen. Men nu är jag hemma, ska hoppa i min renbäddade sköna säng & lösa lite sudoku innan jag lägger mig.

IMORGON ÄR DET HELG, G'night.


Myskväll.

Supermysig kväll har det varit tillsammans med Sanna & Pierre. Först mötte jag upp dom & Maria & Johannes på Sunes då dom skulle käka. Sen for vi hem till Sanna och var där ett tag, sen förbi Ullis & Patrik och pratade på lite. Efter det for vi hem till Sanna & Pierre och såg Fångarna på fortet, skulle vara grymt kul att vara med där! Sen myste vi bara på mest hela kvällen. Nu har jag kommit hem, laddat upp bilderna jag tagit idag på fejjan och ska snart lägga mig så jag orkar upp till skolan imorgon. Hade så gött! Ciao.


Mamma Jolly & dottern Tila.

Jolly.

Tila


Your so fuckin' beautiful ♥

Nu har jag städat bort allting i rummet, dammsugit & dammtorkat + att jag hunnit duscha och göra mig klar. Sen har jag käkat & lärt mig våran tvättmaskin + hjälpit Gabbis att hänga tvätt. Nu väntar jag bara på att Sanna ska ringa så ska jag fara och möta upp henne & Pierre på Sunes. Sen har jag ingen aning om vad vi ska göra men det kan jag berätta sen.

Förövrigt saknar jag mina vänner som är nere utan mig i Gbg nu och bara lever livet. Jag hoppas ni får helvetes roligt & att ni inte saknar mig allt för mycket! ;) Tillägnat till Emelie Jonsson, Frida Berglund & Emil Lindgren. Dessutom saknar jag min brud Olivia som är i Grekland med sin pojkvän och lever livet. 

Dags att dra, peace out!


Bilder.






Ny kamera!

Fick sluta tidigt idag, halv ett för att vara exakt! Superskönt, så är jag klar med teorin på måleriet med. Så då vi slutade for jag och Emma till Elgiganten så inhandlade jag mig en ny digitalkamera. Superbra verkar den vara så jag hoppas att jag blir nöjd med den. Så är den blå och fin! Tankade även bilen full, nu andra gången jag gjort det med egna pengar. Nu ska jag ta tag i städningen i mitt rum, behövligt.. Så nu ska det bli fint här. Sen ska jag vara med söta Sanna sen ikväll så vi får se vad vi hittar på. Imorgon ska jag ta en pluggdag. Plugga bort lite projektarbete som är teoretisk sen ska jag göra lite andra behövliga saker. Dags för städning, hade gött! Ciao.


Lönen har kommit!

Jag är så glad, så glad! Nu har lönen kommit in på kontot och jag är supernöjd! Blev kort skoldag idag dessutom, tio till halv ett. Sen for jag på stan en sväng med Märta och hon hämtade ut sina förlovningsringar - GRATTIS VÄNNER ♥ Sen pantade jag även in några saker så får se hur mycket jag får för det. Sen så tog jag en pn under eftermiddagen och sen umgicks jag med Märta hemma hos henne. Det blev två filmer, skitsnack & umgänge med hela deras familj. Mycket trevligt var det, men nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon. Sen ska jag umgås med min söta Sanna efter middagen imorgon. Sweet, G'night!



Well guess what yo, fuck you right back!

Nu är första skoldagen över, skönt. Gick två timmar, så fick vi schemat & gjorde lite ändringar. Kommer bli kanon, speciellt om det går att ändra samhällsen till måndag som hon trodde att det skulle gå. Hann en sväng på stan med Emelie & Emil också och stängde av internet på mitt abonnemang så nu ska jag förhoppningsvis inte få skyhöga räkningar igen. Nu ska jag ta och käka någonting sen blir det att umgås med Emelie & Frida ikväll innan dom åker till Göteborg imorgon. Hade gött, ciao!


Stockholms veckan.

Lördag blev jag & Pernilla upphämtade hos Pernilla, så for vi hem till Pernilla & Patriks mamma Syrene och åt innan vi drog mot Sthlm. Kändes som en låååång resa, & det var det ju också men väldigt lååång. Vi startade från Piteå kring halv sex och var framme i Årsta hos Patrik klockan två. Så det tog inte alls så länge.

Söndagen sov vi ut allihopa hemma hos deras farsa, sen drog vi på Bio & såg Bröderna Karlsson. Ganska komiskt att det handlade om en Norrlänning & en Stockholmsbo. Efter bion for vi och käkade på Max innan vi drog till Hammarby och körde på Sveriges största inomhus-gokartbana för andra gången, fast nu var det nya kartar. Två heat körde jag, svinroligt var det! Några goda skratt fick man sig.

Måndag for jag och Pernilla in till storstan & där mötte vi upp Marie och gick med henne. Så mycket att kolla på & alllllllt för många DIN SKO som Pernilla skulle in på. Men det var ändå kul att kolla på mycket nytt. Sen for vi hem och åt hos Pernillas pappa så kom Micke och hämtade upp oss och vi for till motorcross banan. Pratade lite med Pernillas farbror och hans fru sen körde Pernilla först på motorcrossbanan med 740:n, sen körde jag och Pernilla blev lite rädd för jag gasade på mer än henne & sen körde Micke och då skulle hon hoppa ur bilen. Det var såååå roligt! Jag garvade varven runt och Pernilla skrek när han kom till velodromen. Sjukt kul var det så den kvällen slutade bra med!

Tisdag for jag, Pernilla, Micke & Chrille in till Farsta och kollade på affärer där, jag köpte en present åt min pappa. Ett jätte snyggt armband. Sen for jag och Pernilla till micke och kollade filmer & lite annat. Sen gick vi hem då vi blev allt för trötta.

Onsdag drog vi fyra till Kalkbrottet ute på landet och badade. Så blått & rent vatten. Vi babade länge & väl. Roligt var det med, vi red stock & jag hade tänkt hoppa från en klippa då Micke gjorde det men bangade ur för det kändes som det var så högt upp. (Kring 6 meter) Efter det åt vi middag hos Christer innan vi for till Grönan. Jag & Pernilla åkte en hel del karuseller och tog en cider. Sen åkte jag & Micke insane, fyfan vilken kick! Man blev verkligen på topp, det är ett sätt att ha kul och om du vill att adrenalinet ska pumpa så åk den! Sen kom Pernillas farbror och skjutsade hem oss till Trånkan.

Torsdag först for jag, Micke & Pernilla iväg med Peters Camaro och gled (eller ska jag säga spann) runt i stan, fyfan vad den kan ryta den katten! Riktigt roligt var det att känna hur hjulen bara spann på asfalten och höra hur den röt under huven innan dragningskraften drog en bakåt i sätet. Sen for vi och badade på Badudden med Chrille och efter det blev det bara tv och mys hemma hos Chrille.

Fredag fick Pernilla glida runt på lite ställen med Mickes bil. Sen på kvällen gjorde vi oss klara och blev bjudna på mat hos Patrik sen blev det fest. Vilket ledde till att två pluggtjejer snodde sprit från han.. Hur skämmigt var inte det och speciellt då dom blir påkomna då dom blir aspackade!? Blev övernattning hos Patrik iallafall då vi inte ville åka tunnelbanan hem på kvällen.

Lördagen så hade man baksmällan nummer 1. Jag och Pernilla for hem så käkade vi pizza sen hade jag inte baksmälla mera. Så kom Micke & Peter och hämtade upp mig, Pernilla & Chrille så for vi och mötte upp Veronica och lilla Liam i Haninge och gick på Haningedagen sen började det spöregna så jag och Pernilla åkte med tilll Peter & Veronica och kokade levande kräftor som dom hade fångat på fredagen. Fyfan vilka ilska jävlar vissa var, men kul var det. Signalkräftor var det så dom pratade med varandra, vissa försökte rymma och så. Sen for vi till Pernillas farbror och hans fru och käkade lite kycklingsallad och drack öl innan vi gick ner på kräftskiva på Badudden. Riktigt gott & trevligt var det! Sen blev det Sthlm crusing, det tog oss ca 40 min att komma halva gatan fram så vi for till Donken och käkade sen hem.

Söndag var det bara att stiga upp klockan sju på morgonen. Åka till Haninge och möta upp Peter, Veronica & Liam sen skjutsade dom oss till Arlanda innan dom skulle till Gävle och köpa lite racebilar. Sen kom min kära mamma och hämtade oss så fick jag köra till Jula så köpte jag lite doftgranar till min bil. Ed Hardy självklart!

Just nu ligger jag i sängen, ska sätta på en film och bara njuta till den sen ska jag sova. Blev ju dock bara några timmars sömn inatt och imorgon börjar första dagen på sista året i skolan. Så skönt! Men jag längtar verkligen till skolan, att träffa alla och sånt. Tur att vi inte har mycket teoretiskt iår, mest praktiskt! Så det är skönt, men nu är det movietime. Hade gött, ciao! Bilder kommer sen.

Fredag den 13...

Idag hade man sista arbetsdagen på jobbet, s-k-ö-n-t! Fick dessutom sluta en timma tidigare så det satt riktigt fint. Då for jag & Frida och solade sen for jag hem & duschade + packade väskan inför Sthlm. Sen bjöd pappa på grillat, inte illa. Sen var alla samlade så det var riktigt trevligt. Vi var - Pappa, Gabriella, jag, Kim, Emma, Malin, Tomas, Dennis, Mona & Linus.

Sen drog jag ut med tjejerna på Geocaching, den här gången - Jag, Frida, Emelie & Olivia. Det blev bara ett fynd idag, så kom den här konversationen upp när vi skulle skriva i loggboken.

Emelie - Vad är det för datum idag?
Jag - Den 13:onde... FREDAG DEN 13:DE!!!
Olivia:
Vaaaaaafaaaaaaan gör vi i skogen fredag den 13:de????

Lite skrajja var vi efter det, men roligt hade vi för det. Älskar att skrämma & bli skrämd själv! Super kul är det. Men nu ska jag hoppa i sängen för imorgon väntar jobb klockan tio och sen ska jag hem & fixa det sista innan Patrik & Pernilla kommer och hämtar mig så ska vi äta middag hos deras mamma Syrene innan vi drar oss söder ut till Stockholmia. De kommer bli top notch, men nu säger jag G'night!



G'night

Orkade inte se klart hela filmen.. Blir att lägga sig i sängen och lösa en sudoku istället! Sov gott bitches.


Who the fuck is this asshole!?

Nu har jag jobbat klart för idag, lite tidiage än dagarna före. Helt slut är jag också! Trött i kroppen & knoppen, mensvärk, skallebank.. Ja, you name it! Och nu har jag det jobbigare kvar, städa & packa. Men det går nog hyffsat fort. Jag ska ta och skriva en lisa med vad jag ska ha med till Sthlm också. Nu har jag iallafall gjort klart hos Anna så nu ska jag börja hos Nicke imorgon. Tror de kommer gå rätt så fort faktiskt, hoppas på det så hinner jag vara med Märta imorgon & sola på lördag innan vi drar. För klockan tre åker BMW:n ner mot Stockholmia. Men nu ska jag sätta igång med listan, först ska jag byta kläder! Hade king, tjingeling!


Lite uppdatering av foton.


PDOL - Jag, Micke, Nille, Erik & Pernilla.

PDOL - Frida & Jag på gummibåtsracet.

Jag, Emil, Emmelie & Frida hade middag.


Tjejmiddag hos mig


Jag & Pernilla.

Pernilla, jag, Emma & Kajsa.

Kire, Pernilla & någon.


Tävling, vem som hade finast rumpa.

Geocaching



Rajje, jag & Linus innan skogskurragömma.


Found it! Jag, Frida & Emelie.


Nu kan jag äntligen säga, FULL DAG!

Kom hem för en stund sen efter en lååååååång arbetsdag. Var bara hem och käka sen drog jag och jobbade igen. Hade tänkt kika förbi Emelie en sväng då jag var klar men är så trött så det är obeskrivligt! Sen har jag fått mera jobb så blir nog förmodligen uppbokad imorgon, onsdag, torsdag.. Vi får se hur länge det tar, hade tänkt vara med Märta & om jag har tur så hinner jag ändå det på torsdag. Jag hoppas, det behövs!

Ne nu ska jag hoppa ur dom här kläderna och lägga mig till en film i min sköna soffa! Ciao.


In love ♥



Jag önskar att jag fick prata med dig, så som vi alltid kunnat göra. Du får mig alltid att må bra även i dom värsta stunderna och dig har jag alltid kunnat lita på till 100 % och kunnat berätta allting för. Varför ska en person stå imellan någonting så fint. Du vet själv vad du sagt, är det inte min tur att få säga mitt? Jag måste få prata med dig på något sätt utan att du ska få problem..
Making love out of nothing at all ♥ 


Remember the time when it was you and I?

Geocaching & skogskurragömma, top notch!

Super helg, så himla bra och den var nykter också! Det är faktiskt skönt det ibland också. I fredags så drog jag till Frida efter maten så hämtade vi upp Emil & Emmelie sen for vi hem till mig för att hämta GPS;en & alla kordinater så satte vi igång med Geocaching, första hittade vi i Hortlax sen drog vi oss vidare mot stan och runt den och sökte. Hittade inte många då men några. Superkul var det, sen klockan tolv så for vi till Strömlida och så kom Rajje & Linus dit, sen två till så körde vi mörkerkurragömma till kvart i två med öppen eld. Superkul var det!

Lördag så for jag, Frida, hennes syster och hennes mamma till Luleå och kollade runt lite, blev ett par korta shorts och en ny handväska. Super! Sen for vi tillbaka till stan så la jag och Frida oss på Södra och solade medans vi väntade på att mamma skulle ha skjuts. Sen åt vi middag, grillat kött & rotsaksgratäng. Sen blev det Geocaching igen och då hittade vi en heeel del! Fy satan vad det är roligt, verkligen någonting att rekomendera att prova! Det finns över hela världen. Sjukt kul.

Idag blev det filmkväll med Frida, vi har bara myst till film och tagit det lugnt. Pratat & så, supermysigt. & nu börjar sista arbetsveckan innan vi drar till Sthlm på lördag. Bilar ner med Patrik. Så nu ska jag sova, godnatt gott folk! Ciao.


Onsdag, PDOL.

Torsdag, Gummibåtsracet (PDOL)

Fredag, PDOL.

Fredag, Dead by April (PDOL)

Geocaching




Myspys.

Ikväll blir det myspys till film med Märta efter att hon slutat och klippt sig + en massa skitsnack. Men jag måste käka snart känner jag, är riktigt hungrig! Men vet inte vad jag ska käka så det är svårt för mig.. Men nu ska jag dra mig från datorn för Märta slutar nu ♥ Ciao!





If you wanna get high, you got to move with the flow!

Har just kommit hem efter en jätte trevlig kväll med söta Sanna. Vi har suttit och pratat, varit förbi Mia och skjutsade hennes en sväng sen for vi förbi Anna och kollade hur jag skulle göra om & pratade på lite. Så det börjar jag med på måndag. Blir super såhär nu när vi bestämt när vi drar till Sthlm. Vi åker ner med Patrik på lördag vecka 32 och stannar där tills söndagen efter. Det blir Grönan, bad & sol om vädret bjuder på det och social tid med hennes släkt. Toppen blir det!

Vi drog och solade en sväng också efter att vi hade varit hos Anna, jag vet.. Jag fuskade! Inte ofta, men nu ska jag sola lite innan jag drar till Sthlm så jag är lite brun iallafall! Sen for vi hem och surrade på lite innan jag drog mig hemmåt.

Sen kan jag meddela att det inte blir Gbg.. Tyvärr, men det får bli nån annan gång! Men jag & Frida drar till Sthlm och shoppar istället och bara mår gott! :) Men nu ska jag sova, hade gött alla, ciao!




Kolla så superfina några av bilderna jag tog på Sanna & lilla Tila blev. ♥


PDOL!

Vilken superhelg, helt top notch! Onsdag sattes det igång med Kalles & en sväng på området. Då sov jag över hos Frida för att det skulle bli smidigare på torsdagmorgon. Så torsdagsmorgon steg vi upp klockan åtta, det bara oskade och blixtrade och vi tänkte ju "det här går inte.." men då började det klarna upp och vi hämtade upp Emil & Emelie och sen vidare till Hortlax för att hämta upp Ante. Sen drog vi oss mot Stridholm, pumpade som bara den för att båtarna skulle få tillräckligt med luft. Sen sprättade vi klockan elva och väntade på att alla skulle pumpat klart sina båtar, polar m.m. Sen sjösatte vi och det var den bästa förfesten jag varit på! Så sjukt trevligt och kul att lära känna nytt folk. Sen var jag & Frida FÖRST med att hoppa i älven. Kallt som fan var det och alla tyckte att vi inte var riktigt kloka. Men kul hade vi! Live-bandet var hur super som helt och man kunde bara njuta i sin lilla gummibåt. Sen blev det förfest hos Frida innan vi gick in på området. Kittel levererade verkligen och kvällen blev super!

På fredag så kom Sthlms gänget hit, jag & Pernilla for till Bergsviken och hämtade upp dom på deras hotell då dom duschat klart och gjort sig klara. Sen drog vi in till stan och skulle överraska Patrik som inte visste att dom var hära. Så vi for till Tomme och bad han komma ner så gömde sig Micke och gänget så fick vi Patrik att komma dit och hans reaktion var "Åh vafan gör ni här!?" Skit kul var det, så festen fortsatte dära sen å Punkt och sen Djupviken innan vi drog in till området och var dära hela kvällen.

Lödagen hämtade jag upp grabbarna och släppte av dom hos Pernilla innan jag lämnade av bilen hos farsan och Gabbis skjutsade in mig. Sen förfestade vi där innan vi drog till Frida och fortsatte där, sen blev det området. Men helgen var verkligen super, det blir en repris nästa år!

Ikväll har jag då umgåtts med Frida, bara tagit det lugnt och sett en superbra film. Flicka 2, vi grät.. Den var verkligen supermysig! Men nu ska jag sova så jag orkar med jobbet imorgon.

STOCKHOLM VECKA 33! Super!!!


RSS 2.0