Stockholmia

Nu är man nyduschad, påklädd & väskan är packad inför resan. Drar till skolan snart och går till tre sen far jag hem så kommer mamma och hämtar mig och packningen där. Sen far vi till kajsa och hämtar upp henne och sen kör vi mot Kallax. Flyget går klockan fem sen ska vi ta oss till The red boat, blir spännande och se om vi tar oss dit!

Sen imorgon ska vi åka till Trångsund & jag ska tatuera mig, bygga ut min tidigare. Sen far vi tillbaka till Centrum och ser vad som händer där. Lördag blir det shopping för hela slanten & säkert en gomiddag på det! Nu ska jag dra mig så jag inte kommer försent. Hade gött, ciao!


I was thinking about us, thinking about me.

Igår for jag & Emelie och jobba en snabb sväng. Sen låg jag i sängen mest hela kvällen & såg Lie to me. Sen var jag ut en sväng, typ en timma. En underbart härlig timma. Lyssnade på min nya skiva, pratade & skrattade. Längesen jag vart så glad, så obrydd om allting annat. Tiden bara rann iväg och sen var jag hemma i min säng igen. Så ännu ett avsnitt av Lie to me och somnade. Blev väckt av att telefonen ringde men somnade om typ direkt.

Idag var jag halva dagen på skolan, sen gick jag till skolsyrran & hon kollade på min fot och sen blev jag skickad till Ceder Kliniken. For dit och en läkare kollade, sen blev jag skickad till rönkgen direkt. Väntade där på svar & jag hade som tur var inte brutit någonting. Sen for jag hem, la mig i sängen och vilade, käkade & sen iväg med Emelie på jobb igen. Imorgon är vi klara, super! Direkt efter skolan drar vi till henne och gör klart allt.

Var förbi mamma en sväng också idag, hämtade lite kläder och pratade lite. Sen tillbaka till pappa och lägga mig i sängen. Se det första avsnittet av Desperata hemmafruar som kom ut idag. Sen for jag och hämtade upp Kajsa m.f så hämtade vi Dennis legg hos Ville och sen drog vi till Norrfjärden och släppte av det hos Kajsa & Dennis brorsa. Sen åter till stan igen och skjutsa dom så la jag mig i sängen igen. Har sett ett avsnitt av Lie to me nu och hade sluta ögonen och drömma mig bort. Ska bli skönt.

Imorgon packas även allting inför Stockholms resan. Klockan tre kommer mamma & hämtar upp mig sen far vi och hämtar Kajsa. Sen är det of to Kallax & vidare till Stockholmia för gaddning & shopping! Lovely.

Good night foks. I'm keeping the secret..


Trappan..

Idag har varit en bra & dålig dag. Till det dåliga först... Jag for hem till Kajsa & hämtade henne & Dennis sen for vi vidare till min far för att hämta min internet dosa. När jag kom till dörren så såg jag att jag hade glömt att låsa den & jag pratade med Frida i telefonen så jag sa påväg upp för trappan till mitt rum "Jag glömde att låsa dörren, jag hoppas inte att någon är här nu.." Sen väl ner för trappan missade jag på något konstigt sätt 4 trappsteg och flög ner på stengolvet, skrek som bara fan & slängde slänge på luren i Fridas öra där när mobilen låg på golvet. Frida ringde genast upp och sa:

"Vafan hände?"
- "Jag ramlade ner för trappen.."
"Fan jag trodde det var någon i huset då du sa sådär innan"

Sen kom Kajsa och Dennis in då jag låg där på golvet.. Trodde seriöst att jag hade brutit foten! Min fotknöl var stor som en tennisboll och jag kunde knappt stödja på foten men det gick, så den var inte bruten.

Sen satte jag på ett bandage och gjorde ett försök till att köra bil.. Till Bergsviken, sen fick Kajsa ta över till Svensbyn. Väl i Svensbyn satt vi med deras mamma & kollade Sthlms resor & hotell/vandrarhem. Sen for jag & Kajsa till pappa och bokade biljetter & vandrarhem. Det blir att bo på vattnet, The red boat. Kommer bli supermysigt! Vi anländer på torsdagkväll, gaddning på fredag under dagen, shopping m.m på lördag & hemresa på söndag. I'm so excited!!!

Sen på kvällen kom Märta och hämtade mig hemma hos pappa. Så vi for & hyrde film och köpte lite gott. Sen myste vi i deras nya soffa (som för övrigt är supersnygg!) och såg världens vidrigaste, äckligaste & dåligaste film. Ingen början, inget slut & ingen handling.. Sen satt vi mest & snackade och nu ligger jag i sängen med foten på en kudde. Hoppas på att det blir bättre till imorgon! Nu ska jag se Lie to med sen sova. G'night!


Svullnaden har gått ner lite iallafall :)

The truth is about to come to you. I swear, I'm going to tell you about the last
four years.


Vampire Malin.



The red-eyed Malin.. Be careful, she's back to Halloween.


You ain't gonna find no one better than me.

Ligger här i min ensamhet, eller mänskliga ensamhet. Har ju världens bästa hund med mig i sängen men tråkigt har jag just nu då jag skjutsat hem Frida. Vi var och skjutsade Robban från Hortlax till Sjöbodan ikväll sen skjutade vi Kajsa m.f & nu ligger jag i sängen. Ska lägga mig & se Lie to me och hoppas på att få ett samtal så man har nån att prata med. Resten av alla är bara fulla & jobbiga. Så nyktra är guld just nu!

Ha en superkväll bitches på Pentan & håller tummarna för Kvarne m.m som spelar där ikväll. Go boys! Ciaooo.


I'm so happy, I'm so glad that I got you!

Gårdagen spenderades med Frida, Kajsa & Tross. Först käkade jag, Frida & Siv på Pitstop sen for vi och hämtade Tross hos Madde och sen for vi till Svensbyn och var med Kajsa. Vi såg Idol där och kollade Hotell inför Stockholmia resan. Vi kommer att ha så kul, mest troligt blir det jag, Kajsa, Dennis & Fredde. Föresten så är min tatueringstid boooookad. Jag är så glad, hela nästa fredag är min i tatuerings stolen. Kommer bli så jävla bra alltså. & dessutom är jag så nöjd med priset. Ingenting kunde varit bättre! Jag är lycklig, jag är stark & jag mår bara så jävla bra!

& om inte grabbarna följer blir det vi girls i storstan. Det blir bra hur som helst! Sen ska vi hitta på så mycket kul, vi kommer ha det suuuper! Så ikväll bokas biljetterna till flyget & hotellet. Sen bär det iväg på torsdag, sweet shit!
Nu ska jag dra mig mot pappa och göra mig klar för fotosession med Tross sen blir det en långpromenad med Kajsa & Melker kring ett. Få lite mortion & Tross får rasta av sig ordentligt. Men ha en supertrevlig helg, blir väl en uppdate ikväll eller imorgon.

Love.


Tross

Nykommen hem från skolan, dagen har verkligen varit lång.. Men nu ska jag sätta igång & packa mina saker till pappa och käka middag sen drar jag mig till stan.

I helgen ska jag vara duktig & vara nykter, spara lite pengar inför sthlm istället så ska jag vara hundvakt åt världens finaste hund, nämnligen Tross! Ska bli roligt att få ha honom i helgen! Dessutom sätter tungarbetet igång imorgon, då blire att måla kvällar & även fredag. Men pengar blir det, en är de tre jobb till pågång. Inte dåligt nu alltså! Men nu ska jag käka, sen in till stan. Får se vad det blir ikväll! Ciao.





Jag kan inte mer än älska över hela mitt hjärta ♥


Duktig flicka.

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig. Under lunchen drog jag & Emelie förbi ungdoms en sväng och sen efter skolan som jag slutade tre så for jag hem till Frida & hämtade henne så for vi förbi apoteket & hämtade ut p-piller innan vi drog oss till Hortlax. Så satte jag igång att tvätta bilen & städa den invändigt. Nu skiner den & är så fin, min pärla! Sen for vi till stan och handlade med hennes mamma till taccos. Sen for vi hem till Frida och lagade det sen blev det film efter det - GALEN I SEX. Inte dålig film alls, tvärt om! Så vi låg i sängen och åt chips med guacamole och sen jordgubbar och grädde.

Nu ligger jag i min egna säng, trött är jag med måste vänta på att min mobil ska synkronisera sig klart så jag får se om musiken funkar för imorgon är jag helt ensam i punkhuset så jag behöver min musik. Annars kommer allt gå käpprätt åt helvete. Frida kanske kommer förbi och håller mig sällskap också så jag slipper vara ensam hela tiden! Men nu ska jag sysslosätta mig med något annat annars somnar jag. G'night!






Här kom lite mer bilder från helgen.


Kung, kung, kung i baren!

 

Igår skjutsade jag runt en hel del folk på dagen. Sen drog jag mig till Sanna & Pierre så gjorde vi middag tillsammans och det blev supergott! Efter det så for vi till Mia och startade upp. Mycket folk & trevligt blev det. Sen drog vi ut på krogen & där var det riktigt säkert roligt också. Dansade träffade en massa folk man inte hade träffat på länge. Riktig superkväll! Kajsa mötte upp mig för fyllekäk på natten sen gick vi hem och somnade i hennes säng.

Imorse var ingen lek, kände mig inte bakis förens jag började röra på mig. Kajsa hade tydligen vaknat upp av att jag höll henne i handen, jag är så mysig att sova med nu för tiden. Puttar inte ner någon utan bara håller om och håller hand & sånt. Camilla kom då in till rummet och vi snackade en väldans mycket och gjorde våra egna historier om Piteås folk i skvallertidningar. Sen for vi och käkade & efter det kom morsan och hämtade mig. Då var det val pågång, så vi for och röstade i Hortlax matsal.

Sen var det middag så drog jag förbi pappa en sväng också då jag for in till stan.. Kan inte hitta mina p-piller, skandal! Så då blir det att fara in till ungdoms imorgon.. Skönt att jag slutar tidigt iallafall, före lunch! Så jag ska ta och tvätta bilen och städa den invändigt. Så ska jag tömma mitt bagage som är fullt i saker.

Sitter hemma nu iallafall, ikväll satt jag, Kajsa, Dennis & Tora och såg tv & käkade chips och dipp! Så det var mysigt, men nu är jag hemma.. Ensam i min soffa, funderar faktiskt på att lägga mig men ändå är jag lite nyfiken på vad som kommer hända i valet.. Men tror redan att jag vet vem som kommer vinna.. Vi får se hur jag gör. Här är några bilder från igår iallafall!





The night is young.

Drog till Svensbyn & hälsade på fam. Lindh ikväll. Mycket trevligt var det, vi sjöng Singstar, åt glass & mös lite med Harry. Sen for jag & Kajsa in till staden och var hos henne. Så kom Tora och c.o så vi satt & snackade till kvällsmacka & oboy. Senare drog vi och skjutsade lite folk, drog raggen, satt & snackade och tillslut hämtade vi upp Dennis. Sen skilldes vi åt och nu sitter jag hemma hos mig. Funderar på att lägga mig i sängen för imorgon är det FEST. Drar mig till Öjebyn efter två och käkar middag med Sanna & Pierre sen blir det inflyttningsfest. Kommer nog bli väldigt trevligt, längesen jag drack med Sanna nu. Längtar verkligen! Men nu har jag inte så mycket mer att säga för denna stund, drar mig till säng och pillar på mobilen lite. Hade gött, ciaoo!


Geocashing

A-jaur resan.

Klassdag i Påle.

Pappas 50 års fest.


What is life?

Tänk om man kunde spola tillbaka tiden till då man var liten, då man bara levde livet & tog dagen som den kom. Inte oroade sig för morgondagen & ångrade sig från gårdagen. Man blev aldrig sårad av kompisar & killar. Man slapp tänka på sitt utseende och hälsa. Då man aldrig behövde smink för att känna sig fin. Hur skulle samhället se ut om ingen bar smink? Inte ens på krogen? Hur skulle samhället se ut utan fördommar & svek? Är det någon som kan föreställa sig hur det skulle se ut? För det kan då inte jag. Det känns som för varje år som går, så rymmer skallen mera tankar & kroppen mera oro. Tänk om man bara kunde stänga av tankarna för en endaste dag. Om man bara kunde pausa tiden vid ett ögonblick & spola tillbaka tiden till den mest omtyckta stunden i ens liv. Jag tror det är min dröm, men just nu lever jag som om jag som om det inte kommer någon morgon dag & som det aldrig varit en gårdag. Jag lever för stunden, är det det alla vill göra?

Tänk om man skulle gå & oroa sig för vad som hände efter livet? Jag skulle bli tokig.. Försvinner man för alltid, stannar man kvar på jorden i en helt ny miljö som ett "spöke" eller återföds man. Jag tror på ett nytt liv, att man får en andra chans i livet att rätta de misstag man gjort under sitt förra. Varför skulle man annars få "deja vu"? Hur kan man känna igen platser, personer & saker som händer som aldrig hänt annars om man inte haft ett tidigare liv!? Men samtidigt så hoppas jag att jag en dag får veta svaret vilket jag aldrig kommer att få om man återföds.
Livet & döden är en gåta, en gåta ingen någonsin kommer ha rätt svar på.


There's someting inside me and I know it's good.

Idag steg jag upp kring halv tolv. Klädde på mig & hämtade Emelie så for vi och kollade på ett jobb, ser riktigt lovade ut på jobbfronten faktiskt nu i höst! Det är alltid roligt att sätta sitt märke lite överallt i Piteå. For jag hem & duschade så ringde Jesper och ville att jag skulle komma upp till Kiruna & festa med dom, fiska & mysa på. Men som sagt har jag inte så mycket pengar. Snart bär det ju också av till Sthlm ett gäng så ska jag tatuera mig (♥) så där kommer det gå lite pengar då det blir hotellboende också, Kajsa följer + mest troligt två till! Marcus skulle ringa mig ikväll så skulle vi snacka om det.

Sen kom Frida till mig så gjorde jag mig klar & vi snackade lite sen for vi och skjutsade Kajsa & Maja till Svensbyn och sen drog jag förbi pappa en sväng. Så nu har jag käkat middag så ska dra till Svensbyn & hälsa på familjen Lindh. Ciaooo fuckers!



I just want it all..

You made my day...
Jag blev så glad att jag nästan sprack då du sa det, jag har väntat &
jag har saknat.. Jag lovar, det finns ingen som du! Ingen som kan
få mig att skina som du, känna mig trygg & varm. Du har den
speciellaste platsen i mitt hjärta. ♥
Making love out of nothing at all babe.


Grattis älskade mamma ♥

Idag fyller min älskade mamma 47 år, grattis!




Nu drar jag in till stan med Frida, sen blir det spökjakt ikväll med brudarna!

I'm so happy!

Tisdag & Onsdag.

Tisdag startade vi upp tidigare än vanligt, åtta på skolan sen drog vi till Påle & målade ett hus. Riktigt skönt var det, Christian & Stig stekte hamburgare åt oss till lunch & vi slutade kvart över ett istället för fyra. Sen åkte jag med Frida till hennes pappa & var där, vi lagade middag och lekte med minimoton som aldrig gick igång tyvär.. Men träningsvärk i benen har jag efter att ha sprungit med den upp för backar.. Sen drog vi oss hemmåt, Frida skjutsade hem mig och jag kom hem till min bil som varit på service, nytvättad & vaxad.. Love Müllers! Så han var blank som bara den! Sen blev det idoltittande & sängen.

Idag så har jag & Emelie varit i punkt, Frida kom förbi och hälsade på och höll oss sällskap den sista timmen. Sen efter skolan for jag hem & duschade så for jag in till stan till Kajsa. Vi väntade bara på att Dennis skulle komma från Umeå så skulle vi käka tillsammans. Sen for vi hem till mig och kollade hotell inför Sthlms resan sen for vi hem till Kajsa och bakade negerbollar, goda blev dom! Sen hämtade jag upp Frida så har vi suttit och pratat tills nu, så jag tror att jag ska lägga mig och sova nu.. Är gode trött! Imorgon blir det spökjakt. För nu har man HELG! Wooho, inte dåligt! Sova ut imorgon - jajemän! Nä, sov gott allesammans, ciao!


Bumpy ride!

Kvällen har varit avslappnande, legat & sett film med Frida, satt upp en wallie åt mamma och bara myst på. Käkat skorpor och druckit te. Men nu hade jag tänkt lägga mig under mitt mysiga täcke och dra ner lite saker till mobilen + spela lite Sneezie!

Imorgon har vi klassens dag i Pålsträsk & ska grilla och arbeta!? Hur går det ihop på klassens dag? Förstår inte.. Nåja, vi får säkert det åter en annan dag. G'night bitches!


Your name?

Btw, du som kommenterar och döper dig till "-_-", du kan inte skriva ditt namn istället? Känner jag dig eller vem är du? :o

Kort skoldag & stan.

Idag slutade vi tolv, riktigt skönt var det att sluta tidigt för en gångs skull. Dessutom så väntade Frida på mig efter skolan så for vi på stan & tog en lunch och sen gick vi runt lite. Jag fyndade ett par nya skor, Suuuuuuuuuuuuuupersnygga!! Love them.. Sen hittade jag en tubkjol också så är ganska nöjd faktiskt! Så nu har jag käkat palt & väntar på att Frida ska komma så ska vi redigera lite mer bilder så vi får lägga ut mera sen ska vi se en film som jag har kvar från det jag hyrde.

Imorgon ska vi ha "klassensdag" och fara till Pålträsk, grilla & måla.. Trodde man gjorde någonting roligt på klassensdag? Inte jobba!? Nåja, sånt som måste göras tydligen. Sen blir det Kirunaresa på onsdag, inte dåligt det heller! Nu ska jag börja redigera lite, hade gött! Ciao.



Mina fynd:

Bak på skorna.

Tubkjolen


I'll be your commander!

Godmorgon, har duschat & gjort mig klar nu, idag har vi kort dag. Riktigt skönt! Två lektioner så slutar till lunch, så ska jag möta upp Frida och vara med henne efter skolan. Ska på Step in också och fixa några saker då jag slutat. Nu ska jag plocka ihop i rummet & bädda sängen innan jag drar mig mot skolan.

På onsdag blir det Kirunatripp med Frida & hennes mamma. Så det blir kul. Nu ska jag gå, ciaoo!


Imma party and party and party and party!

Igår var en bra & lång dag. Jag åkte på utryckning för att klippa Fridas mamma då det inte gick så bra för Frida. Sen satte vi & Emelie igång med fotosession. Superfina bilder blev det, lägger upp några ex här resten får ni se på facebook. (Min nya header är bilder från det.) Jag, Frida, Emelie & Emil drog sen en roadtrip till A-jaur. Vi stannade & tände ljus för Désirée & Johan på vägen. Jag hoppas ni har det bra där ni är ♥ Sen när vi kom fram for vi förbi Emils pappa & hämade älgkött och sen for vi till hans mamma en sväng och sedan träffade vi Kajsa en sväng & stod och pratade. Vi for också förbi ett riktigt läskigt spökhus.. Huvva, ville inte sova ensam efter det!

Vi drog oss hemmåt kring elva tiden Jag körde nästan hela vägen sen fick Frida köra sista biten då jag fick ont i ryggen och blev lite trött. Världens dimma var det också, 50 km/h på 90-väg.. Inte roligt! Men det gick hyfsat fort ändå hem. Vi släppte av Emelie & Emil först sen lämnade jag av Frida och så for jag och hämtade upp Dennis i stan sen åkte vi till Svensbyn & såg en film. Slutade med att vi somnade i soffan och jag vaknade upp klockan fem och for hem, la mig i min säng och sov som en stock tills mitt larm ringde men låg kvar i sängen till halv två.

Nu ligger jag i soffan och väntar på att Frida ska komma hit så ska vi se en film jag hyrt. Hade gött, ciao!






En lång dag.

Igår startade jag upp dagen med storstädning av rummet. Riktigt fint blev det tillslut. Skönt att ha det bortgjort så ska försöka hålla undan nu. Sen for jag till Frida & väntade medans hon gjorde sig klar sedan drog vi till Emelie & Emil och tog hem lite kordinater så satte vi igång med Geocashing. Gick inte så bra denna gång, en blev endast hittad. Men det går säkert bättre nästa gång.

Efter det for vi till Emelie och såg Fun with Dick and Jane sen for jag & skjutsade Dennis & Fredde en sväng, sen for jag tillbaka till Emelie & såg klart filmen. Sen for vi ut och körde lite under kvällen, mest i Hortlax och sen hämtade vi upp Dennis & Fredde i Öjebyn så skjutsade vi in dom till stan. Sen for vi omkring lite mer och sen släppte jag av dom kring ett & hämtade upp Dennis igen så for vi hem till han en sväng & väckte Fredde & Micke. Sen mötte vi upp Petrus, Petter & Ville. Gick upp en sväng till sen for vi & åkte lite bil innan jag släppte av Ville & Petrus så skjutsade jag & Dennis hem Petter till Hortlax så for vi in till stan igen så släppte jag av Dennis. Sen for jag & hämtade Henke & Pontus och skjutsade dom till Dennis innan jag slutligen for hem. Var hemma klockan fyra & då lovar jag att sängen lockade mycket på mig.

Nu är jag iallafall nyvaken, ska ta och äta frukost och göra mig klar för idag ska jag, Frida & Emelie ha fotosession under dagen sen drar vi nog till A-jaur och hämtar Kajsa! Hade gött, ciao!


Spännande, spännande!!!

Tyvärr är jag för trött för att skriva.. Uppdateringen kommer imorgon! G'night.



Night fever.

Idag är det städning som gäller.. Huvva, storstäda rummet & verkligen storstäda. Har ingen lust alls men det är tyvärr något som måste göras. Drog & plockade upp Emelie och for till skolan och käkade taccobuffé. Men var lite besviken på den, sen for jag hem & nu har jag duschat. Ska göra mig klar sen börjar städningen! Ciaooo..

Bilder från igår - Night fever.





Kirunabesök & impuls till Luleå.

Igår var skoldagen låååååååååååång & tråkig, speciellt då jag fick två timmar själv på punkt. Sen påväg hem från skolan så la min bil av.. Skit kul att stå på E4an mellan Bergsviken & Hortlax. Men så kom Mange, min räddare i nöden och frågade vad som hände så visste han direkt var felet var så vi puttade igång bilen & for och köpte en laddningsregulator till generatorn. Sen funkade bilen perfekt. Så for jag hem & käkade sen in till stan och mötte upp Frida.

Sen kom mitt besök från Kiruna som jag inte träffat på fyra år, Jesper. Trevligt var det, vi satt nere i hamnen ett tag sen och följde vi med till Luleå och hälsade på någon Viktor. Vi kom oss inte därifrån förens kring tio över elva. Men lätt värt det var det!

Idag har jag & Emelie hunnit vara på stan under lunchen. Fyndade en ny parfym, luktar HUUUUUUUUR GOTT SOM HELST! Älskar den, och den var inte dyr heller! Nu sitter jag iallafall hemma. Ska ta & städa ihop i mitt rum så jag får det gjort innan Märta kommer hit. Hade gött, ciao!


Svar på kommentar.

Anonym: Men fy vad har då hänt som du siade om?

Tänker inte svara på denna fråga om denne inte skriver namnet på sig eftersom IP nummret verkar höra till en jag verkligen inte kommer att berätta någonting till. Glömt att jag har det sen dina "fina" kommentarer på min förra blogg? Vet iallafall hur mycket du måste vara intresserad i mitt liv eftersom du läser min blogg än..


Jag är nog synsk!?

Super, super, super dag! Drog på Elgiganten med Kajsa & så kom hennes pappa och släppte av Dennis. Så Kajsa införskaffade sig en digitalkamera idag! Sen for vi till stan en sväng och sen gick vi ner och handlade, vi lagade tacos, det var inte dåligt! Sen gick vi en sväng till ner på stan och sen skjutsade vi Dennis m.f till Philip och sen hem till Kajsa. Så kom Frida dit och satt & pratade ett tag innan hon drog på en fest. Senare kom Nathalie och var med oss på kvällen. Vi for förbi Philip där dom såg fotboll & drack öl. Stannade en stund sen åkte vi mest runt i bilen och hade skoj, sen skjutsade jag hem Nathalie så for vi och hämtade upp Stenberg, Fredde, Berra & Björre och skjutsade dom. Sen blev det bara nån ragg i stan sen släppte jag av Kajsa och for hem själv. Så nu sitter jag här.. på datorn.. gör ingenting.. ska snart lägga mig så jag orkar upp imorgon och gör mig klar innan Frida kommer så blir det fixning innan pappas 50 års kalas. Kommer bli super, får hoppas på en Kalles sväng efter det! Nu säger jag over and out!

Btw, jag är nog synsk!? Jag sa för fleeeeera månder sen vad som skulle hända kring den här tiden & vad hände!? Jo, samma sak som jag sa! Men ni förtjänar varandra, lika falska, oärliga & idiotiska är ni så jag hoppas ni får ett helvetes bra liv. Biiiiiiiiiiaaaaaaaatcheeeees!

Städning.

Nu har jag städat mitt rum + nedervåningen. Vaknade kring åtta imorse men låg i sängen och försökte sova tills halv tio. Då steg jag upp och gjorde mig klar. Så nu är huset rent & fint. Tror jag ska dra in till stan snart och se om jag hittar nån tunika eller någonting som jag kan ha imorgon på pappas 50 års kalas. Det ska Frida följa med på, kommer nog bli superkul! & gissa om jag älskar mitt nya hår? JAAAA..! Nä nu orkar jag inte sitta hära mera, drar nog in till stan. Hade gött, ciao!




My new hairstyle, I'm lovin it!


Nyklippt & nyfärgad!

Super dag, drog till Ullis på salongen och klippte mig klockan fyra efter skolan. Hon fick som mest fria händer, så det blev snaggat en liten del på sidan sen lite spretigt åt alla håll. AWESOME blev de, är supernöjd! Sen for jag till Kajsa och vi gick ner och handlande hårfärg så nu är man brunett igen. Inte fel det heller! Så jag känner mig riktigt fresh idag & jag älskar att fixa håret, hur kul som helst är det! Efter det så for vi och hämtade upp Tora och lekte bilkurragömma så stoppade snuten mig för första gången! Den här konversationen blev det:

Poppo - Vad är det här för filurer här i bilen då?
Jag - Vi är bara tre små tjejer.
Poppo - Jaha, vad gör ni ute hära då?
Jag - Vi leker bilkurragömma :)
Poppo - Haha, jaha.. Får man joina då?
Jag - Ja självklart, hitta dom andra åt oss och följ efter den där bilen (Natta som letade dom som gömde sig)
Poppo - Haha, ja vi får ta och göra det. Håll bara hastigheterna.

Supertrevliga var dom, så vi fortsatte och hade gode så kul. Sen skjutsade jag hem dom två & nu ligger jag i sängen och väntar på att Vampires Suck ska bli klar så jag får se den. Verkar skitkul!

Men nu är det dags för film, bilder på håret kommer imorgon & då ska jag även städa mitt rum & nedervåningen då man är ledig alla fredagar läsåret ut. Wiiiihooo, ciaooo!

RSS 2.0