Fest & första doppet iår!

Igår blev det fest, superkul var det! Vi började hemma hos mig sen drog vi till Robin i Djupviken. Vi satt där mest hela kvällen, riktigt trevligt var det! Sen drog vi in till stan till Simon och var där resten av kvällen så drog jag och Johanna oss hem kring tre. Att gå i högklackat var ingen höjdare kan jag lova.. Men jag tog mig hem tillslut med brinnande fötter.

Idag så låg jag i sängen tills Malin kom över med en jordgubbstårta till Gabbis eftersom det var mors dag. Så det blev min frukost, sen såg jag klart filmen jag såg och sen hämtade jag upp Johanna. Så blev det bakismat på Max, riktigt gott! Sen skjutsade jag hem henne och for till mamma en stund. Jag lekte lite med Surfie ute och hon hade så roligt. Sen hämtade jag upp Johanna så for vi hem och bytte kläder sen vidare till Öjebyn till Pontus. Där satt vi tills kring nio sen drog jag, Johanna, Frida & Dennis till Hammenviken för att bada. Frida & Dennis hoppade i först, jag bangade nästan ur sen kom Dennis och skulle putta i mig så jag skulle försöka springa men då blockade Frida vägen så han fick tag i mig och det slutade med att både jag och han hamnade i vattnet.. Det var sååå kallt! Men jag hoppade i en gång till efter det och lyckades va i säkert fem minuter!

Sen skjutsade jag hem Dennis så mötte jag upp Johanna & Frida på Max då Johanna käkade. Så träffade vi Emma, Karin & Mimmi. Sen satt vi mest och pratade och nu ligger jag under täcket och fryser.. Ska ta och se lite film innan jag ska sova. Skönt att vi har klassens dag imorgon så vi har inga lektioner så blir det vofflor till oss alla.

Sen till helgen är jag hundvakt åt Malin & Tomas hund Chippen så då blir det att vara nykter och kanske fara och grilla och så! Vi får se, lugnt blir det iallafall. Nu ska jag inte skriva mera iallafall, hade gött! Ciao.


Sup & svälj, trevlig helg!

Sitter hemma hos farsan nu, redo för kvällen med ett glas men min nya favorit cider. Smak av jordgubbar & kiwi, jag älskar den! Min sommarcider. Snart blir det grillat & hemmagjorda potatisklyftor, sååå gott. Sen drar vi oss till Robin i Annelund. Senare på kvällen blir det KALLES, allt sitter som en smäck! Nu ska jag gå ner och vara social med alla andra. Johanna håller mig sällskap ikväll. Sup och svälj nu folket!



I see you all over me.

Igår var jag med Johanna, jag tog mig en cider men inte mer. Var inte taggad alls.. Så drog vi omkring lite överallt. Finns verkligen en idiot eller två just nu. En som bara beter sig dåligt och en som tror att den är så jävla mycket.. Att jag är svartsjuk? HAHA, you wish! Det är du som alltid varit svartsjuk på mig och det har du till och med sagt själv till mig, dumjävel!

Ikväll blir det fest iallafall, alkoholen är fixad & nu ska jag sätta igång och måla klart den förbannad schablonen som aldrig vill ta slut sen ska jag hoppa i en dusch och göra mig klar. Sen blir det att käka grillat så ska jag promenera till Johanna! Sen startar vi, så vi ses i dimman! Hade gött folket, ciao!


Lite inhandlat.

Nu kommer lite bilder, har inte tid att skriva så mycket. Ska sätta igång och måla samtidigt som jag ska ta hand om Surfie!


Soffan jag köpte av pappa. Instoppningen i ena kudden ska Chrille fixa så den blir som ny!

'
Två såna hära fotöljer med fotpall köpte jag också.


Bordet och mattan. Sen har jag ett likadant bord hos mamma och en annan matta.


Sen köpte jag min efterlängtade Norrbottens ring idag!


Kryckan & Kawrin.

Brände ut en ny skiva sen for jag och hämtade Karin. Vi drog omkring i stan för vi hade tråkigt. Vi for på Nolia och där drog jag kryckan för första gången, inte illa alls måste jag säga för att vara första gången! Riktigt kul var det också, måste provas igen så jag kan bli ännu bättre! Dunkade min nya musik & så svängde vi förbi Simon och pratade en stund med honom. Sen hämtade vi ut pengar och for till Sunes, Karin beställde en stripsmeny som vi delade på. Gott var det!

Imorgon ska jag köpa min efterlängtade Norrbottens-ring så kommer Sufie till mig kring åtta. Så jag ska hoppa i säng nu så jag är vaken då hon kommer. Hade gött allt folk, natti natti!


Lite kirrat för ett år fram!

Super, nu har jag förhandlat med pappa! Pappas svarta skinnsoffa, hans två fotöljer med fotpallar, ekbord, matta & eksäng är nu mitt! Nu har jag gode mycket tills jag flyttar, kommer bli super detta! Sen har jag ju som sagt en hel del hos mamma också!

Nu ska jag ut och ränna, hade gött! Ciao biatches!


Då har man helg!

Jag och Karin har varit i Hortlax och tapetserat idag. Går riktigt fint & frammåt. Så har vi ingen lektion imorgon så vi är lediga, supersweet! Drog förbi mamma då jag kommit hem och hämtade kvittot till ett smycke och lämnat in det på sivs. Så imorgon ska jag på Boströms och köpa mig en Norrbottens-ring. Har velat ha en så länge och imorgon är den min!

Ska ställa mig och måla efter maten. Försöka hinna så mycket som möjligt så kommer nog surfie hit imorgon så slipper hon vara själv hemma. Men nu ska jag inte skriva mera här. Hade gött, ciao!


Vila i frid min älskade Walle ♥

Det kommer inte gå en dag utan dig i mina tankar. Jag har aldrig känt en sådan hemsk känsla som då du låg i mitt knä och jag kände hur du for längre och längre ifrån mig. Jag kommer sakna varje gång jag kommer hem och du kommer överlycklig fram och pussar mig. Jag kommer sakna när du kommer ner i mitt rum och lägger dig bredvid mig i sängen eller soffan. Jag vet att du mår bra nu, jag vet att du har det bra. Men jag kommer ändå att sakna dig, en del av mig försvann med dig. Du var min bästa vän, min älskade Inverbrae Wallaby ♥









Där flög du iväg älskling


...



you have to spread your wings and learn to fly ♥


I wanna be a billionaire so fucking bad!

Kom just hem, var förbi Willys en sväng efter skolan. Gode så skönt med en timma och tio mins skoldag. Det enda vi gjorde på samhällsen var att skicka in rapporten, inget annat. Skönt säger jag! Humöret är inte på topp efter beskedet igår.. Jag ska alldeles snart börja måla, har bara kvar en vinge nu.. Men det är mycket piller kan jag lova!

Sen halv fem så ska jag skjutsa pappa till Öjebyn sen kommer Märta och hämtar mig kring fem hos pappa så ska jag följa henne och kolla då hon tatuerar sig. Ska även höra vad han ska ha för att fixa min lilla tatuering, är gode så less att den ser ut som den gör. Vi får se vad jag vill göra och vad det kommer kosta. Har även börjat fundera på min arm, tror jag kommer bygga ut den lite. sätta skuggor och så tror jag att jag ska göra tvä blommor till som betyder mamma & pappa sen kanske det blir en text på latinska, typ familjen är störst eller nått sånt. Men det kommer jag boka tid hos Marcus nere i Stockholm. Han har ju startat egen studio nu och så.

Ne nu ska jag börja måla, hade gött! Ciao.


I wish I could keep you much longer ♥

En trogen vän för livet, det är väl vad vi kallar dom? Men om deras liv slutar före vårat så blir det en stor förlust. Det kommer att bli ett stort hål i hjärtat & det kommer bli en evig saknad. Du har varit min vän sen 2004, du har sovit i min säng och tröstat mig då jag varit ledsen. Myst & haft roliga stunder med mig. När du försvinner så vet jag inte hur det kommer att kännas att komma hem. Att aldrig få samma möte som varje gång, gladast i hela världen och ska följa mig vars jag än går. Det kommer bli så tomt, kommer det vara ett hem? Jag kommer att sakna dig så min älskade vän ♥


Idiot.

Jag trodde inte att det fanns fjortisar i snart arton års åldern. Men du har verkligen bevisat att det finns det! Och hur dum & trög i skallen är du och tror att jag ska ta upp någonting med dig över internet då jag vet hur du är? Sen säger du att jag inte vågar träffa dig och sen tycker du jag ska skriva det på mail och sen komma igen när jag säger att jag tar det den dagen jag träffar dig. Slumpmässigt, jag sätter mig inte i bilen och slösar besin på dig och gör som du vill. Nej du, inte får du som du vill! Jag tar det med dig den dagen jag träffar dig spelar ingen roll om det är en månad eller ett halv år bort men du ska fan få sanningen om dig själv för tydligen lever du i en sån fantasivärld att du själv inte ser det. Du är helt jävla slut i huvudet, ett stolpskott!


Now dance fucker, dance!


Är iallafall äntligen hemma från skolan, blött & jävligt är det ute också. Fast det har ändå varit en bra dag, helt okej har den faktiskt varit. Idag kommer då dagen bara bestå av att måla & plugga. Jag ska ställa mig och göra bort så mycket som möjligt på schablonen sen så måste jag göra klart Samhälls uppgiften inför imorgon. Sen så ska jag följa med Märta på tisdag då hon ska tatuera sig och höra vad han ska ha för att fixa till min lilla tatuering & onsdag så ska vi paddla till Fingermansholmen och leka, grilla och sånt med klassen. Torsdag måste jag måla mera sen så flyttar Gabbis in till helgen. Det ska bli så roligt, jag tycker verkligen om henne - en riktig pärla är hon ♥

Snart kommer det också några bilder på Kims rum eller jag kanske ska spara det till senare och visa helheten. En liten överraskning!

Det är väldigt tråkigt att det ska vara dåligt väder hela veckan.. Hade ju tänkt få lite mer färg men det ska bli bättre till veckan så då blir det Södra hamn!

Nu ska jag måla, so long suckers!


I Norrland finns en älg, SVÄLJ!

Ska snart skjutsa pappa & Gabbis till Öjebyn sen hämtar jag upp Johanna så sprättar jag första! Vi ses i dimman folket! Ciaooo.



Full rulle & VG!

Idag hämtade jag upp Olivia så for vi till skolan, vi tänkte ställa oss på punkt eftersom det inte finns speciellt många parkeringar på backa vid halv tio. Men då var det en surgubbe som sa att vi inte fick stå där för vi gick på Strömbacka så vi fick klämma in oss i en annan på backa. Gympan varade bara i 45 minuter då vi hade tennis & betygsnack. JAG FICK MITT VG! Så jag är så himla glad!

Efter skolan for jag, Olivia & Karin till mig och käkade lite innan vi drog in till stan. Kollade runt på skor lite så gick dom och Pernilla mötte mig. Jag har hittat vilka jag ska ha men dom kommer jag köpa på tisdag då jag får lite cash i plånkan.

Kring fyra ska jag dra till Lillpite till Jenny, prata ett tag och så innan jag skjutsar henne till klassfest. Så blir det att hämta henne ikväll också nångång. Kanske umgås med Sanna ikväll, ska ringa henne då vi käkat & vi ska ha stor middag här hemma. Pappa sa tio pers, grillat blir super! Nu ska jag måla, hade gött!


Bildbomb från Södra hamn igår.








Vilken idiot?

Haha, alltså jag skrattar mer och mer för varje kommentar jag får av dig. Hur löjlig är du? Du visar mer och mer hur patetisk du är!

Anonym om Home, sweet home!:

Ha,ha lär dig stava för fan.
"bydde om altanen" Byggde heter det nog haha.

Om du inte ser det själv så är det ett skriv fel, din lilla idiot! Att du verkligen försöker hitta vartenda fel jag gör och sen kommentera om det? Du är ju helt jävla slut i huvudet, pucko! Du sänker mig inte hur mycket du än provar. Sen om du stör dig så mycket så sluta läs min blogg då, för jag vet att du bara läser den för du snokar och inte har nått jävla liv.



Idag har dagen varit super iallafall, startade skolan halv tio så hade vi golv till halv elva. Lunchen satt vi och spelade kort och sen kom en gubbe från Måleriförbundet och snackade lite klockan tolv. Så vi slutade klockan ett. Då for jag och hämtade upp Märta och for till pappa en sväng. Så han bjöd mig på en mjukglass, årets första! Sen for vi till Märta och la oss i solen en sväng, klarade inte av det länge med massa kläder på.. Tre så började jag måla på schablonen och slutade klockan fem & käkade middag med pappa och Gabbis. Sen fortsatte jag ett tag efter maten men då började mina ögon bli färgblinda så det fick bli allt för idag. Ska dit imorgon igen så! Nu ska jag göra mig lite kvällsfika sen ska jag lägga mig och se "Did you hear about the Morgans?". Längtat så länge, so long bitches!


Fuck you very, very much!

Full rulle idag, nu är jag helt slut känns det som. Först skola sen Nationella i Engelska B som gick lite åt helvete. Sen for jag till pappa, satte upp projektorn och började rita upp schablonen på brorsans rum. Pilleri-pilleri-pill kan jag lova! Men nu är det uppritat så imorgon börjar jag att måla. Pappa bjöd på ett skråv idag sen när jag var klar med uppritningen så for jag till Pernilla. Pratade & spelade lite kort som vanligt.

Jag vill verkligen gå ut skolan nu.. Är verkligen skoltrött och jag vill börja jobba, skaffa eget place & tjäna mina egna pengar. Men det jobbiga blir ju att bestämma sig om man ska flytta, stanna ett tag eller vad man nu ska göra. Mest troligt kommer jag flytta men jag vill inte flytta själv. Men måste man flytta pga jobb brist så gör jag det oavsett om jag flyttar ensam eller inte. Men det är ju ett år kvar fast jag spanar redan, tänker & funderar så det knakar om hur & vars det blir.

Tror det blir en tidig kväll ikväll, är riktigt trött. Men ska då inte skriva mer iallafall. Hade gött, ciao!

Hit them right between the eyes!

Igår umgicks jag med Johanna efter skolan, det blev ingen målning då jag var tvungen ha med min projektorn från mamma. Så idag efter skolan blir det Nationella i Engelska sen ska jag till pappa & måla för fulla muggar. Rita upp schablonen på väggen, måla golvlisterna & börja schablonera. Kommer bli kanon tror jag! Just nu har jag inte mycket alls att göra.. Jag funderar på att dra till pappa och lämna alla saker som jag ska ha idag sen dra till skolan och hänga där tills jag börjar. Orkar inte bara sitta här och inte göra någonting alls, så det får nog bli så! Nu ska jag dra. Ciao!


Home, sweet home!

Nu är man hemma, sitter på svenska lektion och kan inte göra någonting eftersom vi ska göra ett bildspel och vi har inget material för allt är på min dator hemma. Så nu sitter vi bara, inte så speciellt kul alls!

Stockholms resan var super rolig, speciellt då man får göra den med världens bästa Pernilla ♥ Resan dit var gode jobbig, vi for tjugo över fyra från Piteå och var framme i Stockholm kvart i sex på morgonen, då kom Christer och hämtade oss. Kevin mötte vi upp i Umeå då vi bytte buss.

Onsdagen var gode slapp, vi låg mest döda i soffan. Christer grillade & Patrik kom och käkade med oss. Sen for vi förbi deras kusin Peter som fyllde år. När vi kom hem blev vi soffpotatis. Spelade tv-spel och bara tog det lugnt.

Torsdag for vi till Pernillas farbror där deras kusiner också var och bydde om altanen. Micke skjutsade in mig, Pernilla, Kevin & Nathalie till Farsta så blev det lite shopping & glass då det var så varmt. Sen kom Christer och hämtade oss så åt vi grillat hos Pernillas farbror allihopa. Efter det for vi till Peter och Roxanne och lånade en film och sen vidare till Micke och hämta en annan. Den kvällen såg vi "Inte utan min dotter". Jag har sett den tidigare men den är så himla bra & hemsk.

Fredag for vi också en sväng till Patriks lägenhet och hämtade Kevin som hade sovit över där så drog vi till stan en sväng och gick där. Sen for vi hem till Trånkan igen och sen åkte vi till Hammarby och skulle köra gokart inomhus men några andra var där så vi for och käkade pizza och sen tillbaka. Så då körde jag, Pernilla, Kevin, Micke, Christer & Peter gokart. Superkul var det! Verkligen någonting vi måste göra om. Efter det blev det inte så mycket mer än spela lite tv spel & sova.

Lördag var det supervarmt ute, vi käkade frukost ute och gjorde oss klara. Sen for vi till Pernillas farbror igen och la oss och solade på altanen medans grabbarna byggde. Jag, Pernilla & Roxanne for till Trånkan och köpte glass till alla som verkligen var behövligt. Man höll på att dö av värmen! Alla utom jag & Pernilla tog sig en kall så jag blev chaffis. Kevin spräckte sönder sina byxor så vi for hem och hämtade andra åt han. Sen kring eftermiddagen så for vi förbi en "park" typ där några som Christer kände var och grillade och så. Sen dog vi oss hem till Trånkan och mötte Patrik där. Så började dom grilla och så. Vi spelade kort och lite annat medans vi väntade på maten. Supergott blev det, Oxfile & gratäng! Sen såg vi "Felon" allihopa. Sen gick Pillan och la sig& vi andra satt och pratade och skrattade och bara svamlade på. Sen blev det godnatt.

Söndagen tillbringade vi i bussen. Från kvart över nio på morgonen till halv tio på kvällen satt vi i en buss. Inte så speciellt kul och jag tror att jag är halvt döv i mina öron av att lyssna på musik i nästan tolv timmar gode högt. Mamma kom iallafall och mötte oss sen skjutsade vi hem Pernilla & for till Max och köpte ett skråvmål till mig. Så sjukt gott det var! Sen la jag mig i sängen och såg Ghost Whisperer sen blev det godnatt.

Bilder laddas upp senare..


STOCKHOLME HERE WE COME!



Nu packar jag in sista. Har gjort klart matsäcken! Nu drar jag från skitna lilla Piteå till
The big city, Stockholm! Sooo long suckers!


Skola.


Går ut med vovvarna nu sen drar jag på skolan för en lektion, sen blir det hem och packa
det sista inför resan! So long!


Packning & musik.

Det enda som kan få mig att packa snabbt utan att glömma någonting är musik! Finns inget bättre än att ha musik då man packar & städar. Och just nu håller jag på att packla men jag ska packa resten imorgon. Har också inhandlat mat till bussresan & fick en femhundring av morfar och tjänade ihop lite av pappa för biltvättningen & bokföringen jag gjorde idag. Så nu har jag då så jag klarar mig! Så imorgon drar vi till Stockholm! Kommer bli skit kul & jag längtar verkligen. Det kommer ta sin tid men det är garanterat värt allt besvär. Jag har nyss satt in lite ny musik på min mp3 som Pernilla ska låna så nu är det kittat. Ska se om jag hittar nån film eller nå att se nu sen blir det sängen, är jävulskt trött! Så fick jag veta att jag har sovmorgon till kring ett så bara en lektion imorgon! Skönt som fan. Nä nu säger jag ciaaaaooo!




Musik-tips!


Helgens update!

Fredag hade jag och Märta en myskväll med film & gotta. Pratade en hel del, drog raggen och körde hem en av Märtas kompisars bil. Sen så skulle hon fara till Mange så jag for till Emil där Johanna, Anna, Mattias & Johan var. Umgicks med dom ett tag sen for vi till nån fest i Klubbgärdet och sen drog vi raggen. Jag blev bjuden på 39 liter bensin för att köra några vänder på stan. Inte fel alls, tack grabben!

Slutade med att jag kom hem vid tre, la mig i sängen sen ringde mobilen och jag låg och pratade till fem på morgonen. Jag är så glad att du alltid lyckas få mig att skratta och bli på bra humör.

Lördag började min mobil att leva jävul klockan tolv. Johanna & Angelica ville ha hämtning så jag offrade mig och steg upp. Sen hämtade jag upp dom och det blev en hel del körning. Tillslut kom vi oss iallafall till Johanna, käkade en klämmacka och dom gjorde sig klara. Så skjutsade jag dom till stan och for hem och gjorde mig klart & duschade & så. Sen åt vi riktigt god middag. Fläskkotletter med pasta och efterrätt till det också! Mumms.

Sen drog jag till Emma och vi bestämde oss för en sväng till Luleå, träffade Pernilla och lite annat folk innan vi for till Luleå sen körde vi raggen och hämtade upp Sanna och några då vi kom hem. Så for vi till Patrik, satt där och pratade och sen kom Patrik hem. Han hade med sig tio skråv från Sunes så det var bara och käka! Gott var det iallafall och jag är mätt på det än. Sen skjutsade jag hem Angelica, Sandra & Jimmy innan jag skjutsade hem Emma och drog mig själv hemmåt.

Idag blir det då bara att ta det lugnt! Jag ska ta och klä på mig snart och sånt. Sen ska jag då umgås med Märta idag ♥ Ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar nog på någonting. Nu ska jag inte skriva hära mera.


Bildbomb.

Uppdatering om helgen kommer ikväll eller imorgon.







Löjlig, fjantig, svartsjuk eller kanske allt?

Har fått en kommentar som jag inte ens har tänkt svara på. Men den "anonyma" personen med ett IP-nummer som jag har från min gamla blogg också har kommenterat på inlägget "Nyklippt" : Finnarna kom fram igen då. Jag menar, hallå? Hur töntig får man vara? Ja, jag har finnar i min panna nu för att jag haft lugg. Det får jag jämt så fort jag haft lugg. Men orka ens kommentera det, hur gammal är du.. 10 år kanske? Verkar då som det i skallen. Men WHO CARES? Jag ser ut som jag gör & jag bryr mig inte ett skit om dig! ;)



Idag blev iallafall mitt nationella inställt så jag har det om två veckor. Inte roligt! Men sånt som händer, istället har jag tänkt städa mitt rum & packa ihop. Sen bär det av till skolan igen och hämta upp Pernilla så ska hon hem till sig och byta kläder & käka. Sen far vi hem till mig och tvättar Forden & min pärla. Nu ska min pärla få glänsa lite så jag hoppas på fint väder i helgen så jag slipper tvätta bilen igen efter det. Men nu ska jag sätta igång med städningen, nu ska det skinas & bli finfint! Hade gött, ciao!




Tapetjobb i Hortlax & sommarjobb!

Idag började jag & Olivia åtta istället för halv tio. Stig skjutsade oss till Hortlax uti skolan för där skulle vi göra ett tapetjobb jag och hon. Så vi satte igång och spacklade innan lunch sen käkade vi lunch och for till Pitebo och pratade med en gubbe där om sommarjobbet. Så nu har jag sommarjobb från 7 Juni till i mitten-slutet av Aug, måndag-fredag. Blir kanon! Så får vi kläder och jag får använda en egen Pitebo bil.

Nu ska jag gå ner och flippa lite burgare sen drar jag till Pernilla och umgås med henne. Hade gött!


Jag har en hemlis!


Nyklippt!




This is me!


Jag är så glad, chalalalala!

Idag fick jag som varje tisdagmorgon då jag har sovmorgon till fem i tolv, ett sms av Pernilla mellan halv 8 - 8. Hon kommer aldrig ihåg att jag har sovmorgon tisdagar och har fått ett sms varje tisdag i väldigt många veckor nu! Men det gör inget, som tur kunde jag halvt somna om. Sen steg jag upp tjugo i tio och gjorde mig klar. For till trafikskolan & hjälpte Pernilla med fasen och pratade lite med Jossan. & nu är det så att 11 Maj åker vi till Stockholm, Jag & Pillan i buss ner till Stockholm för att sen åka tunnelbana till Trånkan. Kommer bli perfekt & skit kul! Precis en vecka kvar också & idag ska jag klippa mig. Sist vi åkte ner klippte jag mig också precis en vecka innan, nu blir det samma frilla som sist. Mitt riktiga jag kommer tillbaka idag klockan fyra! Men nu måste jag gå ner och tvätta rollern & sen måla i brorsans rum. Det är inte långt kvar nu tills det är klart, endast schabloneringen & golvlisterna sen! Blir super. Bild kanske kommer ikväll på håret. Hade gött, ciao!


Ungefär såhär blir det!


I did it, I did it!

Har just käkat middag, gott var det att få någonting i magen! Har verkligen världens otursdag idag kan jag lova.. Har inte tänkt berätta vad som har hänt för de är fan pinsamt, så ni får vara nyfikna! Annars så har jag varit på skolan, målat & gjort en ny piercing. Lite mer intimt! Så nu är det gjort. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska se om jag har råd att fara och kolla på Jollys valpar eller om jag får ta det senare! Nu ska jag se om jag hittar nån bra film eller nå. Cya, ciao!


Stamp on the ground, jump jump jump jump!


Galen helg..

Valborg

Jag tog mig en dusch och fönade håret innan jag hämtade upp Anna & Johanna i stan. Sen hämtade vi upp Petrus och skjutsade han till Micke i Sjulnäs och efter det drog vi oss till Johanna och gjorde oss klara. Till middag blev det klämmackor som var så sjukt goda. Sen drog vi till Fredde på förfest och startade där sen vidare till Öjebyn hos Eken. Efter det kom Johanna & Angelica och hämtade upp mig så for vi och hämtade upp Petrus och vidare till Emil. Sen for jag, Angelica och Petrus till Micke och hämtade han till Emil så satt vi där och festade. Sen hände det en hel del massa skit som jag tur nog inte var inblandad i men det slutade väl med att vi somnade alla kring fem snåret. Sov på en skumgummi-madrass en hel natt och det kändes i kroppen dagen efter..





1 Maj

Vi vaknade upp hos Emil riktigt bakis, tur att jag inte mådde illa iallafall. Tillslut kom iallafall Jens och hämtade oss så skjutsade han hem Petrus & Lars innan han skjutsade hem mig & Johanna till Johanna. Sen käkade vi klämmackor igen och sen hämtade Jimmy oss så for vi till Sandra där dom gjorde sig klara. Jag låg bara och försökte ladda batterierna. Sen skjutsade Sandra mig till Bergsviken så hämtade jag min bil och for hem till pappa. Då var det bara att göra sig klar och dra sig till Emma och då satte tjejfesten igång. Sanning & Konka, SMS-roulette, Jag har aldrig & ölspel. Sjukt kul var det & sjukt pinsamt. Som tur var så gick inte dom jag skickade SMS-roulette till på det så jag var gode lättad.

Sen drog vi till Sunes och käkade, pratade med folk & sen åkte vi lite bil omkring i stan. Crusingen blev inte inställd pga vädret men det var inte mycket bilar ändå. Tillslut så tog vi oss hem till Emma iallafall så jag och hon somnade i sängen gode så fort. Supertrevlig kväll iallafall, synd bara att vissa inte kan uppföra sig.

Nu ska jag då lägga mig i sängen i mjukisbyxor och se Ghost Whisperer och bara ta det lugnt! Hade gött, ciao!


RSS 2.0