Midsommar i Bodsjön.

Har haft fullt upp i veckan och har därför inte uppdaterat. Har jobbat som bara den och varit helt slut. Sen har jag inte sovit hemma så mycket. Jag kan lova att jag har bränt mig på axlarna och jag kan lova att jag har blivit brun! tur att det bara är början av sommaren så kanske är riktigt brun i slutet av den.

Igår så blev det ganska sent. Efter jobbet for jag hem och duschade & gjorde mig klar för stan. Mötte upp Emma och Robin på Cubus sen kom Dennis och Philip dit och gick med oss en sväng på stan. Hittade tyvärr ingenting så jag får gräva i garderoben efter någonting att ha ikväll. Sen skjutsade jag hem Philip till sig och sen Dennis sen for jag en sväng förbi mamma och åt lite där och sen hämtade jag upp Emelie. Vi for och sköljde av bilen sen till Max och där käkade jag en lyxshake. Riktigt god var den! Sen for vi hem till mig, snackade skit och hoppade lite studsmatta. Sen dog vi till Johanna sen vidare till Blåsmark och hjälpte en upp med bilen. Slutade med att vi for därifrån klockan två på natten. Så då blev det hem och sova.

Idag är det iallafall Midsommar och den ska spenderas i Svensbyn, Bodsjön. Kommer säkert bli super! Blir grogg ikväll iallafall. Bacardi melon, sprite & energidryck. Mumms! Jag ska dra mig mot Emma kring tre, göra oss klara och käka middag tillsammans.

Nu ska jag se klart Family Guy sen ska jag hoppa i en dusch. Glad Midsommar!


Hittade en bild på mig från förra sommaren.


Dålig uppdatering = mycket att göra!

Har som sagt jobbat hela veckan, fått mig en himla säng av Gabbis så nu sover jag så himla gott! Jag har inte suttit på datorn så himla mycket under hela veckan. Väldigt ovanligt för att vara jag! Jag har bara myst på med mina vänner och sånt. I fredags var det fest iallafall. Jag, Johanna, Emelie, Frida, Dennis, Emil, Henke var hos Emil. Kul var det iallafall, men jag glömde min väska hos Kakan och har inte fått den än.. Det suger kan jag lova! Igår så var jag nykter. Var förbi hos Emil ett tag med Dennis och Henke sen for vi förbi Böle och sen for vi alla till Dennis. Pappa ringde och väckte mig och bad mig gå till farmor sen fara och handla med henne. Det tog en timma sen var jag hemma hos pappa igen.

Håller på att ladda mobilen nu sen ska jag dra till Emil så ska jag, han, Frida & Emelie fara och koppla in ljudet i min och Fridas bil. Kommer bli super alltså! Sen blir det nog film mys ikväll hos Dennis. Nu ska jag då kolla efter nån film att dra ner. Hade gött! Ciao.


Myskväll.

Igår drog jag till Johanna & Emil. Vi satt och snackade och bara tog det lugnt. Sen for jag och Emil in till stan, hyrde The grudge 3 och hämtade upp Dennis. Sen drog vi hem med dricka, godis & film till Emil och då ringde Frida och ville också se så vi fick vänta ett tag. Sen var det bara mys till film. Så skönt att inte göra mycket en lördag. Alla var gode så slitna! Sen åkte Frida hem och vi låg kvar och såg tv. Jag och Johanna var väldigt trötta och skrattade åt nästan allting. Sen for jag och Dennis hemmåt kring fyra tror jag.

Idag så har jag bara tagit det lugnt, sett tv & suttit framför datorn. Skött Nisse har jag också medans pappa och Gabbis varit i Älvsbyn och packat ihop det sista. Men dom är inte hemma än så jag sitter på datorn och pratar i telefon nu. Har varit på Max och käkat nyss, träffade min gamla lärare Olle från bygg som glatt pratade på som vanligt! Btw, det blir jätte jätte fint här hemma! Gabbis har en massa snyggt som hon tagit hit!

Nu ska jag inte skriva mera, ikväll blir det en tidig kväll så jag orkar upp och jobba imorgon då jag varit uppe så länge hela helgen. Hade gött, ciao!


Bilder från i fredags:



Karin, Terese & Olivia

Terese, Mimmi & Wille

Jag grillar köttet.

Olivia, Frida & Pernilla.

SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Pernilla, Frida & jag

Emelie, Wille & Karin

Jag & Frida

Emil & Jimmy

Olivia & jag

Karin & Oskar

Jag

Wille

Simon, Dennis & jag


Volbeat & studentfirande.

Jag, Emma, Robin och någon fler har bokat biljetter till Volbeat konserten i Luleå den 16 Okt. Fyfan vilket röj det kommer vara. Jag längtar sååå mycket!

I onsdags blev det lugna puckar, jag och Karin drog runt lite i stan och kollade läget. Träffade en hel del studenter som festade som aldrig förr. Men hemfärd blev det tidigt då man börjar 7 varje dag. Men roligt hade vi!

I torsdags var jag först med Johanna & Frida. Jag skrattade åt Johanna så att tårarna började rinna när vi stod i Max drive-in. Helt sjukt, kan skratta åt det än bara jag tänker på det. Killen i kassan sa "Ni gillar att driva med varandra va" och skrattade till. Jag började bara skratta mer. Sen satt vi hos Frida och pratade och sen for vi till Hemmakväll och mötte upp Dennis för att hyra en film. En usel skräckfilm blev det, "Johannas fel".. Nä men det var riktigt skönt att ta det lugnt och bara mysa på.

Igår så var det röj kan jag lova! Förfesten var hemma hos mig. Startade med girlsen som kom och hjälpte mig stöka fram medans jag gjorde mig klar. Sen kom några fler från klassen så startade jag grillen och grillade kött. Fick mycket beröm för hur gott det var, det gillar vi! Sen kom det bara fler och fler, musiken spelades & ölspel var igång! Super kul hade vi, som mest tror jag att vi var 20 st. Sen promenerade vi in till stan och gick in på Kalles allihopa. Dansade, pratade med alla och jag blev bjuden på ett och annat och det är aldrig fel! Slutade med sunes, lökringar och smältost innan Marcus mamma kom och skjutsade hem oss. Jag slocknade dirr i sängen kring halv fem med slut ström på mobilen så vaknade upp halv två och började stöka undan.

Nu sitter jag hos pappa, Gabbis håller på att flytta in och det är så kul! Har fått lite olika saker och det tycker jag om, älskar prylar! Så har jag varit förbi mamma en sväng och hämtat kläder, jag sover i stan idag så får vi se vad som händer och sker ikväll. Dennis skulle höra av sig om han kommer till stan något från Norrfjärden så skulle vi väl hitta på nått. Men vi får se, nu ska jag iallafall dra. Har fixat lite i rummet så nu har jag en avlång spegel och lite mer städat! Hade gött, bilder från igår kommer upp sen då jag fått som av Emma & Olivia. So long biatches!


Foto session från balen.


Magnus & Märta

Johan & Frida

Amanda & (ingen aning).

Tobias & Sandra

Väldens vackraste bästa vän Märta ♥

Dennis, Frida & Fredrik.

Fredrik Bergman

Dennis Lindh

Dennis & Fredrik

Frida Berglund

Dennis, jag & Fredrik.

Dennis, jag & Fredrik.

Dennis, jag & Fredrik.


Godnatt!



Kvällen har bara bestått av mys. Jag hjälpte Johanna med sitt hår, först tog jag ut hennes hårförlängning och sen färgade jag hennes hår. Blev super! Helt efter mina förväntningar, men inte Johannas. Hon trodde det skulle bli fult men nöjd var hon då! Sen plockade jag upp Frida på Sjöbodan så kom hon med oss. Efter det kom Johan & Tosse till oss så var vi ute lite med Chippen, jag och Frida tog en promenad med han och pratade lite. Sen såg vi film, Date Movie! Jävlat kung, riktigt rolig var den! Sen blev det Sunes en sväng och sen tittade vi klart den då vi kom hem. Sen for dom kring tolv och jag la mig och höll om Chippen till en annan film. Super bra var den med men jag kommer inte ihåg namnet på den.

Nu sitter jag bara och pratar med Pontus på msn men ska lägga mig och sova nu så man orkar upp och ut med Chippen imorgon sen iväg till Frida och fira henne, äta lite tårta och så! Blir kanon, uppdaterar imorgon! Godnatt, ciao!


Dagens.

Vaknade kvart i åtta och trodde att jag hade försovit mig till skolan men då jag var påväg upp från sängen kom jag på mig. Sen somnade jag inte om men låg i sängen till sjugo i tio sen promenerade jag upp till Malin & Tomas, väkte Malin (inte med flit) så hämtade jag Chippen. Sen hämtade vi upp Johanna, sen Johan så for vi och handlade på Willys, jag behövde lite mat hit hem. Sen for vi till Badhusparken och busade med Chippen och han hade verkligen roligt! Vi får se vad vi hittar på i kväll men förhoppningsvis ska vi vara ute så Chippen får springa fritt.

Jag har varit så duktig så jag har skurat brorsans rum, städat ihop i mitt och skurat det, samt dammtorkat så nu är det fint.. Gode så iallafall! Nu ska jag inte sitta hära mera, hade gött. Ciao!


Hur söt får man vara? :)


SOMMARLOOOOOV!

Idag fick vi sluta ett istället för fyra. Vi gjorde inte ens klart allt och ändå fick vi sluta. Så nu har jag sommarlov, börjar jobba på måndag hela sommaren ut! Ska vara så skönt att ha pengar i fickan! Efter skolan så hämtade jag upp Johanna så for vi hem till mig en sväng. Sen for vi in till skolan och plockade upp Johan och gick på stan, kollade på kläder och lite sånt. Sen hängde vi mest hemma hos Johan, bara pratade och så. Sen följde Johanna mig hem och käka hos pappa sen hämtade vi upp Johan igen, for förbi Erik, sen drog vi till Dennis och blev där ett tag. Spelade kort och såg tv innan vi begav oss mot Sunes där grabbarna käkade. Blev grymt sugen men höll mig undan. Sen gick vi hem till Dennis igen och fastnade i soffan.

Det var så himla skönt att bara ta det lugnt! Att inte göra mycket alls. & imorgon senast halv elva ska jag hämta upp Chippen hos Malin & Tomas sen är jag hundvakt hela helgen. Om det blir fint väder imorgon blir det grillning och mys. Ser framimot det, nu ska jag se How I met your mother sen ska jag sova. Hade gött, ciao!



Bildbooooooomb!

Vaaaaalpar


Min favvo :)


Sanna och Pierres hund Tila :)

Vollyboll





Fingermanholmen




Övrigt





Dålig uppdatering..

Oj så skönt, imorgon får jag helg! Ska vara hundvakt hela helgen åt Chippen också så det blir säkert att vara ute mycket! Igår blev det vollyboll med Johanna, Frida, Johan Lundgren, Johan Bissmark, Erik & Lippi. Gick sjukt dåligt, jag sög.. Eller jag, Frida & Johan sög.. Undra om vi måste och träna lite i helgen. Johanna vägrar ju spela, hon kanske skulle varit till hjälp men vem vet! Sen for vi till max, några käkade och vi satt där ett tag. Skrattade så sjukt mycket också! Om jag hinner ska jag förbi Johanna en sväng medans jag väntar på att Märta ska ringa och säga att hon har tränat klart. Så ska vi och hyra en film och umgås lite. Jätte längesen nu, riktigt trist så vi ska spendera lite kvalitetstid med varandra och prata en massa skit som vanligt! Nu ska jag dra iväg en sväng, hade gött!

RSS 2.0