1a advent.

Tänk er att det är fyra veckor kvar.. Att tiden gått så jävulskt fort att man inte hinner med längre. Nyss satt vi hemma hos oss och åt julbord & öppnade julklappar. Jag längtar, det är den enda högtiden som man riktigt umgås med sin familj, inga bråk, inget tjafs utan bara mys och glada miner. I år firar jag med pappa & c.o, blir kul. Första julden då Gabriella är med, blir roligt!

Idag gick vi på skyltsöndag. Jag, Andre, Frida, Linda & King. Inte så mycket att se, det var roligare då man var mindre. Sen blev de film hemma hos mig innan jag packade mitt och drog mig till mamma där jag är nu. Fick 30 liter soppa av henne i bilen idag, tack älskade du ♥ Så jag kan börja jobba lite, nu ska jag sätta igång. Finns mycket att göra nu som är behövligt.

I mitten av Januari smäller det föresten, tatto på hög nivå. The ribs and the arm! Alltså texten sen fortsätter vi med min sleeve så långt vi hinner och orkar då den på revbenen är klar.

Men nu ska jag lägga mig och sova, skola imorgon.. Känns inte lockande men snart är det lov igen! Sov gott, ciao!


Hårresning..


Sjuuuuuuuukt bra!!!


En fredag.

Steg upp imorse klockan nio för att dra till skolan, hämtade upp Empan och så for vi till skolan och sprutade klart alla luckor och hoppas innerligt på att dom inte blivit förstörda till på måndag. Sen drog vi förbi Dollarstore en sväng sen skjutsade jag hem henne så hämtade Frida upp mig hemma hos pappa så for vi till Luleå. Vi skulle hämta Dennis och skjutsa honom till hans bil som en traktor backat in i och bilkompaniet hade fixat den.

Sen när jag var hemma blev det en dusch & göra sig klar. nu ska jag ta och städa upp lite i mitt rum sen blir det tacos till middag sen väntas sällskap! Ciao.


Love the way you lie, part 2.


Fuckin' hot!

Har just sett klart första sesongen av Vampire Diaries och jag vill se mer! Har dragit ner några mer avsnitt, men ska hoppa i en dusch nu medans syrran käkar sen ska jag skjuta henne till handbollen så får vi se vad jag ska göra sen, kanske kolla lite fler avsnitt? Låter toppen, så komme Andre sen å visar sin nya tatuering. Jag är så avundsjuk, jag vill också! Men nu kallar duschen, hade! Ciao.



Vampire diaries.


& denhär snyggingen får en att falla i serien!


Dream like you only have today.

Jävligt skönt att få sluta riktigt tidigt en dag! Jobbade riktigt hårt imorse så jag hann spruta klart allting innan lunch och då bjöd min söta Frida mig på ett minimål på Max, lucky me! Sen fick jag fara hem efter lunchen så nu är jag hemma, ska städa mitt rum & bädda rent sen får vi se vad jag ska göra mer än att vara med Frida ikväll. Musiken pumpar nu för nu jävlar ska det bli cleant! Ciao bitches..

Btw, lackar ur över vad du sagt om mig.. Jävla äckligt & inte sant! Förstår inte hur man kan hitta på nått sånt..



Helt borta!?

For efter skolan och skjutsade pappa till Djupviken med bilen som gått sönder.. Inte roligt, bolmar som bara den! Sen for jag och mötte upp Andre så for vi hem till mig och såg "The day the earth stood still", som inte var lika bra som jag trodde att den var sist jag såg den. Sen satt vi väl mest och pratade sen råkade min snusdosa bara försvinna helt plötsligt, den fanns inte! Vi drog fram sängen och allt men hittade den inte, under madrasserna fanns den inte heller. Så om jag slutade leta så skulle vi dra ut och sladda lite, så gjorde vi det och jag kände bara suget efter den. Sen for vi tillbaka & hittade den under sängen!? Den bara kom fram typ.. Sen blev det tatuerings snack och nu så har han dragit till jobbet. Allt sökande efter den där dosan fick mig trött så ska lägga mig och se Vampire diaries nu sen sova. Godnatt!


Ett år har gått ♥

Det är helt oförklarligt för mig att ett år redan gått.. Att det är på dagen som jag kom hem från skolan och mamma berättade det för mig. Det känns som det var igår som jag sprang i djupsnö på olycksplatsen och letade efter Tross. Det känns som det var nyss jag såg din vakra begravning & din vackra minnesstund. Kommer alltid att minnas min släkts sorg & min egen. Jag hoppas du har det bra där du är & hoppas att vi ses en vacker dag.

Du finns i mina tankar än idag, du blev 24 år.. Vackra Désirée. ♥




Jag är mikrofonkåt!

Helgen var super. Speciellt lördag, den rockade! Jag & Frida bakade falsk toscakaka & så kom Andre förbi en sväng innan han for och skjutsa några sen kom Karin också och hjälpte till med negerbollarna. Sen for vi ut och körde lite bil och sen drog sig Frida mot Källström så jag, Andre & Karin fortsatte ragga runt lite sen ser Andre två medelålderskvinnor som verkade vilja ha skjuts så vi for in på Kyrken och frågade om dom skulle ha skjuts och det ville dom så vi släppte av Andre vid hans bil så skulle han och skjutsa några medans vi skjutsade dom. Den ena sa "Men jag rökte ju hasch därute" osv, vi skrattade så vi höll på att gråta. Dom betalade mig två gånger dessutom för skjutsen till Öjebyn så Andre fick hälften för att han fixade dom. Så mötte vi upp Andre i stan, så skulle Karin hem så vi fortsatte fara runt lite sen fick vi en till riktigt roligt par att skjutsa. Toppen kväll kan jag lova!

Söndagen spenderades (från då jag vaknade halv 2) i Andres garage med han, Sebbe & Larsson. Dom monterade extraljus och det gick ju lite som det ville. Tillslut gick två igång och det tredje flimmrade bara till då man startade dom... Skumt, sen i brist på ingenting att göra så for jag & Andre ut och letade reggskyltar med dubbla & trippla nummer & bokstäver. Är riktigt öm i armen efter det..

Igår så var jag med Frida från efter skolan, vi for hem till mig då jag skulle käka. Såg ett avsnitta av Vampire diaries innan vi for och mötte upp Andre på hemmakväll, vi hyrde en skitrolig film. Sen for Andre till jobbet & vi fortsatte se filmen sen skjutsade jag hem Frida så blev det mys under täcket till Vampire diaries.

Har btw kommit på en ide nu som jag ska göra i mitten av Januari då jag & Emelie drar ner till Sthlm och gaddar oss. Ska starta med den på revbenen sen fortsätta på min sleeve så långt vi hinner.  På revbenen blir det två meningar med text. Kommer bli kanon, är sååååå taggad & sååå avundsjuk på att Andre ska tatuera sig på torsdag..

Nu kallar skolan, ciao!

Skratt till tårar!

Haft så kul ikväll, har inte skrattat såhär mycket på länge. Jag och Frida började ge upp hoppet på bilkurragömma då vi aldrig fick hitta någon. Sen kom hoppet tillbaka då vi hittade Andre osv på första lettråden, jag blev så glad.. Hoppet kom tillbaka och vi blev taggade igen. Jag var ner i "diket", dock bara med ett hjul, Tosse faceplanta då han & Philip puttade upp bilen, Lindas rädsla i bilarna osv,osv..

Nu ska jag lägga mig och se Vampire diaries sen sova. Imorgon är det filmkväll med gänget, mest troligt hos min mor i Hortlax men vi får se hur det blir! G'night.



Måste också bara få säga några meningar. Jag nämner inga namn men du vet vem du är när du läser det och det vet dina "nära & kära" med då dom läser det. Eftersom jag vet att ni alla läser min blogg...

Lägg av med ditt beteende mot tjejer, det är helt sjukt! Du kan inte leka med tjejer som om dom vore marionettdockor. Du kan inte styra över dom och vad dom vill. Du förstår inte hur mycket du förstör och sårar genom att göra så. Varenda en, samma sak? När ska du lära dig att det aldrig slutar väl? Man ska inte vara tvungen att sätta upp regler i ett förhållande och man ska definitift inte vara tvungen att bestämma över dom. Du är ingen pappa, du ska vara en pojkvän. Lär dig för helvete att behandla kvinnor rätt & fan inte som om dom vore en påse skräp. SPOTT PÅ DIG! Du äcklar mig..

Cut, cut, cut, cut...

Tänkte ge er min lilla historia om hur jag förlorade en bit av min tummes fingertopp..

Jag & Emelie satt och skrattade åt "Shju shöshjuka shjömän shatt på det shjunkande sheppet shanghai" sen började jag leka lite med min kutterkniv (En kniv med ett rakblad) på min sko. Sen slant jag lite så märkte jag bara att jag hade en massa blod på fingret sen kände jag smärtan... Emelie satt & garvade för hon trodde inte det var djupt & för att jag sagt åt henne i ett år nu "Minns du då du lekte med kuttern och skar av dig halva nageln..." sen märkte vi båda att det var ganska djupt, riktigt äckligt. Stig kom med en trasa och lindade hårt som fan så det inte skulle blöda så mycket då det redan var blod över hela toan och trappen.

Sprang ner till sjuksköterskan så dom fick kolla på det. Låg och svor åt dom då dom satte koksaltvatten på såret och detsamma gällde bedövningssalvan. Kändes som hundra nålar stack upp och ner i såret..

Så nu idag har jag varit och lagt om det igen, såklart hade kompressen fastnat i såret så satt över en timma med tummen i ett glas vatten tills det lossnade. Det var väl som allt.. För er känsliga, kolla inte på bilderna som jag nu lägger ut..


Kompressen satt fast.



Så ser såret ut..


Piteå stad.

Alla känner varann, alla snackar skit om varann, alla knullar varann, allas hemligheter blir till nyheter.. Välkommen till Piteå! Det du inte vet om dig själv - vet alla andra!


Hoff, vilken dag..

Efter skolan följde Frida hem till pappa, jag satte igång & slipade taket vilket fick mig nästan att dö.. Observera att jag stog på en trestegspall med förlängningsskaft och slipade, det är bevisat nu.. Jag är kort! Sen rollade jag det ett varv så blev det en snabbdusch + snabbfixning sen drog vi till Max så Frida fick käka. Så for vi och hämtade upp Karin och drog oss mot Andre, plockade upp han och for och köpte säkring sen tillbaka till Andre. Sen for vi ut med båda bilarna, hann bara till skolan så kom polisen efter oss och Andre sladdar framför oss.. Vådade inte gott, vi saktade ner polisen lite & förvarnade Andre men tyvärr blåste dom om oss sen i Norra ringen och drog efter honom.. Failen, 1000 spänn i böter! Sen hämtade vi upp Sebbe så for vi och lämnade Andres bil på Willys vilket resulterade i min kommentar "Han ska väl tröstäta!?".. Men då drog vi därifrån och for ut med Fridas bil. Skrattat har man iallafall fått göra och sen sa Andre "Kan vi fara till Ica?" & Karin säger "Du hade rätt! Han ska tröstäta!". Rätt hade jag & roligt hade vi åt det.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att Desperata Hemmafruar ska blir klart så jag kan se det & efter det CSI. Imorgon blir det ännu mer spackling & sen målning två varv.. Hoff, jag dör! Godnatt.



Skola.

Idag är det fullt upp. Drar till skolan nu så har jag måleri hela dagen, fram till fyra.. Eller då jag och Empan blir klar med sprutningen skulle jag tro att vi får sluta. Sen efter skolan ska jag hem och slipa taket & måla det två varv idag. Huvva, hatar verkligen att måla tak, spackla det är ännu värre och det gjorde jag före. Dags att dra sig ut i kyla då och starta Ådin. Ciao.


Nu är jag sugen!

Nu är jag verkligen sugen på att fortsätta på min sleeve! Allt är ju redan bestämt hur det ska bli, det är bara pengarna som ska finnas. Men det måste jag jobba lite så pengarna rullar in. Sen är det jul snart så om man har tur kan det komma ett bidrag där också men då kommer ju nyår efter det och då lär väl det gå pengar där. Jag vet iallafall att jag ska ha pengar i Januari så jag & Emelie kan dra ner och gadda oss. Gratis boende blir det nu iallafall så vi ska väl inte göra bort med allt för mycket pengar! Men jag är så sugen på att få min arm klar.

Det som är planerat nu är att göra klart den biten som är kvar bak på armen, kanske lägga in några fjärilar osv och sen skugga vid texten osv. Sen kommer det en realistisk döskalle ner mot underarmen som följs av lite rosor m.m! Åh, I'm so excited!

Idag har jag varit med Karin & Frida ett tag, sen drog Karin hem så skjutsade vi hem Sebbe & Andre från stan. Vi har suttit och snackat en hel del idag och rett ut en massa saker. Endast en sak som återstår nu som ska rättas till. Ingen ska ha en sådan bild om mig, för den är verkligen förvrängd! Nu ligger jag i sängen och har sett Varg Veum, den nyaste filmen! Gode bra faktiskt, trots att jag inte tycker om danska filmer. Men den var helt okej!


Skräck

För att t.ex. överleva i en skräckfilm så måste skådespelaren bete sig på ett visst sätt och hålla sig från att göra vissa saker. Några exempel på det är att skådespelaren inte får vara svart, den ska som tjej vara oskuld och neutral. Då menar jag att den inte får vara för fjantig utav sig eller för tuff i början. Skådespelaren får inte heller duscha någon gång under filmen för då hör den inte om någon kommer in i huset och oftast smyger den sig in till badrummet och väntar tills skådespelaren drar åt sidan draperiet. Den får inte heller vandra själv i mörka korridorer eller gå in i ett hus där dörren står öppen då den inte ska stå öppen för det betyder att någon är inne i huset och är det mörka korridorer så kan vem som helst smyga sig på den. Om det är en tjej så är den aldrig för fint klädd och samma gäller om det är en kille. En kille får heller inte vara för tuff för då blir den ett hot mot ”mördaren” eller monstret i skräckfilmen. Det är oftast inte flera som klarar sig i en skräckfilm, oftast om det är kärlekspar i filmen så kan man räkna med att ena partnern blir dödad och den som blir kvar levande är den som kommer överleva i filmen. Den sörjer först din partner och sedan blir den tuffare och bestämmer sig för att ”vinna” över det farliga i filmen.

Om man jämför nya och gamla skräck filmer så är det jätte stor skillnad. I en gammal skräck film så vet vi nu för tiden då saker händer fastän vi inte sett filmen och det beror på att vi lärt oss att när det kommer ett ”läskigt” ljud i filmen så kommer en fara. Nu för tiden så har dom vänt om det för att försöka skrämma publiken genom att sätta ett läskigt ljud i filmen och när man tror att det ska komma en fara så kan det vara en katt som hoppar fram men senare när karaktären vänder sig om så kommer ett ”överraskande” ljud som ska få oss att hoppa till för då står faran bakom karaktären. Vi lär oss hur det går till i filmerna och vad som ska hända genom att lyssna och se. Har den jagade skjutit faran så den ska vara död och sen försöker den jagade ta sig därifrån så kommer faran tillbaka. Snart är det dags igen att byta stil och hitta på ett nytt sätt som kan skrämma publiken eftersom vi redan lärt oss hur filmen slutar och jag tror det är därför det inte kommer ut så många skräckfilmer nu för tiden och dom som väl kommer ut är filmer som dom försökt att göra bra genom att blanda en väldigt bra ny skräckfilm med en gammal men det resulterar aldrig bra utan filmen blir mest långtråkig och oförståelig. Så för att skrämma oss måste det komma en ny teknik som vi inte stött på tidigare och gör att vi måste fundera under filmerna vad som händer här näst.


Snacka om att sova bort dagen.

Låg och snackade till klockan sex imorse, tiden bara flög iväg. Gjorde dock ingenting för det hjälpte mig massor, nu fattar jag & jag hoppas att du kommer fatta lite också då du får veta det. Det klargjorde gode mycket i min skalle efter jag haft det där snacket.

Men att jag låg vaken till klockan sex resulterade också i att jag vaknade klockan fyra på eftermiddagen. Förbannat också, ställde klockan på halv tolv men kan tydligen stänga av larmet i sömnen. Gick ner direkt & mötte mina syskon och min föredetta låtsasbrorsa i hallen med min föredetta styvmorsa. Yrade lite, firade pappa & sen spacklade jag taket ett andra varv och skarvarna på väggarna.

Så har jag varit och pratat med Frida, klargjort lite för henne så nu förstår hon också mig. Det är så skönt att ha vänner som man får prata av sig med. I'm lucky that i have my friends


Snart bär det ut & åka igen ♥


Cashflow!

Startade dagen med att dra till Frida. Vi spelade lite kort sen bjöd Fridas mamma oss på fika nere på Café Piteå. Sen for vi en sväng till Hortlax och sen en sväng så köpte Frida en traktorknopp (som inte passade) sen for vi ut med hennes bil och lekte lite så råkade vi stöta på Andre osv så vi hängde med som och for runt lite tills vi skulle & skjutsa Tommy till busstationen.

Sen for Frida hem och jag tog min bil hem till pappa så sminkade jag Gabbis ögon, hon såg ut som en pärla! Sen for vi ner på Hawaii för att käka, vilket inte var en höjdare! Smakade inte bra så blev bara några ynka strips för min mage. Sen skjutsade jag dom dit dom skulle och hämtade upp Empan så drog vi till Karin. Jag blev inte där så länge innan jag var tvungen och skjutsa Pappa & c.o till U2. Sen tillbaka till Karin & iväg igen för att skjutsa mamma & Robban till Öjebyn.

Hämtade sen upp brudarna & drog till Emil & c.o. Myste på där ett dag då dom drack sen skjutsade vi Kajsa. Sen for vi och gled runt. Skjutsade sen hem Emelie & Karin så gled vi runt lite till innan jag skjutsade hem Emil från krogen.

Skjutsade sen hem Frida då jag hämtade upp pappa & Gabbis och skjutsade hem dom sen gled jag runt lite innan jag hämtade mamma & Robban och skjutade hem dom till Hortlax & nu ligger jag äntligen i min efterlängtade säng. Så skönt & mysigt är det. Btw så startade jag med 10 liter i tanken klockan nio och nu då jag kom hem har jag 45 liter + 250 kr över. Nice shit!!!

Sitter och snackar nu på FB nu men ska nog försöka lägga mig, blir väl att ligga och fundera tills man somnar som igår. Sov gott! Ciao.


Lets go hoe!




Klar för idag, ska dra mig till Frida nu så får vi se vad vi hittar på idag.

Hade jag kunnat hade jag gjort allt ogjort..


With you.


Snacka om att killen kan dansa.


The girl with a broken heart..

Hon går nu, hon hon börjar springa, hon vet inte vart & hon vet inte hur. Hon vill bort från allt men vid vägens slut kommer allt ikapp henne.


Nu är basen inkopplad.

Äntligen har vi fått basen inkopplad i min bil, tack vare Andre & Robin så är det kirrat! Super, nu är det bara nya 6x9:or som ska in och så ska jag fixa nått som skorrar inne i bilen. Blir ett mysterium för imorgon. Tänk att man kan ha så roligt, två killar & en tjej i ett garage. Inget fel med det? Kanske därför dom inte kallar mig kvinnlig..

En sak som gjorde min dag idag var att jag hittade felet varför Andres bil kokade hela tiden. Han trodde att en slang var av & det var det också, men jag hittade den! Kände mig riktigt stolt faktiskt. Det är faktiskt gode intressant att vara i garage och se då pojkar meckar och fixar med bilar! Tycker om det, mer av det ska det bli! Så länge det är värmegarage är jag nöjd.

Imorgon ska jag också skarvspackla pappas nya tak som är nedsänkt där nya köket ska bli. Sen blir det lite mera meck, blir kul! Nu ska jag lägga mig och se Criminal minds och bara mysa innan mina ögon stängs igen. Hade gött , ciao!


Andres snygga arbetsställning!


En dag till i garaget, kanske många mer?

Gårdagen i garaget var bland det roligaste jag varit med om. Jag har skrattat så jag nästan har magrutor! Skämten, misstolkningar & saker som inte går som dom ska. Vi höll på att pilla med mitt ljud i ganska många timmar, gick lite sådär, gick lite bra & gick lite åt helvete. Något jag skrattar än åt är denna händelse:

Jag säger åt Andre - Passa så jag inte drar av mina svarta händer på din vita tröja!
Andre - Min tröja är fan dyrare än dig! OOOOOOW..
Sen är han påväg ut ur garaget med en varm lödkorv i handen så hör man AAAJ! Sen kommer han tillbaka och säger - Jag brände hål på min tröja... & skinnet med!!!

Låg dubbelvikt i skratt några minuter innan jag kunde resa mig upp. Många fler misstolkningar kom i mitt huvud som - Jag får inte upp den, den går inte in, men stoppa in den bakifrån, det är bara att dra i den... osv, osv!

Sjukt kul hade vi iallafall, sen avslutade vi kvällen med lite sladd i 240;n och sen i A4;n. Blev stoppade av poppo som frågade vad vi gjorde ute tre en söndagsnatt..

Idag var jag på stan med Empan, tog en fika på Nodo innan jag skjutsade hem henne och drog till Andre för att fortsätta med mitt ljud tills han började jobba. Fyra timmar och vi kom nästan fram till målet.. Dock lödde vi om alla kopplingar bakom sterion som nått stömmel hade gjort. Och många skratt blev det idag med, vet inte hur många gånger Andre failade. Bland annat drog jag & han till OK. Eller vi skulle, vi hann till rondellen bortanför han då han kom på att kylarslangen hade hoppat av. For dit och fixade det När vi var påväg nästa gång så vägrade motorn gå ner i temp. Vi for tillbaka och tog hans föräldrars bil och kom till OK. Stod gode länge och letade efter lödtråd och när vi hittat allt så säger han - Vart är min börs? Såklart låg den kvar i hans bil.. Så vi for tillbaka och sket i det.

Men inte nog med det, när vi var klara för dagen skulle jag skjutsa honom till jobbet och när vi hunnit halvvägs så kommer han på att han glömt godiset men sket i det. Sen när vi kommer till jobbet så kommer han på att han glömt mobilen. Så vi drog tillbaka till honom och hämtade den.

Sen for jag hem och käkade middag, gode sent. Sen har jag bara legat och sett en massa avsnitt av CSI och Desperata hemmafruar. Men nu ska jag lägga mig ner och invänta samtal innan jag somnar och måste gå upp för imorgon är det skola, tyvärr.. Godnatt på er!


...

Det finns en person som jag känner som fasnat i mina ögon mer än alla andra. En person som jag alltid brytt mig mest om. En person jag vet jag kan berätta allt för & aldrig skulle kunna ljuga för. Det finns inte en chans i världen att jag skulle göra någonting som gör att jag inte får träffa den här personen. & inte en chans att jag skulle göra någonting för att såra den.


JAG ♥ VINTERN!

Tog mig ett tag imorse att stiga upp från sängen. Samtal under natten kan få tiden att springa iväg, helt plötsligt är den 6 på morgonen. Så mamma väckte mig i morse och satte min bil på ladd då batteriet hade laddat ur sig igår. Sen hoppade jag i en dusch, gick ut & tog lite foton på snön och Surfie. Mera ska jag ta men det blev lite impuls då jag blev fotosugen. Imorgon ska jag fota Stinas Melker, skulle igentligen bli idag men tog mig ingenstanns förens på kvällen.

Sen efter middagen drog jag till Frida så kom Andre dit så for vi ut och mötte upp Robin sen drog vi till Sjulsmark och kollade på ett riktigt läskigt hus. Skrek till en gång då Andre skrämde mig och slämde upp en dörr. Men jag gav tillbaka då han stod och kikade upp på vinden så han hoppade till. Skratt har det varit nog om idag, en riktigt full kille (no names) halkade och föll pladask utanför bilen, sladdar som gick som dom inte skulle gå osv.

Sen har jag för första gången i mitt liv kört bakhjulsdriven bil på vintern & sladdat på riktigt och det är så jävla roligt & jag är så stolt över mig själv som klarade av det så bra! Gick hur bra som helst för att vara första gången, jag ska bli kingen efter vintern! Grymt roligt, fler gånger blir det! Träna, träna, träna!

Nu ligger jag i sängen, ska ta och slå på Lie to me & invänta samtal. Sov gott, ciao!




Snart ett år.

Har inte uppdaterat någonting i veckan. Fick en överraskning av sällskap på måndagkväll så har inte haft någon tid till att skriva alls. Vi har kört bilkurragömma för fulla muggar. Klart att vi var dom bästa! Sen spelade vi tv-spel hos Empan, Tekken.

Idag ska jag vara chaffis, var meningen att jag skulle dricka imorgon men det är ju röd dag så krogarna är inte öppna.. Suger, jag som var så sugen på att shaka. Men vi får se vad det blir då. Ska nog och fota Melker idag, bara det inte blir för sent för honom så han är för trött. Ska höra av mig till Stina lite senare så får vi se!

Nu ska jag nog hjälpa till lite med middagen så kanske det går snabbare, håller på att hungra ihjäl.. Ciao!



Snart är det ett år sen du flög till himlen. Du är fortfarande i allas hjärta. 19 dagar tills ett år har gått och det känns som att det var igår. Kan inte förstå hur tiden kan gå så fort..


Ready to go!

Nu har jag pallrat mitt arsle ur sängen och gjort mig klar för dagen. Hade tänkt dra mig in till stan och kika lite samt ta en fika. Men först, en partner till det! Sen ska jag vara med Emelie, vi får se vad vi hittar på. Hade gött!



Morning.

Vaknade upp med ont i halsen, kändes som den skulle svälla igen. Men det har börjat gå över nu, kraxar bara  till lite då och så. Tänkte lägga mig och se Streetdance men inte fan funkade filen.. Nääädå! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, inte än iallafall. Kanske man fixar upp sig och drar med någon ut på stan men det är alldeles för tidigt nu känner jag. Har lite huvudvärk och ingen lust än.

Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska göra hela lovet, jag som alltid har någonting planerat men nu är det tomt. & jag är super myssugen och kramsjuk. Riktigt jobbigt är det, har legat & kramat täcket hela natten i hopp om att det ska vara nån annan. Resulterade istället i att jag frös som fan på morgonen. Nåja, nu ska jag se om jag hittar något intressant och göra. Ciao!


RSS 2.0