Wii & Kareoke.

Idag vaknade man med baksmällan, drog till Kajsa. Snackade medans vi väntade på Fredde & Dennis, skrattade som fan åt Dennis "träningsvärk" i armen efter att ha burit ett flak från sys till lägenheten (vilket inte var så långt). Sen skulle jag bära ner det åt han men då envisades han om att göra det själv, flämt & stonkande åt det. Stressad som bara den trycker han på knappen till hissen men den vill inte komma så han provar tycka med knät istället och slår det i en kant. Och då kom det inget AAAAJ utan istället iiih, ooooh, aaa.. Manliga, manliga Dennis.

Sen for jag & Kajsa till Abbe & käkade, gott.. Bakismat måste nog vara i top tio listan! Sen for vi hem till henne och såg Svensson, Svensson men då somnade jag & sov i en timma. Grymt skönt var det!

Efter det for jag till pappa & packade ihop mina saker, hämtade Frida och for till mamma. Så vi såg en film, for och skjutsade pappa & Gabbis till munksund sen for vi hem och käkade chips & dipp och spelade Wii, kortspel, Yatzy & sjöng kareoke. Riktigt roligt var det! Så nu har jag skjutsat hem henne och ligger under mitt sköna täcke. Ska sätta på CSI nu och mysa till det, vänta på samtal & sen sova. Over and out!


Så här såg jag ut igår, alla tyckte mina ögon var läskiga & sexiga. Sjukt rolig var gårkvällen!


Buuuuuuuu - party!!!!


Ska dra till mor en sväng sen halv fem ska jag vara hos Märta & då startar festen. Ses på statt folk, om man nu känner igen alla!? :o Ciaoooooooo!


Höstlooooooooooov!

Yes, äntligen är det här! Fram tills den 9 November är jag ledig från skolan. Det känns så skönt, så besfriande att jag kan göra vad jag vill vilken dag jag vill. Imorgon är det för-fiesta hos Märta sen blir det utgång på stat på Halloweenfesten. Nästan slutsålda biljetter nu, var tvungen in på stat och köpa dom för dom var slut på Carlings. Ikväll blir det att umgås med Frida & Karin. Först kortspel hos Frida då vi käkat sen får vi se vad som händer då kvällen blivit lite äldre.

Nu ska jag lägga mig & se Cougar town sen lite Criminal Minds & ikväll när jag kommer hem blir det Marmaduke! Sweet, hade gött! Ciaoo.





Bilkurragömma.

Idag har jag målat på tavlan då jag slutade. Jag & Empan fick sluta två timmar tidigare än vanligt för vi inte hade nått att göra. Eftersom vi inte fick spruta nått.. - Först blev det kladdigt, sen drog vi av det men inte fan fick vi spruta för det - Någonting vi garvat åt idag.. Förklarning: Spacklet är väldigt kladdigt.. Sen drog vi bort det överflödiga spacklet och skulle få sprutlakera luckorna men inte fick vi det inte.. Upptaget..

Sen på kvällen blev det Nodo en sväng med Frida & Emelie, sen bilkurragömma med Mia & gänget, Andre & hans polare, Linus, Rajje & så vi. Superkul var det, vi var jävlat kingar! Vi hittade dom dirr & fick gömma oss hur många gånger som helst. Vi fick lettråden "Rädda honom", direkt sa Emelie "RÄDDA WILLY, KÖR TILL WILLYS!" & där var dom. Super, det klarade vi galant!
 
Dock är det väldigt trist väder här.. Regnigt & så blåser det som fan!! Men nu ska jag lägga mig & sova så jag orkar upp imorgon, prov i samhälls men dock ingen matte B för det är jag finished med. Woho, känns så skönt! Godnatt bitches!


En gammal bild från då jag somnade hos Jens & han smyg tog kort den jäveln!


Paint the whole world.

Idag var vi i Luleå på studiebesök på Universitetet, inte för att jag ska plugga vidare men det var ganska skönt att sklippa måleriet en dag. Köpte mig en känsloring på teknikenshus, så jävla häftiga! Visar exakt vad jag känner, testade idag! Sen gick vi på en föreläsning om hur man skriver ett vinnande CV. Riktigt bra kurs faktiskt.

Sen har jag börjat måla på min tavla. Insåg då att jag mest troligt måste måla 3 varv på det svarta.. Kändes inte roligt alls.. Men.. Det blir snyggt i slutändan! Har ett jävla pillergöra framför mig med.. Funderar nästan på att ta en paus från målandet & hälsa på nån, prata lite & umgås. Det behöver jag, känner att jag inte kan sitta ensam hemma idag, tankarna bara snurrar & det gör mig irriterad. Så.. See you later, alligator!


Every once in a while you need a hug, today is my day ♥


Slow update!

Helgen var super. Besök igen, riktigt kul! Onsdag kom dom, vi tog det bara lugnt då eftersom skolan kallade på torsdagmorgon för mig. Torsdag var vi ute på kvällen med gänget & staden på dagen. Fredag badade vi på PHB, superkul! Slutade med att killarna missuppfattade oss tjejer att vi skulle fortsätta bada efter att vi käkat så dom gick & duschade och vi tjejer satt i bubbelpoolen och gjorde lockrop - Ba-ba-ba-BAKA! Vi skrattade så tårarna började rinna. Fredag blev också en utekväll. Lördag bjöd pappa på grillad entrecoté sen for vi till Emelie och hade spelkväll. Skratt och fusk. Vi spelade "med andra ord & kampen mellan kvinnor & män." Något jag skrattar åt än är frågan till killarna "När är alla hjärtans dag?" - 17 februari!!! Jag - Men hallå, de är då jag fyller år!

Kvällen avslutades med film, nog för att jag somnade nästan direkt. Men så är det då man blir slutkörd. Söndag då dom for hem så kom Märta och hämtade mig så skjutsade hon mig till mamma så jag kunde hämta bilen och sen blev det filmmys hos Märta, Mirrors 2. Inte alls lika bra som ettan! Men den funkade, lite överdrivet men som jag sa... den funkade.

Idag har jag hämtat kläder m.m hos morsan, farit & hämtat Märta på Havsbadet, hämtat min projektor hos Mange & skjutsat hem Märta. Sen satte jag igång med grundning på tavlan och sen blev det skissning på hög nivå. Så nu är allt uppskissat, imorgon börjar jag måla. Kommer bli awesome när den är klar! Nästa tavla blir fri skissning, tatueringsmotiv. Sen måste jag också börja med mitt skrap booking album.

Men nu kallar sängen på mig, imorgon drar vi på studiebesök i Luleå. Skönt att få sluta tidigare än normalt. Sov gott, ciao!



Bjuder upp med 2 riktigt gamla bilder från Kåbdalis 2006.


You just gotta keep screaming until they hear you out!

Nu är det nog godnatt för mig, en dusch var skönt. Riktigt, riktigt skönt. Ska mysa ner mig under täcket i mina rena sängkläder. Älskar verkligen nybytta sängkläder, så fresh so clean. Skola imorgon, sen blir det att fara och snabbtapetsera en vägg eftersom hon inte orkade vänta på fondtapeten som tog så länge att beställa hem. Sen till veckan blir det att dra till Luleå och tapetsera dära i en lägga. Efter det ska ett kök också göras. Inte dåligt nu inte, känns faktiskt riktigt skönt! Godnatt folket.

I miss U, I miss U, I miss U babe ♥


Julafton nått år sen.


I'm so happy I could cry!

Efter skolan drog jag hem till farsan och städade ihop, Frida höll mig sällskap som tur var! Sen drog vi till mamma och städade ihop där också. Sen bjöd hon mig på Sunes, litet lyx. Huvva, tycker inte om hamburgarna där.. Endast Max hamburgare duger här i stan. Sen drog vi hem till henne, spelade kort och sånt! Nu ska jag dra mig till duschen och sen fixa håret så man inte ser ut som en sopkvast morgon på skallen.

Imorgon får jag sällskap igen, så kul! Längtar verkligen, får se vad vi hittar på. Fredag blir det bad på havsbadet iallafall. Blir kul, har inte varit där på hundra år känns det som. Undra om man ska gå på en liten diet tills dess ;) Ne, sånt orkar jag inte.. Min aptit är för stor för att jag ska klara av sånt. Blir att sova här hos mamma till på torsdag sen ska vi vara hos pappa resten av helgen.

Hade gött allihopa, ciao!


Jag & Empan påväg upp till Kebnekaise.


Mys & prat in my as! Jobba, jobba, jooooobba!

Drog in till stan efter maten och mötte upp Sanna i stan så gick vi till H&M. Hon handlade en toning, hem till henne och sätta in toningen. Sen frågade jag om hon ville ha några tapeter (eftersom jag tar typ 15-20 rullar i bilen) och då fick självklart Sanna tanken om att tapetsera om NU. Så det bar av till Ullrika, hämta tapetklister där, hem till Sanna & börja skära upp våder innan Mia & Samme kom med tapetbordet. Bara limma då sen sätta upp. Jag svor, aldrig mera papperstapeter! Fyfan säger jag bara, värsta jag vet.. Nä, Easy-up är min style, fort & enkelt! :) Tur att man hade Mias stöd som sa "Nog blir det bra, det går så fint så" & Sannas obryddhet som sa " Skit i hänn, it fan syns de!" Så, imorgon fortsätter vi, dock ska jag till pappa och städa imorgon + hos morsan. Får ju sällskap från onsdag igen. Myyyyyyyys på hög nivå! Blir kanoners, nu ska jag se I rymden finns inga känslor sen är det godnatt för min del. Cya!


Teamet ikväll, jag - tapetserare, Mia - bedömmare & Sanna - tapetserare!
Good work!


Trött, trött, trött..

Så är det då man pratar i telefon till halv sex på morgonen och ska upp kvart i sju (vilket blev tjugo i åtta då Emelie ringe & väckte mig) men det är värt det ibland. Sjukt trött är jag iallafall, kanske lyckas med en tidig kväll ikväll. Dock ska jag till Sanna idag då jag käkat, surr-surr-surr så lär jag väl få höra "Malin, lär dig dricka kaffe nu".. Men nje, jag klarar mig! Imorgon ska jag plugga, det är behövligt. Inget spring imorgon, endast sitta hemma med böckerna & sen kanske man hinner påbörja tavlan om jag får tillbaka min projektor. Vi får se hur långt jag hinner, nu håller iallafall ögonen på att slockna, tar en pn innan det är dags för käk. Ciao!

Du är en jag tänker på dag ut & dag in, I miss U. Come to me.


Fototapeten.

Satt upp fototapeten i Ullis vardagsrum. Lätt snyggaste tapeten jag satt & sett. Blev riktigt nöjd! Nu väntas fler jobb & jag är glad som en lärka. -_^ Aldrig sagt det där! Nu ska jag nog se någonting sen blir det sängen. Ciao!

Läääääängta till helgen!



VOLBEAT - HELL YEAH!




Ses i dimman!


Game-night!

Idag for jag och tapetserade. Imorgon ska jag försöka bli klar, tydligen är fototapeten ett helvete när det är förstorat.. Jag hoppas inte det! Men vi får se..

Tog en sväng på stan med Emma & en middag där med, gode gott var det! Sen for jag mot Hortlax för att hämta upp mormor & morfar, tog deras bil & hämtade morbror & Karin sen till stan för att lämna av dom vilket ledde till att jag fick ha deras bil hela kvällen. Super! Älskar att köra den bilen, så skön & varm fort.

Sen tillbaka till Emma, städa hennes lägenhet en sväng & sen hämta Frida för att hämta lite spel i Hortlax, ett vill säga. Sen började vi spela spel hemma hos Emma, skip-boo. Superkul fastän jag inte vann. Trekants-spelet gjorde vi också två försök med, vann inte där heller.. Men vi skrattade så tårarna nästan rann! Sen kom Märta dit & jag skjutsade hem mormor & morfar och for tillbaka till stan för mera spel, Monopol denna gång! Det spelet tar verkligen aldrig slut.. Tillslut orkade vi inte mer, hem & tagga för Volbeat imorgon.

Nu ska jag ta och ringa ett samtal sen lägga mig & se Criminal minds innan jag lägger mig för natten. Godnatt!




Is-is-is-is-is halkigt!

Idag efter middagen bytte jag från sommardäck till vinterdäck. Det är inte så ofta man som tjej är kolsvart i händerna, men det händer det också! Sen for jag iallafall in till stan och hämtade Frida. Sen blev det Nodo för våran del, en latte idag satt inte heller fel! En massa prat blev det också, sen for vi och halkade runt i isiga Piteå. Senare drog vi hem till Frida och spelade en massa kort. Prat & skratt har det då varit nog av för idag.

Imorgon ska man upp & jobba, fixa klart allting så Ullis, Märta & Tea får börja använda vardagsrummet igen! Sen blir det att gå på stan med Emma och på kvällen blir det spelkväll med girlsen. Kommer bli superkul!

Ne, nu blir det sängen.. Lösa lite sudoku & kanske ett telesamtal. Hade gött, ciao!



Looking forward to the futute? I do.

Just kommit hem, fått sätta mig ner. Dagen har väl inte varit så jobbig men matten var en plåga. Ville bara riva söder boken och säga att jag orkar inte mer. Men då kollade jag på tavlan och ser att det står "en lektion kvar". Det hjälpte, så jag hann med ganska mycket. Skönt det ska bli att slippa skiten, bli klar & fri den! Sen får man ännu tidigare helg på torsdagar. Blir suuuuuper!

Jag har mycket att längta till, nu i helgen volbeat, besök helgen efter, Halloween & kanske besök då med & sen en liten tripp på det helgen efter det. Love life! Åh, kom hit! Blir galen, I miss U.

Nu ska jag vänta på mat sen blir det att fara iväg och jobba, sätta lite tapet & slipa lite. Hade gött, ciao!



Nyfiken i en strut, öppnar man locket så tittar den ut!?

Det var inte lite som statistikmätarn har gått upp? Ibland är många nyfikna, vad kan det bero på? Jag har då ingen aning..

Nåja, for och jobbade direkt efter skolan idag. Gjorde bort spacklingen så imorgon är det bara slipning sen ska tapeterna upp! På fredag är det klart, det kommer bli super! Hoppas att jag får känna mig stolt varje gång jag kommer till Märta och vi ska se film. Kolla mot fototapeten & tänka, fan vad bra jag är! Haha, nog med skitsnack.

Sen for jag iallafall hem & käkade, bytte om till vardagliga kläder och for in till stan. Mötte upp Emma hemma hos henne sen promenerade vi till Nodo och jag tog min efterlängtade latte, dom är så goda där! En massa skitsnack, munnarna gick i ett. Det var längesen, det behövdes! Skratt var det en hel del med, alltid lika roligt att prata med henne & i helgen blir det mera skratt och prat för då ska vi och se Volbeat! Jag längtar så jag spricker, kommer bli årets höjdare!

Sen for jag iallafall & lämnade igen min film & lämnade Gabbis smink som pappa glömde i bilen. Så såg jag den, pappa har köpt ny skoter! Gud så kul det ska bli i vinter med skoter, bräda, Kåbdalis, stugan, myspys. Åh, jag längtar!

Nu ska jag kolla om det finns något att se innan man lägger sig. Imorgon är det helg! Men då ska jag jobba så det blir väl inte riktigt helg, men värt är det! Ciao!





Love, love, love ♥


You're to adorable!

Då var man klar med arbetet för idag, gick superbra att dra ner tapeterna! Dom bara lossnade, super! Imorgon blir det spackling. Tyvärr hann jag inte på Nodo idag heller med Emma.. Känns trist, men vi ska försöka hinna imorgon!

Snart kanske det blir Stockholm igen, skulle inte alls sitta fel. Bort från skiten till en varm famn? Låter det inte mer än bra? Tycker då jag.. Skulle vara perfekt, lite ensamhet, lite spare time tillsammans. Åh, kan inte mer än längta!

Nu ska jag ta av mig arbetskläderna & lägga mig ner i soffan & mysa med min filt. Ciaoo.


God bless the broken road that led me straight to you.


Grattis på din 20 års dag.

Hoppas den blir super bra, det förtjänar du! & handla inte nu upp hela systemet, See U soon ;)

Idag är det jobba, bara jobba. Vi har måleri hela dagen & skolkort kvart över tio. Så måste göra mig klar också, känns riktigt jobbigt! Idag startar jag iallafall att arbeta hos Ullis. Vi får se hur länge det tar & när jag är klar för nu vill jag äntligen komma mig iväg till Nodo med Emma, prata av sig lite & snacka skit. Men nu ska jag ringa ett samtal sen göra mig klar för skolan. Cya!


O-M-G!

Har en liten vila innan man ska & jobba. Försöker bara få tag på Ullis så jag får veta då jag ska dit. Är helt slut, helt, helt slut efter helgen! Men det var så värd det att det gör ingenting. Ser framimot nästa gång, då blir det ut på mera spökjakt!


Har btw hittat mina glaggar, nice va? ;D


Laugh 'n' A ½


There's something inside me and I know it's good.

Har bara mysit i soffan hela dagen, har varit så trött så trött.. Hela veckan kommer bli tuff. Jobb, jobb, jobb men det är värt det i slutändan. Sitter & beundrar min tatuering nu, jag är så nöjd. Vill bara fortsätta, kommer bli asgrymt då den är klar! Jag längtar.

Men nu måste jag lägga mig i sängen och drömma. Kommer kännas ensamt att ligga där själv, doften av dig finns kvar. G'night!





Bästa helgen ever.

Kring 6 i fredags kom mitt sällskap. Jag & Frida mötte upp dom på Max sen drog vi hem till morsan och lämnade deras saker. Satt & snacka och sen såg vi idol då Frida for "inflyttningsfest". Sen efter Idol hämtade vi upp Emelie & Emil så for vi mot "spökhuset" mitt i skogen. Två till bilar mötte upp oss, vi blev många. Sen gick vi in i huset. Alla tysta och Emil gick först med lampan, efter gick jag & *****. Sen lös Emil mot soffan & jag skrek till. Ett lik under soffan? ***** skrek och började springa ut. Sen gick ****** in och skrek också & kom utspringande. Tillslut kunde vi inte hålla oss. Vi började garva & dom fattade ingenting. Tillslut kommer Frida ut med sina crazylinser som man bara ser pupillerna i. Det gjorde verkligen min dag att få se dom bli rädda då man hört tidigare "Nä inte fan kommer vi bli rädda." Yes, we got them! Så sjukt kul. Sen for vi bara runt till lite andra stället och kollade. Teatern, dammen, avrättningsplatsen. Sen blev det hem och sova till film.

Lördag vaknade vi kring tolv. Drog in till stan, tvättade bilen & hämtade Frida. Sen for vi hem till mig och duschade & gjorde sig klar. Sen ringde vi och bokade bowlingtid, klockan tio blev det. Sen käkade vi mammas wook till middag allihopa sen drog vi till Halvsbadet & lekte av oss i lekparken. Sedan vidare till stan & leka dära. Snurra, snurra, snurra, snurra runt på en sak. Ojoj, vad vi blev yra. Men kul var det. Sen for vi hem till min pappa och började se Datemovie innan vi drog till Hortlax en snabb sväng innan moonlight bowling.

Det gick hur dåligt som helst för mig.. Därimot för dom andra, då gick det bra! Dock ramlade jag inte ut på banan eller slängde klotet fel väg så det var ett +. Efter det drog vi raggen, såg alla som gick in på krogen & sen for vi hem till morsan. Drog ner Paranormal entity. Fyfan vilken film.. Jag kramade hårt, ögonen var uppvidgade till max ibland.. Huvva, sånt ska jag då inte se då jag ska sova själv. Vilken tur jag inte gjorde det iallafall. Sen kom Fridas skjuts & vi la oss i sängen och såg Grown ups.

Imorse drog dom hem, tråkigt.. Jävligt tråkigt.. Men helgen har varit kanon, iallafall för min del! Superglad, supernöjd, superlycklig! En sån helg som denna behövdes för mig.

Nästa helg är det trots allt Volbeat i Luleå. Wooohoo, som att jag längtar! Vi drar ett gäng och då blir det party & rocka loss.

Nu ska jag därimot lägga mig och se lite film, ikväll blir det Nodo med Emma. Mycket prat & skitsnack, love. Ciao!


Hund-igelkott?

Sjukt kul kväll igår, bara synd att näsan snuvar & tatueringen kliar. Sjukt jobbigt är det.. Har tagit mitt första sprut i näsan med nässpray sedan jag var väldigt liten. Huvva, jag hatar det! Tror jag klarar mig utan sånt hädan efter.

Mitt gäng & jag var ute på roliga saker igår kväll, skrattar bara jag tänker på det! Revenge, kallar jag det. Min & Karins, super! Känner mig mycket bättre.

Har städat så det sjunger om det idag med. Hämtade Frida så for vi och packade ihop mina resterande saker hos pappa. Sen for vi och käkade på Sunes, eller Frida käkade & jag smakade. Sen drog vi till mamma och jag startade med att packa upp alla mina saker och sen blev det dammsugning, dammtorkning, skurning & ihopplockning. Sen gick vi ut med Surfie innan vi drog och hämtade Karin i stan och sen hem till mig för att färga håret, så nu är jag rödtott igen. Mörkrött, jävligt sweet! Sen blev det bus på hög nivå.

Nu har jag duschat & gjort mig klar, ska städa ihop lite. Leta fram yttligare två tecken då det blev fyra som följer från way up. Kommer bli en super helg, det känner jag på mig! Hihi, dags att söka nu, ciao!



Pussel.

Kom just hem från Frida. Blev så trött så jag orkade inte ens packa klart mina saker, det får bli ett snabbryck imorgon efter skolan. Drog istället till Frida och byggde lite pussel & pratade. Sen blev jag alladeles för trött så nu ligger jag under mitt täcke och bara mår. Fryser lite, skulle inte vara dumt med en en som håller om en och värmer en nu.

Imorgon är det skola som sagt men slutar tidiagre än vanligt. Ingen matte, yes! Känns riktigt skönt. Så jag slutar där kring två, far hem till pappa & packar det sista innan jag beger mig mot mamma och ska städa. Sen blir det att träffa en person och prata lite. Sen far jag nog förbi Sanna en sväng på kvällen, kollar lite på hennes tatuering & pratar lite skit.


I'll always stand by your side, holding your hand & whisper in your ear that everything's gonna be allright. I'll always be there for you, thrugh fire and flames. My sunshine ♥


Helgen kommer bli succé.

Efter skolan for jag förbi Frida en sväng och byggde pussel med henne. Ganska bra gick det iallafall, ringde ett samtal och fick skratta lite. Sen ringde pappa så jag for och hämtade mat till mig och han innan han slutade. Så nu är jag mätt & belåten. Tror jag ska dra till Frida sen fast de får inte bli för sent eftersom jag måste packa mina saker till mamma då jag far dit imorgon. Måste hinna städa innan jag får fin främmande från way up in the country. Kommer bli super, fredag ska vi & resten av gänget på spökjakt. Se till så pojkarna blir lite rädda, hehe. Kommer bli kul! Så jag hoppas på att helgen blir som planerad, jätte fin.

Nu ska jag hjälpa pappa där nere i ombyggnationerna och sen dra mig vidare. So long bitches!


Vadå wannabe Malin Öhberg?

Alltså snälla lilla du, är du knäpp eller vad är det frågan om? Förut sa du alltid "åh, jag vill se ut som dig, vara som dig, ha dina bröst, mage, lår och frisyr"!?!?!? Jag trodde aldrig att du skulle göra ett försök att bli som mig.. Det är ju skämmigt, först beter du dig som omogen liten fjortis sen blir du tillsammans med mitt ex & sen skaffar du samma frisyr och "posar" likadant som mig? Sen går du runt och frågar mina vänner om dom tror han kan bli lika kär i dig som han var i mig. Vad är de med dig, ska du gå och försöka bli mig? Är du så jävla avundsjuk. De är ju fan så sjukt att det är skämmigt. Är du 14 år eller? Jag skämms ju fan. & du säger åt mig att jag inte ska försöka vara någon annan än vem jag är. Vafan håller inte du på med då? Usch.. lägg ner.


Stockholms resan.

Torsdag flög vi ner till Stockholmia, jag & Kajsa. Vi tog Arlanda Express in till T-centralen & därifrån mot Slussen. Trodde vi.. Vi åkte istället fel håll mot Mörby. Så nio stationer tillbaka och vi tog oss äntligen till Slussen. Därifrån försökte vi guida oss till The red boat som vi skulle bo på. Klockan åtta lyckades vi hitta den och lämnade våra väskor där och skulle bege oss ut för att äta middagen. Vi promenerade över till gamla stan och försökte hitta någonstanns att äta men då skulle såklart allting stänga klockan nio.. Tillslut hittade vi ett gatukök som vi fick äta på medans han stängde. Sen vandrade vi tillbaka till våran lilla röda båt och la oss i sängen. Pratade lite innan vi somnade.

Fredag steg vi upp ganska tidigt och gjorde oss klara för dagen. Sen begav vi oss med tunnelbanan till centralstationen och därifrån till Farsta strand och där bytte vi till pendel mot Trångsund. Vi käkade "frukost" där klockan tio, en pizza & köpte energidrycker m.m. Sen kom Marcus och hämtade oss klockan elva och vi for till hans studio "One the road". Kring kvart i tolv-tolv satte han igång och började gadda mig. Vi började med texten på insidan av armen och sedan fortsatte vi med konturerna på körsbärsblommorna. Sen blev det skuggning & ifyllning med färg. Vi var klara halv sju så vi räknade utan skissningen & ditsättningen av bläcket så låg jag i 6 ½ timma i sträck.. Ingen paus utan bara full fart. Blev hur som helst jätte nöjd. Sen skjutsade han oss till Farsta strand & vi åkte tunnelbanan mot Slussen. Sen blev det middag på Tacobar & en cider till det. Supertrevligt hade vi det. Sen väcktes vi kring tre på natten av ett samtal. Två pojkar som tydligen inte var trötta gjorde oss pigga. Sen somnade vi iallafall om.

Lördag startade vi upp med shopping i centrum. Inte dåligt alls, vi fyndade hur mycket som helst & gjorde bort oss totalt på ett fik då man är van att säga "negerbollar" så kom det ut några gånger då man ville beställa den. Ingen kunde hålla sig för skratt. Roligt var det, ont i fötterna fick jag & speciellt i min högra som var med i min olycka söndagen innan. Vi drog oss hemmåt kring fem tiden, for till båten och lämnade shoppingen. Tog lugnt en stund sen vandrade vi till Gamla stan och sökte efter ett fint hak. Tillslut hittade vi en perfekt restaurang. Där blev det entrécot för Kajsa & Lammytterfilé för mig, till det var det potatisgratäng och till förrätt åt vi vitlöksbröd. Två jätte goda cidrar till det satt inte dåligt heller. Nöjda & mätta blev vi. Sedan traskade vi runt lite i Gamla stan en stund sen gick vi till en annan restaurang/bar i Slussen och drack Norrlands guld där för 40:- & blev bjudna dessutom. Sen var det bara vandra hem fulla & glada, vi hade verkligen roligt!

Söndag vaknade vi kring åtta. Drog på oss kläderna, packade sakerna & tjeckade ut kring nio. Sen begav vi oss till centrum. Låste in väskorna på bussterminalen och gick en sväng på stan. Sen tog vi väskorna, åkte Arlanda express och käkade en svensk landgång innan vi flög hem till Norrland. På Kallax väntade Kajsas mamma Pernilla & Dennis. Sen skjutsade vi Dennis till jobbet och vi åkte hem till Piteå. En superresa, en resa jag aldrig, aldrig, aldrig kommer glömma! Tack för den Kajsa Lindh ♥


Tha biiiiiiild baaaaaaaaaamb!


I Trångsund, väntar på Marcus.





Tunnelbana mot Slussen.

Kajsa på Tacobar.

Jag hungrig som en gnu..

Kajsa fiskar.

Jag håvar.

En fika på stan.

Ska käka min räkmacka ;D

Färdig för finmiddag.

Kajsa med :)

En cider sådär före maten.

I väntan på maten.

Min utsökta middag, Lammytterfilé.

Vi Norrlänningar dricker Norrlands.

Kajsa :)

Måste man vara seriös?

Snipp snapp snut, så var Stockholmsresan slut.


Tattoo

Tänkte tjuv ge en bild på min påbyggnad & påbörjan till sleeve. Supernöjd, nästa gång blir det skuggor bakom texten. Det lilla utrymmet som är kvar bak på armen ska fyllas & så blir det en döskalle med rosor längre ner på armen. Åh, jag längtar! Vad som hände under helgen berättar jag en annan dag!


Tatuerat av: Marcus Figaro, Studio: On the road.


RSS 2.0