We will rock you!

Jag bara älskar versonen av We will rock you med Beyoncé, Pink & Britney. Den får jag verkligen tagg till, den sätter vi på listan imorgon kan jag lova! Idag ska jag iallafall vara med Pernilla, vi fick sluta klockan ett istället för fyra idag så Pernilla följde mig hem så sparmålade jag upp den turkosa färgen. Imorgon blir det ett till varv.

Ne nu ska jag ta och se om jag kan göra nått som håller mig sysselsatt tills vi ska käka. Hade gött! Ciao.


Nationella ENG B.

Inte länge kvar nu, jag har hittat två möjliga ställen där mitt headset kan vara som jag ska kolla upp nu innan jag drar till skolan. Ett är omkl rummet eller i skåpet i omkl rummet annars är det i min måleri huvtröjas magficka. Jag ska kika och se om jag hittar det där, jag hoppas verkligen! Annars måste jag köpa mig ett nytt..

Idag är det tjejkväll, jag och Pernilla kanske tar en sväng på stan och kikar men det är inte säkert. Ska iallafall vara med Pernilla ikväll men inte förens efter sex så efter skolan ska jag hem och måla turkost, kommer bli skitsnyggt! Nu ska jag då dra, hade gött! Ciao.



De är så skönt att vara slapp på skolan då man har måleri och måste byta om! Cya.


Atreyu - Blow

Ett litet musiktips innan helgen!


Du är min vän, jag ställer upp ♥

Jag åkte lite tidigare än planerat till Emma, pratade med henne ett bra tag sen gick vi upp till Nodo. & jag beställde min efterlängtade latte men den smakade inte riktigt som jag ville att den skulle göra men den smakade bra! Sen kom morbror & Micke in, så fick en kram av min kära morbror som jag inte träffat på ett tag nu och pratade lite med honom. Sen satt jag och Emma och uppdaterade varandra om lite nyheter och annat. Trevligt & roligt var det som alltid iallafall.

Jag funderar på att lägga mig snart eftersom jag ska ha Nationella i Engelska B imorgon.. Inte roligt!

Du är min vän & jag kommer alltid ställa upp vad det än gäller. Vänner finns för varandra och inte bara i dom svåra stunderna utan också i dom bra. Du vet att du alltid kan ringa mig och jag kommer alltid att lyssna och säga vad jag tycker. Jag kommer hjälpa dig genom det här det lovar jag, bara du själv vill det! ♥




Nodo tonight.

Har just gjort mig klar för kvällen med Emma, vi ska på Nodo och jag ska ta en latte! Mumms, sen blir det nog hem och lägga sig då jag har Nationella imorgon i engelska.. Inte roligt! Men sånt som måste göras. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, vi ska tydligen äta någonting med kyckling.

Jag har föresten fått jätte långt hår.. Nu märks det att det också växer på längden men det ska växa mer! Bara spara, spara & spara. Jag ska inte klippa av det för jag ska ha långt på studenten! Vi får se hur långt det hinner bli. Nu ska jag iallafall se hur det går med maten, ha en trevlig kväll. Ciao!



Me today!


I aint no Hollaback girl.

Äntligen hemma från skolan, har också hunnit få i mig någonting i magen. Var riktigt hungrig! Vi har sparmålat &/ målat tak på skolan idag. Sjukt jobbigt för axlarna & speciellt då förlängnings skaftet jag använde var längre än mig själv! Vi fick iallafall sluta en timma & tjugo minuter tidigare idag, riktigt skönt då man är less skolan som fan..

Nu ska jag bara sitta en stund sen ska jag tvätta penslarna och sparmåla det turkosa i brorsans rum. När den väggen är klar så är det bara golvlisterna & schablonerna kvar.

Sen ikväll blir det Nodo med Emma, ska bli gott med en latte. Har varit riktigt sugen på det sen i söndags så det ser jag framimot. Kanske ska förbi Sanna och göra en hemlis före jag drar på Nodo. Vi får se hur det blir, har inte riktigt bestämt mig än, pirrar som fan i magen! Nåja, ni kanske får höra om den sen! Who knows? Hade gött, ciao!


Malin Öhberg


20 saker om mig.

  1. Jag red häst från 5 år till jag var 13 år.
  2. Jag drack första gången då jag var 13 år.
  3. Jag har ägt både häst & hund.
  4. Jag använde bh första gången i 3:an.
  5. Jag har endast två ställen jag inte fåt fett på om jag gåt upp i vikt (rumpan & underarmarna).
  6. Jag har två tatueringar (en på handleden & en på överarmen)
  7. Jag har 9 piercingar (med öron) och haft som mest 16 st.
  8. Jag ler alltid och kan tydligen inte vara sur (inte speciellt länge iallafall).
  9. Jag tar mer än min vikt i marklyft (vi ska ta halva våran vikt).
  10. Jag har två syskon, en lillebror & en lillasyster.
  11. Jag älskar hundar mer än allt.
  12. Jag har tre bästa vänner.
  13. Jag lyssnade på rock ett tag i 8:an men slutade och började om sommaren -09.
  14. Jag älskar att inreda & inhandla saker till hem.
  15. Jag är väldigt duktig på att glömma av saker.
  16. Jag har "minnesdyslexi" (dåligt arbetsminne).
  17. Jag älskar att bli kramad & kramas.
  18. Jag hatar när folk inte kan stå för vad dom säger eller ljuger.
  19. Jag utbildar mig till målare.
  20. Jag kommer flytta ner till Södra Sverige då jag gått ut.



Life aint comin' back for u!

Har nyss kommit hem från farmor, varit och käkat plättar hos henne. Var lika gott som alltid annars! Nu ska jag nog försöka ta tag i lite läxor om jag nu kommer igång med det tror jag inte att det kommer bli så. Vi får se hur långt jag kommer. Annars har det inte hänt mycket idag, varit med Pernilla så har jag målat klart det vita i brorsans rum (förhoppningsvis skiner det inte igenom.).

Nä ni, nu ska jag ta och försöka ta tag i pluggandet, hade gött! Ciao.



You better die young

Vaknade halv åtta av ett sms från.. gissa vem.. Pernilla så klart! Jag får alltid ett tidigt sms som väcker mig varje tisdag av Pernilla. Men det gör ingenting, nu är jag vaken iallafall. Har ingen aning vad jag ska göra tills klockan är kvart i tolv. Jag orkar inte duscha nu eftersom jag ska måla efter skolan så kanske jag drar till gymmet en sväng också så då tar jag duschen efter det!

Aja, ha en bra dag. Här kommer ett musik tips:


I don't know what to say..

Ligger i sängen nu, har sett klart The bad lieutenant port of call New Orleans & den var faktiskt gode så bra. Inte superbra men den var helt ok. Annars har jag bara pratat med lite folk och lyssnat på musik. Men jag hade tänkt gå och lägga mig nu, känner att mina ögonlock inte orkar mycket längre. & jag har sovmorgon imorgon, börjar 5 i 12 och slutar 5 över 2. Så har bara två lektioner sen är det hem till pappa och måla som gäller. Hade tänkt sparmåla ett varv till och sen dra på sista varvet med rollern. Sen är det bara fondväggen, schablonerna & golvlisterna kvar. Sen är jag klar med projektarbetet, inget i trean då heller så! Blir skönt. Men hade gött och sov gott! Ciao.


It's fucking freezing in here!

Sitter nere i mitt rum och det är svinkallt här inne.. Jag sitter med filten rumt mig och typ darrar! Nästan iallafall.. Skoldagen idag gick verkligen segt men klarade mig igenom den. Sitter nu och väntar på käk sen tror jag att jag ska fara till pappa. Har varit här så länge nu så jag tror jag tar mitt pick och pack och far dit i två veckor nu.

Tror jag ska försöka ta tag i alla mina läxor idag, försöka få lite gjort. Sen blev matteprovet flyttat till nästa vecka så vi slapp ha det imorgon iallafall. Verkligen skönt! Ja ni, nu tror jag att jag går och packar mina saker och väntar på käket sen dra till pappa! So long everyone :)




Följ min blogg med blogglovin.

Följ min blogg med bloglovin, klicka bara här!


Och jag rockade... nyktert!

Ojoj, sjukt galen kväll alltså men så otroligt roligt jag haft! Efter att jag skjutsat min kära faster for jag till Dennis där han, Fredde, Johan & Johanna var. Vi pratade och ingen av dom hade tagg kan jag lova. Så strax före sju for vi och köpte en kortlek och skjutsade Robin & en av hans kompisar till Norrfjärden. Sen for vi tillbaka till Dennis och då kom en massa mer folk dit och det blev lite mer tagg för dom! Sen blev jag kvällens hjälte enligt Eken eftersom jag var nykter så jag fick köra Dennis Audi A4 som jag bara ääääälskade! Så for vi till Eken i Öjebyn och var där ett tag. Sen fick jag låna bilen till Norrfjärden så jag och Johanna for dit, hade skitroligt. Pratade med folk, dansade och skrattade. Sen for vi och lämnade Dennis bil hemma hos honom, tog min bil och for med nycklarna till Dennis. Sen for vi tillbaka till Norrfjärden så var vi där ett tag då det hade barkat. Stod och pratade med lite folk sen skjutsade jag Ville & Jimmy hem till Ville och sen hämtade jag Johanna så for vi och skjutsade hem Dennis till sig. Sen hämtade jag upp mamma & Robban så blev det hemfärd mot Hortlax.

När jag kom hem blev det en liten titt på datorn sen la jag mig i sängen, klockan var kring tre & då ringde telefonen så jag låg och pratade till typ 5 innan jag la mig och somnade. Var supertrevligt att prata med dig, hoppas vi hörs mer.

Lite bilder från igår.


Johanna, Johan & Dennis.

Dennis & Walle.

Johanna & Dennis.

En superglad Dennis! :)

Johan.


I'm gonna ROCK, nyktert?




Ska snart dra till faster som jag ska skjutsa till en tjejfest. Så idag blir det nyktert tillstånd
för hela slanten. Sen ska jag fara till Johanna som ska dricka så jag får väl ta hand om henne
ikväll ;) Jag tror att vi ska till Dennis, kommer bli trevligt. Sen blir det att skjutsa hem min
faster också. Får väl uppdatera inatt om kvällens bravader! Tjadå!



Nomy - Cola light



Med det säger jag hejdå, nu drar jag till gymmet och bränner fett! Ciao.


Good morning..

Har nyss vaknat men det känns som om jag skulle kunna sova minst en timma till. Men nu är jag vaken och uppe så det är inte så stor idé att lägga sig och sova igen. Så jag satte mig framför datorn en sväng, tror att jag ska gå upp och hoppa i en dusch. Sen blir det nog att ta tag i mitt rum för städning, det ser förjävligt ut! Och jag menar verkligen förjävligt! Igentligen har jag bara lust att slå på en film och ligga, men det orkar jag inte för då vet jag hur slö jag kommer att bli.

Kvällen igår var supertrevlig, jag drog till Sanna kring åtta och spelade - Games, med hon, Pierre & Johan. Jag & Sanna mot Pierre & Johan och vi vann såklart. Sen såg vi lite tv så for jag och Sanna förbi stan en sväng till Lippi och hälsade på deras klassfest. Sen skjutsade jag hem Sanna så hoppade Johan in i bilen så jag skjutsade hem han på samma sväng innan jag for hem själv och sov.

Idag tror jag att jag ska vara med Johanna, jag ska prata med henne men jag tror inte att hon har vaknat än. Vi får se hur det blir och vad vi gör om jag är med henne. Kanske blir en sväng förbi Dennis och då ska jag ta med mitt usb-minne och föra över musik som vi lyssnade på Sommaren 2007. Gud vad minnen man fick tillbaka då han stoppade på playlisten! Bästa sommaren EVER!

Ne hurrni, nu ska jag dra. Ha en bra dag, kanske uppdaterar sen! Ciao.


Hello my bitches!

Jag var så less mitt gamla namn på bloggen + att det var så himla långt, trots att det är mitt namn
& då mellannamn. Men nu har jag iallafall en ny blogg. Startar upp på nytt & ser hur detta går.
Om du nu gillar det eller inte skiter jag fullständigt i, jag är den jag är & jag gör vad jag än vill med
mitt liv.

Bloggen kommer handla om mig, min vardag samt att jag kommer ge ut musiktips men som det står
på mitt blogg namn - I ROCK MY LIFE. Jag lyssnar mest på rock men jag lyssnar också på annat så
ni får väl hålla utkik om ni hittar nått ni gillar.

So long, ciaoo!


RSS 2.0